Uskoisin, että kyllä jo Kekkonenkin olisi lähtenyt seuraksi bilettämään - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Uskoisin, että kyllä jo Kekkonenkin olisi lähtenyt seuraksi bilettämään

Tekstareissa surraan Anniksen kahvilan kohtaloa ja vaaditaan heijastimia.

Bilettäviä valtionjohtajia on ollut aiemminkin, tekstarin lähettäjä muistuttaa. Kuvassa on presidentti Urho Kekkosen lisäksi Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa ja laulaja Barbro Lill-Babs Svensson.

18.12.2021 20:44

Kaupungin rahan ja velkavastuiden otto on siinä mallissa, että siihen on puututtava. Onko siihen rokote kehitteillä Porin käyttöön?

Kenen idea lopettaa Anniksen kahvila, kukaa ei sin sen jälkee tuu.

Voiko pitää paikkansa, että Honkajoella ei ole rokotettu ainoatakaan ihmistä koronaa vastaan? Ylen ansiokkaissa tilastoissa lukee aina 0 prosenttia. Ihmettelen kauhiasti!

Koko maailman kurjuus muutamassa minuutissa... Hanna-Riikka Kuisma osui oikeaan. Aamulla kahvikupin ääressä oli pakko vaihtaa radiosta kanavaa, vaikka aiheet olivat "vain" korona, rokotukset, Venäjä ja Ukraina. Monen inhokki Last Christmas aloitti mukavammin joulukuisen aamun. Eeva

Karhulinna, isot kiitokset toiminnastanne lääkärit, hoitajat ja muut 15.12.2021 aamulla. Teillä on palvelut kohdallaan ja jäi hyvän mielen joulunodotustunne. Tulen toistenkin.

Kiitos Pohjois-Porin hammashoitolan hammaslääkäri Vasili Hristozoville ja hoitajalle hyvästä hoidosta. Hyvää joulua. Vapiseva ukko

Eihän Marinia siitä kannata syyttää, että pelkkää positiivista mainetta Suomelle tuli, uskoisin, että kyllä jo Kekkonenkin olisi lähtenyt seuraksi bilettämään, Ahti Karjalaisesta puhumattakaan.

Tehkää EU-mepit sellainen direktiivi, et ulkoiluvaatteiden hihoissa ja helmas oltava kiinteänä kunnollista heijastinnauhaa vähintään 50 neliösenttimetriä.

Taas saatiin lehdestä (SK 16.12.) lukea siitä, miten älyttömän hintainen perussuomalaisten palloilema palloiluhallihanke on. Perussuomalaisilla taitaa raha kasvaa puussa, mutta meille muille porilaisille palloiluhalli tarkoittaa tulevina vuosina korotettuja veroja ja vähemmän rahaa palloilua tärkeämpiin kaupungin palveluihin.

Pelkkä rokottajien lisääminen ei riitä. Porin perusturvan alueelle tarvitaan lisää resurssia ajanvaraukseen, jotta olisi mahdollista päästä koronarokotteelle. Nyt saa tuntitolkulla soittaa päivästä toiseen ja takaisinsoittoon ei vastata edes päivien päästä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut