Pitäisköhän hautausmaan ikimännyt kans kaataa, ku tiputtelevat havuja hautojen päälle

Tekstaripalstalla puunkaatokeskustelu jatkuu.

Tekstarin lähettäjä pohdiskelee, pitäisikö myös Käppärän hautausmaan männyt kaataa.

22.2. 19:53

Olen samaa mieltä Harri Vilkunan mietteiden kanssa Isonmäen alueesta (SK 21.2.). Valtuuston pitäisi aina perehtyä perusteellisesti esityksiin ennen päätöstä. Mummu

Pitäsköhän hautausmaan ikimännyt kans kaataa, ku tiputtelevat havuja hautojen päälle ja ovat ikävästi kävelyreittien päälle kallellaan?

Kunnostautuuko Pori ikimetsien kaatajana: ensin Veteraanilenkki ja nyt maikkala? Soraa ja asfalttia tilalle. Kaupunginpuutarhuri pääsee istuttamaan sinne tänne muutaman lyhytikäisen puskan. Jää jälkipolville Tsernobylin maisemat.

Mänty voi elää tavallisesti 200–600 vuotta. Joten annetaan nyt niiden maikkalan mäntyjen elää. Vai ikimäntyjä! Kyllä siellä varjopaikkaakin tarvitaan. Nytkö vasta niistä on alkanut neulasia putoilla? Ne männyt kuuluvat siihen kuvaan! Pirjo Mäki-Kihniä, jo ensimmäisenä päivänä mukana

Mää ole uinu maauimalas vuarest 1957 lähtie joka kesä tähä asti, eikä ol ikin neulaset haitannu. Antaa niitte puitte ol ny rauhas ja humist vappaasti. Jos kaupunki tarttee hirt, ni mihi se o fundeerattu sit sijottaa? Tulleeko Kirjurii sauna porilaisil vai ajetaanko tukki jonku päättäjä pihhaa autotalliks? Mää vaa kysy.

Sampsa Kataja julisti, että kaupunginhallitus päätti Porin tarvitsevan Ässiä ja antaa kateellisten huudella (16.2.). Onpas ylimielistä! Me porilaiset haluamme demokratian toteutuvan ja tulevamme kuulluksi, emmekä halua rahojen tuhlaamista Ässiin, palloiluhalliin ja lentoliikenteeseen.

Pori nosti veroäyrin hintaa, tehdään ylimitoitettu palloiluhalli ja Ässiä autetaan, mutta teitä ei hoideta ja lapset pannaan turhaan kävelemään kouluun. Rahoilla pitää korjata ensin välttämättömät asiat ja liikuntatilainvestointeja suunnata myös reuna-alueille. Kuinka monta porilaista hyötyy uudesta hallista?

Montako veromiljoonaa vaaditaan, että saadaan Ässä-pelaaja maajoukkueeseen? Uusi vedonlyöntikohde! Yks veronmaksaja

Kannaksella oli 1944 sankareita, jääkiekkokaukaloissa ei yhtään. Vain pelaajia ja tuomareita.

Mikko Elo, kertoisitko minkälainen on diktatuuri? Jos mielestäsi demokratiaan kuuluu, että vaaleja järjestelmällisesti peukaloidaan. Tai että opposition edustajat joko tapetaan tai heitetään tekaistuin perustein vankilaan, tai että valtio myrkyttää ulkomailla olevia haitallisia henkilöitä. Tai että presidentti määrää lakeja, joilla hän käytännössä hallitsee ikuisesti.

Missä on YK ja missä ovat rauhanturvaajat? Miksei YK lähetä joukkoja Ukrainaan, maa varmasti sallisi tämän. Mutta YK on täysin kykenemätön. Mutta jäsenmaksut kelpaavat.

Narsisti nauttii, kun hänelle pokkuroidaan ja häntä mielistellään. Olen sen huomannut omassakin perheessä.

Polttoaineiden alennus täytyy koskea kaikkia, myös meitä eläkeläisiä, ihan vain tasa-arvon puolesta. Ei ole oikein, että me eläkeläiset ja muut maksamme toisten menoveden muille kohdistuvilla verovähennyksillä.

Haluaisin tietää, mistä näitä koirankakkapussileimoja saisi, joskus niitä sai hakea jostain mutta en enää muista mistä, jos joku neuvoisi niin hakisin omaan roskikseeni semmoisen. Nyt olen neuvonut, kun olen nähnyt koiran ulkoiluttajan kakkapussin kanssa, että voi jättää pussin meidän roskikseen, tarra auttaisi asiaa.

Soten aluevaalien jälkeen alkoi puoluepeli ja riitely. Kohta on Satakunta historiaa. Ei kansanedustajat eikä uudet aluevaltuutetut pysty yhdessä sopimaan mistään asioista. Kun oma etu aina ensin.

Isot kiitokset TPK:n tiemestareille, höyläkuskeille ynnä muille, jotka ovat laadukkaasti hoitaneet Kellahden kylä- ja rantatien kunnossapitoa. Viimeksi tuli annettua noottia, kun tiet olivat pari päivää tukossa runsaan lumisateen vuoksi. Kylätien asukas

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut