Lienee vain ajan kysymys, koska Kokemäen seurakuntaneuvosto tekee tuomiokapituliin valituksen Jumalasta - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Lienee vain ajan kysymys, koska Kokemäen seurakuntaneuvosto tekee tuomiokapituliin valituksen Jumalasta

Tekstareissa ihmetellään edelleen outoa hurinaa, joka kuuluu monessa paikassa.

Tekstarin lähettäjä odottaa Kokemäen seurakuntaneuvoston seuraavaa siirtoa. Arkistokuvassa on Kokemäen kirkko.

20.12.2021 20:29

Onkohan lukijakannassa yhtään henkilöä, joka netistä löytää summan, joka on nyhdetty EU-kansalaisilta päästökaupoilla sen alusta lähtien? Oman ajatukseni mukaan liikutaan tuhansissa miljardeissa.

Porin perusturvan tekstiviestissä luki, että lähettävät neljän viikon kuluessa linkin ajanvarauspalveluun, ei neljän viikon kuluttua! Kannattaa lukea vähän tarkemmin.

On pakkanen tai helle, ravihevoset pakotetaan juoksemaan kilpaa. Onko se eläinrääkkäystä?

Haluan kiittää Satasairaalan osasto N1 henkilökuntaa erittäin hyvästä palvelusta 9.–15.12.21. Huoneen 1/3 potilas

Johtajaylilääkäreiltä puuttuu maalaisjärki. Kaikki rajoitukset poistettiin loppukesällä, vaikka yleisesti tiedetään, että virukset leviävät helpommin syksyisin ja talvisin.

Oudon hurinan ja resonoinnin aiheuttaa ainakin meillä naapuriin asennettu suurehkon kokoinen ilma-vesilämpöpumppu. Hurina kuuluu kadulle ja meidän pihalle ja resonoi sisällä.

Kyllä se ihme hurina kuuluu keskustassakin Yrjönkadulla. Pitkin syksyä kurja hurina. Olen usein noussut ikkunasta katsomaan, käykö joku auto lähistöllä. Ei käy. Laitan radion musiikille, muuten en unta saa.

Porin päätetystä palloiluhallista kantani. En ole kommunisti enkä persu eikä vähäinen omaisuutenikaan edellytä porvarinimityksen käyttöä. Olen tavallinen porilainen urheilun ja liikunnan ystävä. Olen sitä mieltä, että Poriin rakennetaan päätetyn mukainen palloiluhalli katsomoineen. Kun näin tehdään, ei tarvitse jälkikäteen katua.

Luulevatko Porin perussuomalaiset, että seinästä saa rahaa kaikkiin hömpötyksiin, esimerkiksi tähän palloiluhalliin? Vai mistä rahat?

Kertoisko kaupungin liikennesuunnittelu tai muu taho, miksi Isolinnankadulla ja Vähälinnankadulla on kyltit ”liikennejärjestelyt muuttuneet”. Mitään näkyvää muutosta ei ole kuitenkaan ilmestynyt.

Nuorison pitäisi saada nykyisin sitä ja tätä ja heti. Niin kuin sähköauton. Mutta ei ole rahaa. Sitten mennään joko vanhempien tai pankinjohtajan luo pyytämään rahaa. Niin oli ennen ja niin pitää olla nyt. Ei autoja veronmaksajien rahalla saa alkaa jakamaan.

Kiitos Maarit Laakso mielipidepalstan kirjoituksesta SK 20.12. Vanhusten tilannetta seuranneena olen samaa mieltä. Olemme vaarallisella tiellä, kun kunnat ovat ajaneet oman palvelunsa alas ja luottavat ylikansallisiin osinkolinkoihin.

Boomerit, meidän ei tarvi ottaa coolimmin! Meillä on elämänkokemusta ja maalaisjärki. Vai mitäs mieltä pääministeri nyt on?

Onko tosi iso market auki kello 12 yöllä joulun ajan, kyllä tuntuu ahneudelta. Myyjät voimia teille, koettakaa jaksaa. Kyllä oma joulu jää valmistelematta.

Lienee vain ajan kysymys, koska Kokemäen seurakuntaneuvosto tekee tuomiokapituliin valituksen Jumalasta.

Kukaan ei oikeasti tee mitään pitkäjänteistä ja tuloksellista huonokuntoisten liikunnan eteen muuta kuin tyhjin puhein. Urheiluseurat keskittyvät enimmäkseen tavoitteelliseen kilpaurheiluun. Kunnat rakentavat urheilupaikkoja seurojen harjoittelu- ja kilpailutoimintaa varten. Personal trainerit valmentaa niitä, keillä on massi kunnossa. Painopistettä yhteiskunnan rahoittamasta kilpaurheilusta tulee ohjata tämän ajan haasteiden suuntaan, välittömästi.

Vanhus pyysi terveyskeskuksesta koronapassia, niin kysyttiin pankkitunnuksia. Pankkiko passeja jakaa? Perusturva mainosti jotain popup-tilaisuutta. Onko popup jokin musiikkiyhtye, vai mikä?

Edesmenneen mummoni sanoin mie oon mie, sie oot sie ja työ on mitä tehhää. Teitittely on omituinen jäänne. Pappi, lukkari, talonpoika, kuppari – jokainen yhtä arvostettava. Sinuttelemisiin.

Millaiset säännökset mahtaa olla siihen, kuinka kauan saa ulkomaan rekisterissä olevalla autolla liikennöidä suomessa. Ja onko rajoitettu, kuka saa sillä ajaa, esimerkiksi rekisteriin merkitty omistaja tai haltija? Viron kilvillä viidettä vuotta

Oi ihanaa, olit tullut taas. Ei parempaa joulumieltä saa. Kun antaa sydämestään, niin kauneimman joulutoivotuksen saa: Kiitos, hyvää joulua. Siitä alkaa minun jouluni. Tavataan ensi vuonna taas. Kiitos Pelastusarmeijan joulupata ja kauniin joulutervehdyksen antaja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut