Katinkurussa käydessä näkee ankean suljetun majan – Voisiko siitä tehdä elävän taukopaikan, kuten joskus ennen oli? Innostaisi tavallisia tallaajia lenkille - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Katinkurussa käydessä näkee ankean suljetun majan – Voisiko siitä tehdä elävän taukopaikan, kuten joskus ennen oli? Innostaisi tavallisia tallaajia lenkille

Tällä kertaa tekstareissa pohditaan muun muassa Katinkurun mahdollisuuksia, koronasairaalan paikkaa, lumitöistä kertyneen lumen oikeaa paikkaa, ihastellaan Valon Poria ja haikallaan talonmiehiä takaisin.

3.1. 21:17

Katinkurussa käydessä näkee ankean suljetun majan. Voisiko siitä tehdä elävän taukopaikan, kuten joskus ennen oli? Ehkä innostaisi tavallisia tallaajia lenkille, kun tietäisi, että voi istahtaa vaikka kahvikupposen äärelle. Myös himoliikkujille voisi olla mahdollisuus vaikka nesteyttää lenkin välillä. Kivasti aluetta on jo kohennettu. Pieni satsaus olisi järkevää, kun kaikkia tulisi kannustaa liikunnan harrastamiseen.

Ei Porin virastotalosta koronasairaalaa (ent.Winnova). Mitä käyttöä on suunniteltu tulevaisuudessa Satalinnan entisen keuhkotautiosaston, entisen tuberkuloosi sairaalan käytölle? Merstolan psykiatrisen sairaalan potilaiden siirtyessä Tiilimäelle uusiin tiloihin, vapautuu sielläkin sairaalatiloja hoitaa esimerkiksi koronapotilaita. Myös vanhusten hoitoon sieltä vapautuisi tiloja, jos iäkkäät kotihoidon sijasta toivoisivat enemmän ympärivuorokautista hoivaa, seuraa ja palveluja elämänkulkunsa finaaliin. Upeat ulkoilumahdollisuudetkin pihassa. Kaikille ei ole tärkeintä uusi kallis rakennus, joihin Satasairaala hassaa rahaa, saadakseen henkilöstön pysymään töissä tai saadakseen uusia ammattilaisia. Palkankorotukset tulospalkkioineen ovat Satasairaalan seinissä.

Ajakaa vihdoinkin se Kahvilabussi torilta matkakeskukseen! Bajamaja kylkeen ja vaikka joku sirkustelttakin, niin loppuu jatkuva vikinä Porin matkakeskuksen katastrofaalisesta huonoudesta! Hyvin on aina matkat sujuneet, mikä kaiketi on se pääasia.

Haloo rutisijat, nyt on talvi ja kyllä, yllätysyllätys, kulkuväylät nyt vaan on välillä huonommassa kunnossa.

Miksi talkkareita ei näy aattona eikä pyhinä? Lumisade ja liukkaus ei katso onko arki vai viikonloppu. Kyllä on aikoihin eletty. Oma talonmies takaisin kiitos.

Maalle muuttoa ehdottavalle ja muille hiutalepäivystäjille: pysykää nyt vaan siellä ikkunassa ja kerätkää voimia, tulee rankka viikko.

Kiitos Porin kaupungin pyöräteiden hyvästä kunnossapidosta uudenvuoden jälkeen. Aktiivipyöräilijä

Nyt, kun ollaan saatu ihana luminen talvi ja lumitöitä tehdään, niin muistakaahan naapurit mihin lumet kuuluu viedä. Älkää lykätkö niitä tien yli naapurin aitaa vasten tai naapurin aidan viereen. Meilläkin on lunta, jota emme lykkää teidän puolellenne, vaan takapihallemme. Näin toimimalla homma toimii hyvin! Kiitos ja hyvää Uutta Vuotta!

Kiitos Valon Pori-teoksista. Aivan mielettömän hienoa. Tunnelma Raatihuoneen puistossa kuin jossakin maailman suurkaupungissa. Ja Pori Jazz koju Satchmo-musiikkeineen loistava idea. Yes!

Raatihuoneenpuisto. Valon Pori. Cafe Pori Jazzin Pop Up-glögikoju. Suuri kiitos näistä tunnelman luojista!

Hieno tapahtuma Pomarkun uudenvuoden ilotulitus, katsojia paljon naapuripaikkakunniltakin.

Tervetuloa naapurit keräämään ammuttujen rakettien jämät takapihaltani Lotskerista. Yksikin raketti lensi puolen metrin päähän asunnon terassista. Olikohan taas niin luvallista touhua ampua rakenteita omasta pihasta, kun taloja on vieri vieressä.

Rakettien myynti vallan lopetettava, jos käytös on noin lapsellista.

Kyl mua sit jurppii, ko mää kattele säätiedotuksii, ni kaikil miehil o pääll pieneks jääny rippipuku. Laittasivat selkäpuolel runsaa kiila levennykseks!

Tsemppiä Kankaanpäälle! Hieno kaupunki!

En halua tukea touhua, jota Kokemäen seurakunnassa harrastetaan. Erosin kirkosta. Eläköön valinnanvapaus!

AY-liikkeen tavoite on kaikille sama palkka, riippumatta siitä teetkö ja osaatko tehdä töitä, vai et. Tämä syseemi oli olemassa Neuvostoliitossa. Niinpä esimerkiksi Formulan maailmanmestarilla pitäisi olla sama palkka kuin sillä, joka ei osaa ajaa autoa ollenkaan. Sitä, että palkkaa maksettaisiin työpanoksen ja osaamisen perusteella eräs kirjoittaja kutsuu pärstäkertoimeksi.

Joku meinasi, että liitot on työntekijän turva. Kyllä paras turva on hyvin tehty työ.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut