Ei ole Jeesusta näkynyt, mutta tulis takaisin edes Kekkonen

Tekstareissa puhuttaa eniten Venäjä.

Vaikeassa maailmanpoliittisessa tilanteessa huudetaan jo Kekkostakin apuun.

27.2. 20:00

Miksi TV käyttää haastatteluissa aina monenlaisia asiantuntijoita. Ne tietävät kaikkiin asioihin oikeat ratkaisut. Samoin kuin urheiluselostuksissa, niin suomalaiset voittaisivat joka kilpailun, jos ne tekisivät kuin asiantuntija sanoo. Asiantuntijoihin kyllästynyt

Suomen täytyy heti hakea Nato-jäsenyyttä ja turvatakuita, muuten meidän käy niin kuin Ukrainalle.

Vieläkö joku kyseenalaistaa Suomen hävittäjähankinnat.

Miten on mahdollista, että Suomen entinen pääministeri lobbaa kaasuputkea Venäjältä Saksaan? Lisäksi toinen entinen pääministeri toimii Putinin alaisen venäläisen pankin hallituksessa. Ei tunnu kovin isänmaalliselta toiminnalta.

Mikko Elo, miten nyt suu pannaan, kun Venäjä hyökkäsikin?

Missä ovat nyt ne perussuomalaiset, jotka arvostelivat Suomen ja EU:n asettamia pakotteita, kun Venäjä miehitti Krimin niemimaan vuonna 2014? Pakotteiden olisi jo silloin pitänyt olla äärimmäisen kovia, jotta Venäjä olisi saatu riittävän varhaisessa vaiheessa ruotuun.

Taisimme yhtäkkiä kääntää historiankirjaa lehdelle, jossa olisi nyt hyvä lukea se, miten suomalaiset unohtivat kansan kahtiajaon ja alkoivat puhaltaa yhteen hiileen.

Uutiset kertovat, miten Kiovassa on pulaa pommisuojista. Voisiko Satakunnan Kansa tehdä jutun missä selvitettäisiin kuinka moni porilainen ja satakuntalainen olisi vastaavassa tilanteessa ilman pommisuojaa? Niitä ei kovin monelle taida olla rakennettu.

"Jokaiselta tulisi löytyä kolmen päivän sapuskat kriisitilanteiden varalle." Okey. Missä esimerkit, mitä tämmöinen boksi sisältää ja minkä tyyppiseen kriisiin se soveltuu. Pahimmasta lievempään, esimerkiksi jos ei ole sähköä, vettä rajallisesti, asut kerrostalossa. Jelp.

Minulla on maha aivan sekaisin, mutta onneksi pää aivan selvä. Putinilla juuri päinvastoin.

Ei ole Jeesusta näkynyt, mutta tulis takaisin edes Kekkonen, joka pistäis järjestykseen sotahullut niin Suomessa kuin Venäjällä. Häneltä ei puuttunut valtiomiestaitoja.

Viikkarin auraajille suurkiitos hyvästä työstä. Ei rasittanut selkää raskas auralumi, kun hienosti olitte talon porttien kohdalla lananneet sisääntulonkin.

Kiitämme sydämemme pohjasta kaupungin kunnossapitoa, kun tiehöylän kuljettaja sai toimia enkelinä lanatessaan talomme edestä valtavan jäävallin pois parilla kolmella vedolla. Meistä ei olisi ollut siihen. Kiitolliset kuukkarilaiset

Luukkone! Paas tullee antamaa vähä sorasuhreneuvoi Ahosel. Tarvis vähä sorraa Kirvatsin poluil. Paranis samal mone eläkeläise orastava särö Porisuhteesee.

Jos nuorten kerrospukeutuminen on muotia. Lakki päässä mun pöydässä ei istuta ja voi lähteä ulos, jos pitää sisällä olla lakki päässä.

Tärkein asia tartuntojen välttämiseksi on kädet. Tarkkaile yksi päivä mitä käsilläsi teet, siis ihan kaikki kosketukset. Mieti sitten, pesetkö riittävästi ja oikeissa kohdissa käsiäsi. Käytä maskia oikein. Hengityksesi imee kaikkia ilmassa olevia epäpuhtauksia maskin pintaan, älä siis koske sitä, ei myöskään sisäpintaan. Laita maski lenkeistä roskiin, ei taskuun kuten TV:ssäkin tehdään. Ne kädet.

Ensin johtaminen ja työolot hoitoalalla kuntoon, niin työssäjaksaminenkin paranisi. Vaikka olisi kuinka hyvä palkka, ei kukaan jaksa, jos työolot ei ole kunnossa. Pian entinen työntekijä

Hoitoalan ongelma on juuri huonot johtamistaidot omaava esihenkilö. Erityisesti pienissä hoiva-alan yrityksissä tämä korostuu. Ei jousteta yhtään ja haukutaan ja puhutaan selän takana. Usein myös tämä esihenkilö haluaa tehdä kaikki työt, jotka kuuluisivat työntekijöille. Sitten arki ja perhe-elämä kärsii, kun henkilö aina töissä ja taakka vaan lisääntyy.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut