Iloitkaamme siitä, että Pori on lanseerannut Eau de Pori -hajuveden, torille ilmestyi hieno Cafe de Bus -kahvila ja pian valmistuu uusi Sata de Paska -rakennus! - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Iloitkaamme siitä, että Pori on lanseerannut Eau de Pori -hajuveden, torille ilmestyi hieno Cafe de Bus -kahvila ja pian valmistuu uusi Sata de Paska -rakennus!

Tekstiviestipalstalla pelätään, että Porin teatterin seiniin ilmestyy tärinän aiheuttamia halkeamia.

Eau de Pori -hajuvedelle on tulossa eräänlainen seuraaja, tekstarin lähettäjä kirjoittaa.

30.11.2021 20:00

Puhutaan paljon lasten ja nuorten lisääntyneestä lihavuudesta ja vähentyneestä liikunnasta. Samalla tarjotaan näitä lisääviä välineitä, kuten mopoautot ja sähköpotkulaudat. Sallitaan nyt lapsille sentään edes kävellä Karhulinnan pysäkiltä asema-aukion pysäkille.

Kova on vanhemmilla huoli, kun piltit joutuvat kävelemään pari sataa metriä bussipysäkille, ettei nyt vaan tulisi liikuntaa lylleröille. Osa ratkaissut ongelman sähkölaudoilla. Porin Linjojen pyörät kääntyvät siihen suuntaan, jonne liikenteen tilaaja tilaa ne kääntyvän.

Kiitos Hannu Pitkäranta (28.11.). Kirjoituksesi kosketti. Saarnaajan kirjan sanoin niin moni asia on turhaakin turhempaa. Kai sen uskaltaa ääneenkin sanoa näinä vaikeina aikoina. Asioiden merkitys vain muuttuu. Kun katsoo Flinkkilä ja Kellomäen ohjelman 27.11., ehkä ymmärtää vieläkin enemmän. Ehtii vielä tarkistaa kulkusuuntansa.

Kiitos Hannu Pitkäranta sunnuntaina 28. marraskuuta julkaistusta jutusta "Kun mä kuolen, kirjoita mulle CV". Perhe, ystävät ja ihmiset ovat loppujen lopuksi meille kaikille tärkeimmät. Anneli Kyrövaara

Joku ihmetteli jatkunutta tehohoitopaikkojen vähyyttä tekstarissa (SK 28.11.). Tehohoitopaikkojen lisääminen ei riitä ratkaisuksi, koska tehohoidon asiantuntemuksen henkilöstöä ei ole riittävästi. Tehtävä edellyttää erikoisasiantuntijuutta, tehohoidon osaamista. Tehohoito on erittäin kallista hoitoa, ei niitä yksiköitä voi pitää toimintavalmiudessa odottamassa rokottamattomia koronapotilaita.

Porin teatterin esityksessä Täydellinen lauantai on kohtaus, jossa huoneisto romahtaa. Tähän kohtaan on tehty niin voimakas tärinäefekti, että se tuntui vavistuttavan takana istuvan tuolia. Onko tässä nyt pohdittu, syntyykö seinärakenteisiin ja muualle tärinän aiheuttamia hiushalkeamia?

Pihlavan alueelle kaivattaisiin lisää kilpailua päivittäistavarakaupoissa. Tällä alueella asuu paljon ihmisiä. S-Ryhmä voisi perustaa S-Marketin tai vaikka Salen. Pihlavan K-Marketin laajennus K-Supermarketiksi tuntuu kestävän ikuisuuden.

Kyllä mä ihmettelen, Ulvilassa on kauppoja vaikka kuinka ja heti Porin liikkeet, kuten Prisma ja Cittari vieressä. Nakkilaan ei riitä yhtään uutta kauppaa. On vaan yksi Onni-Pekka. Miksei esimerkiksi S-ketjua tai Lidliä tänne saada? Luulisi olevan markkinarakoa muillekin, ja syntyisi vähän hintakilpailua. Toivoisin asiaan muutosta ja pian! Ja uskon monen muunkin näin ajattelevan...

Omikron on kreikan kirjain O!

Läntinen kirjoittaa, että palloiluhalli on koko kaupungin kohtauspaikka. Ei kuitenkaan minun eikä monen muunkaan, kas urheilu ei kiinnosta kaikkia.

Palloiluhalli tulkoon, mutta ei keskelle urheilukeskuksen ainoita vapaita kenttiä, jonne kouluväki ja eri harrastajat ovat voineet tulla pelaamaan eri lajeja. Myös varaparkkipaikkaa tarvitaan. Hallille uusi osoite. Ehdottomasti!

Nyt on kitisty kontista, bussista, ympäristön kerrostaloista. Kohta valmistuu uus torikatos, ni siitäkin voi sitten mielipahaa ammentaa.

Mites sellaiset, kun eivät lääketieteellisistä syistä voi ottaa piikkiä, eikös sellaiset pitäisi "armahtaa", tai ei pääse mihinkään pian ilman passia?

Vaaranpaikka Ulvilantiellä! Harmaalinnan liittymän läheltä lakkautettiin suojatie poistamalla liikennemerkit ja raapimalla viivoitusta. Suojatielle johtavat yhdystiet jätettiin kaivamatta pois. Lapsi ei poistoa ymmärrä, kuten totesin lapsen kävellessä autoni eteen. Nyt ei mitään sattunut varovaisuuteni takia.

Lisää positiivisuutta tälle palstalle, jossa positiivisetkin asiat käännetään heti negatiivisiksi. Mollaamisen sijaan iloitkaamme siitä, että Pori on lanseerannut Eau de Pori -hajuveden, torille ilmestyi hieno Cafe de Bus -kahvila ja pian valmistuu uusi Sata de Paska -rakennus!

Matematiikkaa SK 27.11 kirjoitti, ettei prosenteilla voi ostaa mitään. Kyllä voi, jos katsoo YouTubesta Speden prosenttiostaja-sketsin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut