”Onko kaupungin moottorikelkka vielä lainassa, kun areenan ympäristöön ei vielä ole ajettu latuja?” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Onko kaupungin moottorikelkka vielä lainassa, kun areenan ympäristöön ei vielä ole ajettu latuja?”

Kirjoittaja on kaipaillut Kirjurinluodon areenan ympäristöön latua.

12.1. 20:00

Mitä jos kiusaaja onkin opettaja ja kiusattu erityslapsi, joka ei pysty kertomaan asiaa? Lapsen käytös muuttuu kotona. Mitä jos asian paljastuttua oppilas siirretään toiseen luokkaan, mutta opettaja jatkaa kuten ennenkin?

Kun toivottavasti lasten ja nuorten harrastukset saavat jatkua, niin kai sielläkin toimitaan altistusten kanssa samoin kuin kouluissa on luvattu toimia? Ilmoitus vanhemmille, mutta ei niitä järjettömiä karanteeneja vähän väliä.

Keskiviikon lehdessä termit olivat artikkeleissa sekaisin. Karanteenissa ovat altistuneet, koronaa todetusti sairastavat ovat eristyksessä.

Pieniä taitavat ostoihin käytettävät rahat olla, jos ei ole varaa maksaa pientä pysäköintimaksua.

Taitoaineiden numeroarvostelu koulutodistuksessa on tärkeää niille oppilaille, jotka loistavat juuri näissä aineissa, eivätkä lukuaineissa välttämättä ollenkaan. Näin saavat kokemuksen, että osaavat edes jotain. Kympin tyttöjen, joita seiska kuviksesta kiukuttaa, pitäisi laskea omaa rimaansa.

Ehdotan, että valitaan 2021 paras kyttääjä ja tekstaripalstarutisija.

Sinä, joka räjäytit peltisen postilaatikkoni käyttökelvottomaksi Pinomäen Pitkällä linjalla, oletko kunnossa? Naapurini sanoi, että räjähdys oli tosi voimakas. Itse en ollut silloin paikalla. Ole ystävällinen ja tule selvittämään asia.

Timo Aro; ei kansalla Neuvostoliiton syleilyssä niin tukalaa ollut. Markkinataloudessa vauraus kasvoi, oli vapaus matkustaa jne. Ja ennen kaikkea, rauha säilyi. Olosuhteisiin nähden viisasta politiikkaa. Toki mielistelyssä mentiin liiallisuuksiin, mutta rajansakin oli, yhteisiin sotaharjoituksiin ei lähdetty. Nyt olen Naton kannalla.

Arolle kiitos Nato-kannanotosta. Liittyminen Natoon olisi todellinen päätös suomettumiselle.

Montakohan nuppia näissä vaaleissa valitaan Satakunnassa, kymmenen vai kaksisataa?

Vievätkö ministerit ja kansanedustajat osallistuessaan hyvinvointialueen vaaleihin paikallisilta, päteviltä ehdokkailta halun osallistua vaaleihin? Olisiko ollut parempi tehdä valinta kuntien valtuustojen toimesta asukasmäärien suhteessa? Tällöin edustajia olisi ollut muualtakin kuin Porista ja Raumalta.

Jos äänestäjillä tuntuu olevan hukassa tulevien aluevaltuustojen tehtävät ja päätösvalta, samaa voidaan sanoa sinne pyrkivistä puolueista. Yksi puolue kosiskelee äänestäjiä maakuntaveron vastustamisella ja toinen bensan hinnannousun estämisellä (huom. ei diesel). Aluevaltuustoissa päätetään esimerkiksi kuntoutuspalveluista, joiden järjestämisestä tulevaisuudessa kampanjointiväki on ollut hiljaa.

Katselin vasemmiston, vihreiden ja keskustan vaalitenttiä. Mielenkiintoinen ulostulo Saarikolta. Keskusta ei halua hoitajille lisää palkkaa, ainoastaan mahdollisuutta kouluttautua lisää. Ainahan on voinut opiskella. Saarikko itse väittää ehtivänsä joka kekkereihin, ehdolla näissäkin vaaleissa. Pitääkö oma lusikka työntää joka soppaan? Pistää miettimään.

Vaaliehdokkaat muistakaa, että teidän pitää pysyä lupauksienne takana, jos teidät valitaan – alettava ottaa veronmaksajat huomioon päätöksiä tehtäessä. Eikä oteta puoluepolitiikkaa sinne kokouksiin, vaan pysytään asiassa. Niin tekevät hyvät päättäjät.

Onko kaupungin moottorikelkka vielä lainassa, kun areenan ympäristöön ei vielä ole ajettu latuja?

Sisätilaa ei tarvita lihavat, raihnaiset. Sauvat käteen ja ulos lenkille, saa raitista ilmaa. Ihanaa ulkoilla.

Huolestunut ope (SK 11.1.), sinun pitää kysyä esimerkiksi kauppojen kassoilta, myyjiltä, farmaseuteilta, poliiseilta, pelastushenkilöiltä ja varusmiesten kouluttajilta, onko heillä oikeus kieltäytyä tekemästä työtään maskittomien asiakkaiden kanssa.

Voisiko joku maskitta kaupassa käyvä kertoa, miksei sitä maskia voi laittaa kasvoilleen? Eivät kaikki todellakaan ole sairaita ja sen vuoksi eivät pysty pitämään maskia. Toki heitäkin on. Arvostakaa vähän kaupan henkilökuntaa ja heidän terveyttään. Kiitos.

Kaupantäti

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut