”Miten voi olla, että nainen siivoaa uimahallissa alastomien miesten seassa? Tuli turvaton olo” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Miten voi olla, että nainen siivoaa uimahallissa alastomien miesten seassa? Tuli turvaton olo”

Tällä kertaa tekstareissa muun muassa kärsitään turvattomuudesta siivoojan vuoksi, keskustellaan televisio-ohjelmista ja hämmästellään Porin koronapuhelimen toimintaa.

28.11.2021 20:00

Antti ErvastiSta hieno kirjoitus perjantaina 26.11. Kaikkien on hyvä se lukea. Se kertoo yksinolosta myös hyvänä asiana. Uskallusta olla itsensä äärellä, aivan yksin.

Sannikan ohjelma lopetetaan. Se on kerrankin hyvä asia. Ei ohjelmasta voi tulla noin mitään. Yleisestikin ovat toimittajat nykyään valitettavasti enemmän oman mielipiteensä tarjoajia kuin asiallisia keskustelun johtajia.

Politiikka-Suomi. Suoraa toimintaa 25.11. kamalaa katsottavaa ja kuunneltavaa. Kansanedustaja, europarlamentaarikko ja entinen pressa kehuskelee, mitä rikoksii he on tehny. Ite en oo ikään ollu putkas esimerkiksi, mut oonki vaa tavalline dieselautolla ajava duunari!

Nyt kun puhutaan tuosta verokertymästä ynnä muista asioista, joilla hyvinvointiyhteiskunta pidetään pystyssä, niin miksi kaikkien, jotka saavat palkkaa veroilla maksetuilla rahoilla, pitää maksaa veroja. Helpompi olisi maksaa lisää liksaa lapsista ja työmatkakuluista, joilla verohelpotuksia nykyään saa. Sitten poliitikotkin näkisivät, kuka tätä yhteiskuntaa todella pyörittää. Vero mulle, palkka sulle on nykyaikaisessa yhteiskunnassa ihan turhaa.

Kelan toimintaperiaate: Mahdollisimman monelle mahdollisimman vähän.

Miksi Porin "koronapuhelimessa" sanotaan yhtenään sinua palveltavan hetken kuluttua, vaikka jonotus kesti tunnin ja 25 minuuttia. Eikö hetkessä ole kysymys korkeintaan minuuteista?

Koronarokotuksen varaus sähköiseksi!

Voisivatko apteekit ystävällisesti tulostaa koronapassin sitä pyytävälle asiakkaalle, jos tämä ei osaa/pysty sitä muuten itse Omakannasta ottamaan?

Rokotuspassi. Perusturva pyytää käyttämään sähköpostia, jos pankkitunnuksia omakantaan ei ole. Miten, kun 86v. ei ole edes tietokonetta.

En ymmärrä alkuunkaan kohua /höpinää rokotuspassin käytöstä. Rokotuspassi on mielestäni väline, jolla kansalainen osoittaa saaneensa vähintään 2 koronarokotusta. Sillä on vain välinearvo, ei itseisarvoa.

Olisiko Porissa aika palata takaisin altistuspaikoista tiedottamiseen? Satakunnan Kansassa esimerkiksi Rauma ja Huittinen ovat koko ajan tiedottaneet avoimesti, toisin kuin Pori missä tartunnat isoimmat ja tiedotusta heikosti.

Torilta Väinölään suuntaan kulki linja-auto muinoin reittiä Antinkatu–Mikonkatu–Eteläpuisto–Itsenäisyydenkatu. Mutta silloin oli linja-autoissa kääntyvät etupyörät ja tuli Karhulinnan koululaiset (tulevaisuuden maksavat asiakkaat) huomioitua. Syy kiertoon oli se, ettei Annankadun ja Itteppäisyyskadun liikennevalot vetäneet. Pahimmillaan linjuri joutui odottamaan seittemät valot, ennen kuin pääsi kääntymään vasemmalle. Paikallisliikenteen ajatus kyllä pitäisi mennä "palvelu edellä".

Ismo Läntinen: haimme viime vaaleissa muutosta Meri-Porin alueella. Mäntyluoto, Kaanaa. Teimme sen. Mutta mitään ei ole tapahtunut. Ensin täällä huseerasi Vallun porukka, joka vei kaikki palvelut. Nyt tuli kokoomus, joka vei linjurikyydit. Täältä on lapsilta viety kaikki salivuorot myymällä Mäntyluodon koulun ja purkamalla Kaanaan. Olisko aika tehdä näille palveluille jotain? Oletko tutustunut tämän alueen palveluihin urheilumiehenä. Vaalit on tulossa.

Porin Teatteri, kiitos upeasti toteutetusta Idän pikajunan arvoituksesta. Kyllä meillä kelpaa, näyttelijät, lavastus puvustus, täys 10. Sally

Magical Music of Harry Potter markkinoitiin lumoavalla visuaalisuudella ja taianomaisilla efekteillä. Tämä ei toteutunut mielestäni ollenkaan. Musiikki oli upeaa, mutta olisin jättänyt lapsen kotiin, jos kuvaus tapahtumasta olisi ollut realistinen.

Miten voi olla, että nainen siivoaa uimahallissa alastomien miesten seassa? Käykö naisten puolella miessiivoaja? Tuli turvaton olo. Ujo mies

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut