Kuinkahan kauan ystävänpäiväkorttia pitää vielä odottaa?

Tekstiviestipalstalla kehutaan Porin uutta brändi-ilmettä.

Tekstarin lähettäjä on jäänyt vaille odotettua postia.

19.2. 20:00

Kun saa positiivisen tuloksen ja on karanteeni, niin kuuluu pysyä ihan kotona eikä kulkea kaupoissa. Pitää ajatella muitakin ihmisiä, ei voi olla niin tyhmä, ettei tajua ohjeita.

Kuinkahan kauan ystävänpäiväkorttia pitää vielä odottaa? On aika noloa, kun Posti töpeksii!

Amazonin metsähakkuiden uutisointiin viitaten. Vielä turhempaa uutisointia on sähköautojen viikoittaiset rekisteröintimäärät ja Naton kannatusprosentti. Näillä tiedoilla ei tee yhtään mitään.

Tosi iso kiitos sinulle, joka löysit ja pudotit lompakkoni postilaatikkoon. Toivottavasti siellä olleet rahat tulivat hyötykäyttöön!

Lukijan kuva "Pitkäkorvakin hyötyy lintujen ruokintapaikasta" Juu, ja siimahäntä. Nokun Vaari

Kyllä on poliittisilla puolueilla melkoinen suhmurointi käynnissä, kun rakennetaan uuden hyvinvointialueen organisaatiota. Onko unohtunut itse asia, kun valtaa hamutaan vaikka paikkajakoja lisäämällä. Ei ole ihme, jos kansa ei lähde vaaliuurnille, kun toiminta ei vaikuta yhteistyöltä vaan vallanhimolta. Mitenkähän käy Porin uuden päällikön valinnan kanssa? Pystytäänkö valitsemaan päällikkö yksimielisesti, kuten esimerkiksi Raumalla, ja seisotaanko hänen takanaan reilusti? Porilainen äänestäjä

Kertoisiko joku, kuka on valtavan suosittu Rita Behm? Iha outo...

Maastoratsastus on varsinainen extreme-laji, jos hiihtolatukin aiheuttaa välitöntä ja vakavaa vaaraa hevosen terveydelle.

Aivan poliittisista syistä tuodaan alati esiin nämä maatalouden päästöt. Ja kuitenkin nämä samat "asiantuntijat" eivät mainitse sanaakaan esimerkiksi näistä sotaharjoituksista pitkin maailmaa. Mitä ne vaikuttavat. Venäjänkin nykyinen toiminta ja yhtä lailla Naton touhu. Laskisiko joku nämä päästöt. Jättäkää nyt jo maaseutu rauhaan! Tai teiltä menee uskottavuus.

Voi, kun Porilla on hauska uusi brändi-ilme! Kaupunginjohtajaa pitää kiittää huumorintajusta. Toista on Harjavallassa. Uusi brändi vie takaisin synkkään 70-lukuun teollisuuskaupungissa, vaikka vihdoin olisi vihreääkin teollisuutta.

Onko olemassa kaksi Putinia. Toinen, joka haluaa sotia ja toinen, joka ei halua sotaa.

Eikö voida hyväksyä olympia-sanan lausumista joko u/y muotoisena? Muitakin "vääriä" ääntämisiä on alkanut kuulua kuten g:n vääntyminen jeeksi. Olympia-sanakaan ei ole mitään lakitekstiä tai jumalansanaa, joka ympäri maailman lausutaan oikein, vaikkapa Japanissa ja siellä suunnalla.

Onkos se niin, jos sattuu asumaan aurauksen suhteen III luokassa, niin pelastusajoneuvon pääsy on tuurista kiinni. Kiinteistövero on kuitenkin sama.

Voi voi sentään, jollakin on päähän pinttynyt kauppojen ja hallien ulkonäöt. Eikö nämä ole moneen kertaan kirjoitettu, kuvattu, puhuttu ja haukuttu. Pliis.

Sampsa Kataja SK 16.2. kirjoitti "Antaa kateellisten huudella". Poliitikon kirjoittamana melkoisen vahva ilmaisu. Eikö demokratian perusajatus ole ilmaisuvapaus. Saa olla eri mieltä kaupungin tuesta Ässille. Ei lähellekään kaikkien porilaisten sydän syki Ässille.

Kiitos Musan "pensselisetä" Kapa Käppärän jään ja Tulosentien alkupään aurauksesta.

Näillä kännykän tuijottamisen ja nettisurffauksen määrillä meille aivosumusta tulee kansantauti.

En tiä, pitäiskö men pelaa n.s. jääkiekkoo Ässiin... Riittää ku pysyy pystys ja olis pitkät kesälomat!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut