Vanha linja-autoasema takaisin käyttöön – linja-autot voi ajaa tullen mennen rautatieaseman hevosenkengän kautta, ei sinne olisi tarvinnut rakentaa mitään liikennemerkkiviidakkoa - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Vanha linja-autoasema takaisin käyttöön – linja-autot voi ajaa tullen mennen rautatieaseman hevosenkengän kautta, ei sinne olisi tarvinnut rakentaa mitään liikennemerkkiviidakkoa

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tällä kertaa tekstareissa muun muassa haikaillaan vanhaa linja-autoasemaa takaisin käyttöön, pohditaan koulujen uskonnon opetusta, ihmetellään työpaikan ”nuppilukua” sekä aprikoidaan uimahallin valoja.

10.11. 19:25

Äiti jaksaisi olla enemmän myös vaimo, jos aviomies olisi enemmän isä ja osallistuisi lasten hoitoon. Onneksi asia on parantunut omien nuoruusvuosieni jälkeen. Hyvää tulevaa isänpäivää!

Asuinpaikkani yksi kriteeri oli pitkään hiekkatie. Halusin asua hiekkatien varrella. Eli voisin asua Kuukkarissa edelleen. Paitsi, ettei siellä enää saa pitää lampaita, ei ole yhteislaitumia. Ympärillä vain taloja, autoja ja asfalttia. Odotan innolla Kuukkarin vanhat talot -tapahtumaa! PS. Parsinavetan lehmät kompastelevat pikkukiviin, kun laidunkausi alkaa.

Puhuessaan Ylen uutisissa ihmisistä kertoi alivaltiosihteeri Pylkkänen nuppiluvun olevan jo kohdallaan. Lipputangon nuppi, nupinaula . . . Meillä ei ole yhtään nuppia työntekijänä. Meillä on ihmisiä, miehiä ja naisia. SaKe

Suomessa kuulemma kova verotus? Mitä pitäisi ajatella, jos kymmenien miljoonien tuloilla veroprosentti yltää tuskin edes 30 prosenttiin. Samaan aikaan oppositio huutaa isotuloisten verotusta pienemmäksi. Voi aikoja ja tapoja kun mikään ei riitä..

Iso kiitos Kalaholman–Lukkarinsannan asukkaista aktiivisimmille Juovan kuntoradan kunnostamisesta. Mahtavaa jälkeä. Kaupungille jäi vielä vedessä makaavien, kaatuneiden puiden poisto.

Valtatie 8 ei kovin turvalliselta näytä lehden kartan perusteella, ainakaan Satakunnan osalta. Näyttää tosin vt 2 olevan vielä kasiakin turvattomampi. Juuri joku paikallinen kauhisteli, kuinka kalliiksi tulisi Porin eteläinen ohitustie, kun pitäisi tehdä siltarakennelmiakin. Eihän valtio tänne Satakuntaan mitään kallista voi rakentaa?

Hannu Niittymäki on oikeassa, vanha linja-autoasema takaisin käyttöön. Jokainen linja-auto voi ajaa tullen mennen rautatieaseman hevosenkengän kautta, ei sinne olisi tarvinnut rakentaa mitään liikennemerkkiviidakkoa.

Eikö niitä uimahallin ulkoseinän rikkoutuneita kohdevalaisimia saada vaihdettua ehjiin?

Miten on mahdollista, että sairaalan odotustilassa voi kuunnella avoimista ovista toisten potilaiden henkilökohtaiset hoitoon liittyvät asiat. Missä tietoturva?

Jos suomalaiset olisivat suhtautuneet talvisotaan, kuten nyt koronarokotuksiin, Suomea ei olisi enää ollut 1939 jälkeen.

Nyt pitäisi Porissa palata aktiivisempaan koronatiedottamiseen. Pari viikkoa jo ollut toistakymmentä tartuntaa per päivä. Missä korona nyt leviää? Ei kai kaikki tapaukset ole vain vanhainkodeissa?

On tämä perusturva jotenkin hukassa, kun ei edes puhelin- ja puheluasioita saada toimimaan. Kun niitten pitäisi toimia nimenomaan kriisiaikoina. Matti Tuominen

Yki Räikkälä, ehkä elämänkatsomustiedon avaaminen kaikille oppilaille tuo jonkinlaisen yhdenvertaisuuden, mutta pakko meidän on tunnustaa, etteivät sekulaarinen, ateistinen tai agnostinen katsomus ole millään tavoin neutraaleja.

Eräs kirjoittaja vaati koulujen jatkavan pakollista kristillistä uskonnonopetusta, koska monet vanhemmat ja isovanhemmat haluavat lapsille kerrottavan kristittyjen jumalasta. Se on seurakuntien ensisijainen tehtävä Raamatunkin mukaan. Ei koulun, jonka pitää kohdella lapsia tasapuolisesti, myös eriuskoisia ja uskonnottomia. Viekää lapsenne kirkkoon, seurakunnan tilaisuuksiin, jumalanpalveluihin, pyhäkouluihin, erilaisiin lapsikerhoihin, rippikouluun ja niin edelleen. Seurakunnat tarjoavat lähes tyhjille saleille toivomaanne uskonsanomaa, myös toiminnan ohessa. RJ

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut