Voittaako Ässät, sillä ei niin väliä lapsille ole - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Voittaako Ässät, sillä ei niin väliä lapsille ole

Tekstiviestipalstalla keskustelu palloiluhallista jatkuu, ja jaossa on myös kiitoksia.

Viime perjantaina 26. marraskuuta Ässät–Tappara-pelissä otetussa kuvassa Tapparan neljäs maali on juuri tehty. Tekstarin lähettäjän mukaan lapset eivät siitä niin välitä, kuka voittaa, kunhan Ässät tekee maaleja.

29.11.2021 20:00

Musta tuntuu. Kaipuu jonnekin kauas. Kova ikävä jotakin. En tiedä ketä tai mitä. Voisin vähin äänin sulkea oven perässäni, jättää taakseni kaiken entisen. Surutta. Avaisin ulko-oven. Mikä vapaus. Toiveajatteluako.

Elinvoimaa Porin kaupungin eri alueiden lapsille ja perheille antaisi urheilualueiden hoito ja huolto. Nyt niitä suljetaan tai ei hoideta, koska ei ole henkilökuntaa riittävästi. Ei kaikkia lapsia voida kuskata isoihin keskuksiin. Siispä lapset jäävät koneidensa pariin, mitä meidän on helppo paheksua ja ihmetellä seurauksia.

Mihin me eläkkeellä olevat ikäihmiset tarvitsemme palloiluhallia? Ei mihinkään! Palvelutalot ajetaan alas ja vanhusten hoito on Porissa heikkoa. Tässäkö säästettiin palloiluhallia varten? Hoitajia palkataan mahdollisimman vähän. Lääkäriaikoja ei saa. Muistissa ovat koko porukan nimet, jotka kannattivat hallin hankintaa. Muistakaa muutkin. Ei jatkoon!

Simo Korpelalta taas loistava ulostulo! Jostain ne palloiluhallin miljoonat täytyy raapia, ja Pori ei todellakaan näytä hyvää esimerkkiä maakunnan pienille kunnille peruspalveluiden hoidossa velanoton kohdalla! Koko Satakunta huomioitava. Niin Porikin hyötyy. Joel Viljanen

Porin, Satakunnan pääkaupungin, elinvoimasta kirjoitti S. Korpela (SK 29.11.) mielenkiintoisen mielipidekirjoituksen. Yksi asia unohtui, tie- ja rautatieyhteydet. Molemmat surkeassa kunnossa. Satakunnan kansanedustajat, nyt puhaltamaan yhteen hiileen. Pori–Tampere-rata sellaiseen kuntoon, että junan nopeus voidaan nostaa koko matkalla 180 kilometriin tunnissa. Maantiet nelikaistaisiksi Kokemäelle, Luvialle, Kullaalle ja Merikarvian rajalle.

Kiitos SK:n toimitus todella hyvistä ja monipuolisista kulttuuri- ja tiedeartikkeleista, joita saamme lukea Satakunnan Kansasta.

Kävin viime viikolla päiväseltään työmatkalla Porissa lentäen. Harvoin sitä muistaa kiitellä mistään, mutta kiitoksia Karhu.Aerolle ja koko ketjulle joka mukana. Palvelu oli todella mukavaa ja tuntui yksilölliseltä. Osalla porukkaa tuli Vantaalla toiselta lennolta kiire jatkolennolle Poriin ja Vantaalla ystävällisesti boardaaja heille soitti ja kyseli ovatko tulossa lennolle. Upeaa, juuri näin kuuluu toimia! Tero Santamanner

Nyt on kiitosten aika! Kävimme tutustumassa uuteen Lanajuovalle rakennettuun lenkkiin. Ihastuimme! Odotamme kevättä ja grillipaikan valmistumista. Kiitos.

Pitääkö papeilla joka paikassa, esimerkiksi tv-ohjelmissa olla ”sokeripala” kaulassa omaa statusta osoittamassa? Tähtien kanssa tanssitaan tai oman elämän biisiä esitellään yksityishenkilöinä.

Tein elokuvaillan kunniaksi tonnikalasalaatin ja lämpimät paninit. Vaimolla oli elokuvan valintavuoro. Hän valitsi kuninkaallisromantiikkaleffan. Ei meikäläistä kiinnostunut mutta tulipa siivottua tiskit ja koko keittiö. Onko teille kollegat käynyt koskaan näin? Keittiömies

"Moni unohtaa käyttää työnantajalta saamaansa liikunta- tai kulttuuriedun" otsikoitiin 29.11. Itse olen käyttänyt kulttuurietuni. Liikuntaetua en ole käyttänyt, koska tämä taho ei vaadi koronapassia. En mene yhteishönkimään joogaan, kunto-, jumppa- tai tanssisalille. Terveysturvallisesti voisin mennä, mutta kun on rokottamattomia mukana, en mene. Liikuntaetua ei voi siirtää kulttuuriin tai muuhun. Miksi ei?

Ässät huomio! Nyt ei enää pelata voitoista, vaan siitä, että saadaan tehtyä maaleja. Varsinkin lapset haluaa taputtaa ja iloita maaleista. Voittaako Ässät, sillä ei niin väliä lapsille ole. Jos muu ei toimi, niin pelataan vaikka ilman maalivahtia yhden kenttäpelaajan ylivoimalla koko peli, että saataisi se yksi maali lapsien iloksi. Tuskin silloin ilman maalia jäätäisi. Jos 100–1 hävittäisi, niin väliäkö sillä. Vähän on sarkasmia, mutta osa on asiaa. Ässäjunnun Tuffa

Liisantorin jään käyttäjämäärät tulevat laskemaan merkittävästi, jos mailat kielletään kokonaan.

Voisitteko te metsästäjät perustaa jonkun sovelluksen tai edes julkisen Facebook-ryhmän, jossa ilmoittaisitte aina, missä on metsästys käynnissä. Tietäisivät koiranulkoiluttajat ja muut metsässä liikkujat pysyä poissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut