Haluaisin kolmannen rokotuksen, en tekstiviestiä - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Haluaisin kolmannen rokotuksen, en tekstiviestiä

Myös ihmisen elämän perustarkoituksesta käydään keskustelua tekstiviestipalstalla.

Tekstarin lähettäjä haluaisi jo kolmannen koronarokotteen, eikä vain tietoa siitä, koska sen voi varata.

19.12.2021 20:40

Outo hurina tuntuu tänä vuonna noudattavan yösähkön aikataulua ainakin Ruosniemessä, viime vuoden syksyllä kun ääni alkoi, se kuului ympäri vuorokauden. Harmi, että ääntä ei kuule läheskään kaikki, koska silloin aiheuttaja olisi jo etsitty ja se olisi lopetettu. Tähän resonointiin ei auta mitkään korvatulpat tai muutkaan.

Sain Porin perusturvasta tekstiviestin, jonka mukaan saan uuden tekstiviestin neljän viikon päästä. Haluaisin kuitenkin kolmannen rokotuksen, en tekstiviestiä. Toisesta rokotuksesta on yli puoli vuotta ja ikää 70+. Kolmas piikki näyttäisi siis mahdolliselta helmikuussa tai myöhemmin. Näyttää Kristalla olevan vielä työsarkaa täällä kotikaupungissaan.

Sinä, joka epäilit lähipiirin tartuntojen tulleen kapakista, miksei se voi tulla yhtä hyvin kaupan kalatiskiltä tai lounaskahvilasta? Tai eihän sitä aina tiedä... Arvuuttelija

Tulin autolla keskiviikkona 15.12. Tallinnasta Helsinkiin. Olin varautunut siihen, että minulla kysytään passi ja koronatodistusta. Kas kummaa, kumpaakaan ei kysytty. Kun tulin tarkistuspisteelle, toivotettiin vain hyvää kotimatkaa. Erikoista, jos rajalla toimitaan näin? En enää ihmettele, jos korona leviää. Huolestunut matkailija

Onko kaikilla hoitajilla, muun muassa ylihoitajilla lääkeluvat kunnossa rokottamista varten? Kysyy eläkeläishoitaja.

Kenen vastuulla on varhaiskasvatuksen joulupäivystys? Rokottamattomat lapset ympäri kaupunkia sullotaan yhteen päiväkotiin viiden päivän ajaksi. Näitä lapsia on paljon! Onko tämä edes luvallista yhdistämistä? Koronatyöryhmä, infektiolääkärit, varhaiskasvatus, vastatkaapa!

Lukiolaiset on Porissa melko hyvin rokotettuja ja he käyttävät useimmiten maskia. Suurin huoli kohdistuu yläkoululaisiin, jotka laumoina maskitta kuljeskelevat ja ääntä riittää.

Sinulle, joka ehdotit, että voitaisiinko sotakin käydä jatkossa etänä: Se toteutuu jo juurikin näin. Nykyään sodankäynti on pitkälti psykologista, biologista ja informaatiosotaa.

Erinomaista psykoterapian maisterilta huomauttaa, että työuupumukseksi todettu voikin olla perhearkiuupumusta. Moni jaksaa kenkussakin työssä, kun on rakkaat joiden kanssa nollata. Mutta kivassakin työssä voi uupua, jos perhearki on pelkkää selviytymistä. Mutta kotioloista ei voi jäädä palkalliselle sairauslomalle.

Olipas aataminaikainen mielipide ihmisten elämän perustarkoituksesta. Itse ajattelen, että kaikkien ei tarvitse hankkia lapsia ja kaikki eivät halua lapsia. Jotkut eivät saa lapsia, vaikka haluaisivat, ja sitten on heitä, jotka hankkivat lapsia, mutta joiden olisi parempi olla saamatta lapsia ollenkaan. Siitä kertovat Suomen surulliset tilastot huostaanotoista, mielenterveys- ja päihde ja elämänhallintaongelmista. Eli mölyjen parempi pysyä mahassa. Kukin eläköön elämänsä haluamallaan tavalla.

Olenpa kuullut jonkun tekevän lapsen siksi, että on hoitaja vanhana. Se vasta itsekästä on. Onpahan meitä lapsettomia veronmaksajia, jotka maksavat muidenkin lasten kuluja. Onnellinen lapseton

Kyllä Wahlroos oli niin väärässä kuin väärässä voi olla esittäessään syytä inflaatioon. Nykyinen syy todella korkeaan inflaatioon on hintojen nousut energiassa ja meri-, raide- sekä lentorahdeissa.

Voi hyvänen aika” oli niin oikeassa kuin olla voi. (sk 17.12). Tappiollisen kaupungin pitäisi lopettaa turha leveily. Hallihanke mukaan lukien.

Satasairaalan sydänosaston henkilökunta. Iso ja lämmin kiitos siitä ammattitaitoisesta hoidosta, jota sain 15.12.21. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita. J.Alanen

Biodieseliä käyttävältä dieselvero pois! Miksi biodieselistä puhutaan niin vähän? Se käy kaikkiin dieselajoneuvoihin, kestää hyvin pakkastakin. Nyt ajetaan kuin käärmettä pyssyyn uusien sähköautojen hankintaa, kun jo olemassa olevien ajoneuvojen käyttäminen on paljon järkevämpää!

Lopetin biojätteen kierrätyksen nyt, kun lehdessä kiellettiin biojätepussin laittaminen biojäteastiaan.

Rauha! Jäteautossa on kaksi hutlaaria, väliseinällä erotetut.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut