Joulukortti sai minulle, yksinäiselle miehelle, joulumielen - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Joulukortti sai minulle, yksinäiselle miehelle, joulumielen

Tekstiviestipalstalla etsitään bussipysäkkiä Uudellakoivistolla.

Joulukortti ilahdutti yksinäistä joulunviettäjää.

24.12.2021 9:43

Kiitos, joulukortti sai minulle, yksinäiselle miehelle, joulumielen. Sain kortin tuttavalta, jota en ole nähnyt moneen vuoteen. Kiireesti kirjoitin hänelle myös kortin. Sivistykseen kuuluu vastata. Sinulta pieni teko, minulle suuri ja mukava tunne. Eläkepappa

Oi kertokaa, oi kertokaa. Puoli vuotta olen yrittänyt Uudellakoivistolla Porin Linjojen bussiin. Kertaakaan en ole osannut, voiko joku kertoa esimerkin pysäkiltä ja ajasta. Vielä en luovuta!

Kemi 15,4 miljoonaa euroa, Lappeenranta 11 miljoonaa, Nokia 13–15 miljoonaa, Pori 25,6 miljoonaa. Onko mitään ristiriitaa? Arvon päättäjät, on aika järkevöittää hanke. Vai mitä mieltä? Oikeasti.

Hienon illan järjesti Pori meille Maikkalan uimareille: ulkotulet, ihanat joululaulut, täysikuu ja vesi +5. Kelpasi siinä kroolailla! Kiitos Mammis.

32- ja 27-vuotiaat kykenivät jonottamaan pop-up - rokotuspisteelle 3 tuntia. Saivat rokotteet ilman ajanvarausta. 17-vuotias kavereineen jonoon, siinä se ilta kuluu.

Juuri näin, Paula Kuuri (SK 18.12) On älytöntä puhua työurien pidentämisestä, jos siihen itse pyrkivästä tehdään huono. Toivon saavani lähestyä eläkeikää vielä pitkään keräämässä alle 23-vuotiaana ja lastenhoitovuosien aikana kertymättä jäänyttä eläkettä. Se taas edellyttää aikuisopintoja yli 50-vuotiaana, joista saa taatusti enemmän virtaa kuin mistään putkesta.

Kosto omatoimisuudesta. Paula Kuuri, koin saman kohtalon. Työvoimatoimisto ilmoitti ammattiliittoon, että olen itse hakeutunut aikuiskoulutukseen, joita olisi ollut jopa Rovaniemellä. Liitto lakkautti rahantulon siltä seisomalta koulutuksen ajaksi. Onneksi sain aikuiskoulutustukea Kelalta vähän. Sillä ei paljoa syöty, juotu, eikä matkustettu Huittinen–Tampere–Siikainen-akselia! Koulutus oli hyvää ja mukavaa, näin edelleen bussikuskin työssä. Olisi kiva vaihtaa kuulumisia!

Vastine kirjoitukseesi, Paula Kuuri. Se oli sydäntä koskettava, valitettavasti itse kokeneena. Jatka vielä taistelua, saat ehkä valoa tunnelin päässä. Minä kävin taisteluni kiinteistöalalla. Tsemppiä.

Lämmin kiitos kaikille minua auttaneille, kun kaaduin torstai-illalla Cittarin ovella. Pääsin turvallisesti hoitoon. Hyvää joulun aikaa teille kaikille.

Zara ja Mango? Ikinä kuullutkaan moisista.

Porissa on iso upea uimahalli, käyn siellä lähes päivittäin. Henkilökunta hoitaa hommat hyvin ja paikat siivotaan hyvin, kiitokset heille! Nautitaan uimahallin tarjoamista monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Jätetään turhat valitukset pois, joita tälläkin palstalla on jatkuvasti . Rauhallista joulunaikaa kaikille. Huru-ukko

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut