”Tv:n katsotuin ohjelma on Linnan juhlien laahustaminen – Mahtavatko signorat Roomassa päivitellä, millainen asu herttuattarella oli? Eivät päivittele” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Tv:n katsotuin ohjelma on Linnan juhlien laahustaminen – Mahtavatko signorat Roomassa päivitellä, millainen asu herttuattarella oli? Eivät päivittele”

Tällä kertaa tekstareissa päivitellään muun muassa Linnan juhlia, merituulipuistoja, muistellaan talouskoulun oppeja sekä ehdotetaan vaihtoehtoista nimeä Tampereen Nokia Arenalle.

21.11. 18:38

Kiitos sinulle, joka löysit puhelimeni S-marketista ja annoit kassalle. Monta tärkeää asiaa puhelimen kotelossa. Sitä helpotuksen määrää! Kiitos vielä kerran!

Tv:n katsotuin ohjelma on Linnan juhlien laahustaminen. Mahtavatko signorat Rooman trattorioissa päivitellä, millainen asu Aostan herttuattarella oli juhlavastaanotolla. Eivät päivittele. Antti Pekola

Miten niin koronatodistuksen saaminen on tehty hankalaksi (SK Tekstarit 21.11.)? Yksi ainoa puhelinsoitto ja viikon sisällä toimitettiin postitse annettuun osoitteeseen. Näin ainakin minun kohdallani toimi.

On varmaan kauheeta, kun ei saa toisia haukkua, joutuu pitämään mölyt mahassa. Miten nyt senkin ajan saa kulumaan. Hakaneula ja pussilakana ehkä myös auttavat tähän vaivaan.

SK 16.11 Merituulipuistot kalliita ja kannattamattomia, se että valtio tai muu taho avustaisi hinnassa, ei muuta asiaa miksikään. Entäpä niiden ekologisuus? Kuten lehtikuva tuulimyllystä osoittaa: huoltokaan ei pelaa? Tuulimyllyn vaihteistoissa voi olla lähes 2 tonnia öljyä, ja kuvasta voi päätellä, että voimalasta vuotaa öljyä mereen! Eli se siitä puhtaasta energiasta. Silti, koska Suomen hallitus ja sijoittajat haluavat merituulivoimaa, sopivin paikka olisi rakentaa voimaloita sinne missä tarvitsijatkin, eli Helsingin edustalle. Näin koko maata saastuttavat Helsingin hiilivoimalatkin voisi sulkea.

Talouskoulussa opastettiin, että älä pese puisia ruoanlaittovälineitä koneessa. Kyllä sitä mies nyt sen verran harjaa jaksaa käyttää ettei huokoisia välineitä pilaa. Vai mitä? Keittiömies

Tampereen areenan nimeksi olisi sopinut vallan mainiosti Moron areena. Moro on paikallislehti tuolla seudulla. Nimi olisi suomen- ja englanninkielinen. Vastattaisiin siis myös englannin kielen valtavaan ähkyyn täällä Suomessa. Se on moro!

Nokia laittaa arvatenkin satoja miljoonia euroja Tampereen jääkiekkokaukalon tukemiseen. Sen sijaan Ähtärin eläinpuiston tukemiseen ei löydy euroakaan. Äärimmäisen surullista. Itse ainakin myyn vähäiset Nokia-osakkeeni. Ja tämä olkoon viimeinen Nokia-merkkinen puhelimeni.

Koko ajan pidetään esillä työn verotuksen alentamisesta. Mutta milloin uskaltaa joku tuoda esiin, miten täysin kohtuuttoman rajua on pääomaverotus. Miten raa’asti veroa osakesäästäjä joutuu maksamaan. Vero on yhteensä noin 50 prosenttia. Mistään palkasta tuota veroa ei makseta.

Erinomaisen herättelevä kirjoitus Ilari Tapiolta 21.11. Pankkitunnukset saa vain käymällä konttorissa ja jo 10-vuotiaan pitää hankkia tunnukset itse. Kannattaa huomata, nyt kun kohta koronapassi alkaa olla arkea - mikä tietysti hyvä. Hankkikaa tunnukset ajoissa, myös nuoret!

On se kumma, kun keskustaan ei saada kahden tunnin vapaita parkkiaikoja, mutta 25 miljoonan halleja rakennetaan ja samalla otetaan useita miljoonia lisää lainaa. Keskustassa sentään on paljon veroja maksavia yrityksiä ja työllistävät myös paljon. Pienellä teolla työpaikat lisääntyisivät ja veromarkkoja tulisi lisää. Tällä tavoin taloudenhoito muuttuisi järkeväksi ja velanotto saataisiin pienennettyä. Muistakaa kaupunginjohto ja valtuutetut, kuninkaatkin kaatuu.

Koska saadaan uusi urheilutalo niiden lajien käyttöön, jotka sitä tarvitsevat? Tasapuolisuutta, pyydän!

Olen käynyt Ässien kotipeleissä vuodesta 1992. Tappioihin olen tottunut, haluttomuuteen ja välinpitämättömyyteen en. Selinin aika on ohi.

Missähän luuraa nyt Sulo Vilen? Meinaan vaan, kun Venatorin tehdaskompleksin saisi varmaan halvalla!

Merikapteeni Rauno Jokiniemi oli huolissaan, kun ei nähnyt televisiosta jalkapallo-ottelua. Tv:ssä on nykyään paljon kanavia. Katselin tv:stä Huuhkajien ottelun. Kanavasurffausta siis vaan kokeilemaan.

Kävisikö joku reipas kaupungin työntekijä/sähkömies kahvitunnin ja ruokatunnin välissä korjaamassa Isomäen punttipaikan valot kuntoon, ovat nyt yli kuukauden olleet pimeänä. Valot ovat myös turvallisuusasia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut