"Porilaiset lihovat entisestään, kun matalan riskin liikuntapaikkoja suljetaan – Esimerkiksi Kuopiossa uimahalli on ollut suljettuna vain 2 viikkoa koko korona-aikana, Porissa kuukausia” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

"Porilaiset lihovat entisestään, kun matalan riskin liikuntapaikkoja suljetaan – Esimerkiksi Kuopiossa uimahalli on ollut suljettuna vain 2 viikkoa koko korona-aikana, Porissa kuukausia”

Kirjoittaja ihmettelee, miksi Porissa pidetään liikuntapaikkoja enemmän suljettuna korona-aikana kuin esimerkiksi Kuopiossa.

11.1. 19:38

Onko Ässät tosissaan hallin nimen kanssa? Mitä jos joku raumalainen irvileuka voittaa?

Tapio Furuholm, puhut asiaa. Firma jota on pönkitetty miljoonalla joutaa mennä konkkkaan. Vähin mitä pitää tehdä on puhdistaa seuran koko johto. Näin tekisi osuuskaupan väki.

Tapio Furuholm on kuin räksyttävä koira: haukkuu päivät pitkät ilman mitään sanomaa, kunhan vaan saa räksyttää räksyttämisen ilosta. Ei jatkoon, sanos Jorma.

Ihmettelin, mistä Porin kaupungille oli ilmestynyt niin suuresti rahaa urheilupyhättöihin. Ei mistään. Kaupunki velkaannutetaan. Kymmenessä vuodessa velkaantumisaste 2,7-kertaistuu suhteessa verotuloon. Arvatkaa äänestänkö juuri alkavissa vaaleissa teitä, lapsilleni velkakuormaa kasanneita, vai jotain toista?

Aina, siis aina, joutuu pettymään vihreiden Aron julkituloihin. Nyt viimeksi Aron ja Luukkosen kymmeneen ukaasiin.

Matti Tuominen, aluevaaliehdokas (kesk.)

Miten uskaltaa mennä äänestämään tai toimimaan vaalitoimitsijana tässä korona tilanteessa? Kunnallisvaalit siirrettiin, vaikka tartuntoja oli vain murto-osan tämänhetkisestä.

Yle Porin lähetyksessä (11.1.) keskusteltiin siitä, ovatko hoitoalan ihmiset usein jäävejä aluevaltuustojen kokouksissa. Mielenkiintoinen aihe. Tasapuolisuuden vuoksi voisi joskus tutkia sitäkin, ovatko esimerkiksi Porin kaupungin työntekijät jäävejä päätettäessä Porin kaupungin asioista. Keskusteltaessa vaikkapa säästöistä, heillä harvemmin on haluja esimerkiksi lomautuksiin tai irtisanomisiin. Henkilövalinnatkin ovat kyseenalaisia.

Löytyyköhän Soten aluevaaliehdokkaista tolkun henkilöitä, jotka ovat valmiita jättämään kokoussalien ulkopuolelle politiikan, puoluepolitiikan, puolueen edun, ryhmäkurin? Pystyisivät tekemään yhteistyössä viisaita päätöksiä. Varmasti tolkun ehdokkaitakin löytyy – keitä he ovat, jätän lukijan arvioitavaksi.

Eero Niittynen

Porilaiset lihovat ja raihnaistuvat entisestään, kun matalan riskin liikuntapaikkoja suljetaan lyhytnäköisesti koronan vuoksi. Esimerkiksi Kuopiossa uimahalli on ollut suljettuna vain 2 viikkoa koko korona-aikana, Porissa kuukausia.

Kiitos Levon urheilukentän jäädyttäjille ja auraajille. Ihanaa, että vielä löytyy vapaaehtoisia antamaan omaa aikaansa muidenkin hyväksi.

Onko Puuvillan parkkihallista tullut nuorison oma mönkkärirata? Mikseivät vartijat puutu asiaan? Hengenvaarallisia tilanteita nähty.

Mikä haisee Ulasoorin Nesteen kohdalla? Aina kamala haju ajaessa siitä ohi.

Toivottavasti yhden museonjohtajan palkka jaetaan tilalle palkattavan kahden johtajan kesken.

Virkamiesten on turha vaatia kansalaisia noudattamaan rajoituksia, kun he eivät niitä itsekään noudata. Porin kaupungintalolla johtoporras järjestää lounastilaisuuksia piittaamatta vallitsevista rajoituksista. Tällainen toiminta rapauttaa yleisesti ihmisten lainkuuliaisuutta.

Ensin kuukausi toisensa perään kuvia Uusitalo-Seppälästä. Seuraavat kuukaudet kuvia piikeistä olkapäissä, ja nyt alkoivat kuvat tikun tökkimisestä nenään. Ahdistavaa. Ehdotan SK:lle, että kirjoittavat tästä jo niin iänikuisesta aiheesta ilman kuvia.

Tiina Lavonen

Palaute Eino Grönin juhlalounastilaisuudesta: mistähän syystä oli välttämätön tässä tilanteessa? Ei näistä nälkäisistä ja janoisista ole mihinkään. Krista Kiuru Porin kaupungin johtoon.

Kauanko likainen persuraha kelpaa Kankaanpään urheiluseuroille? Voiko urheilijaa pakottaa kantamaan ääriliikkeen nimeä? Kuka uskaltaa ilmoittaa, että rahan takana olevat arvot eivät kelpaa, eikä raha?

En ymmärrä hoitolaitoksissa vallallaan olevaa käytäntöä, että keikkalaisia houkutellaan isommalla palkalla, mutta vakituisille mahdollisuutta tarjotaan pienemmällä palkalla. Vakituista henkilöstä ei arvosteta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut