”Miksi pitäisi lihavien ongelmaa poistaa verottamalla lisää ruokaa valtion pohjattoman kassan täyttämiseksi?” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Miksi pitäisi lihavien ongelmaa poistaa verottamalla lisää ruokaa valtion pohjattoman kassan täyttämiseksi?”

Kirjoittajaa sieppaavat puheet epäterveellisen ruuan lisäverotuksesta.

7.11. 21:00

Ylen A-studio (3.11.). En ymmärrä tätä ajattelua. Miksi pitäisi lihavien ongelmaa poistaa verottamalla lisää ruokaa valtion pohjattoman kassan täyttämiseksi? Miksei kerrankin palkittaisi siitä, että olet terveellisesti elänyt ja painoindeksisi on kohdallaan. 2 prosentin veronalennus, jotka elävät terveellisesti.

Miksi toinen saa sanoa toisesta mitä vaan, mutta toinen ei saa sanoa toisesta mitä vaan? En ymmärrä.

Koululaiset käyttävät erittäin vaarallista risteystä Ruosniemessä, Alikyläntien yli Kintuksentieltä Kaikutielle. Autot tulevat lujaa kaartavaa Alikyläntietä alas, jossa näkyvyys on huono. Pitäisi tehdä jotain ennen kuin tapahtuu onnettomuuksia.

Jos hyväveli-porukka unohtaa osakkeenomistajien edut, poistuu heiltä murujenkeräilypaikka.

Miten meidän hankintalait, jotka koskevat valtion ja kuntien kilpailutuksia, voi olla niin pielessä, että ainoa kriteeri on hinta? Eikö ensimmäinen kriteeri pitäisi olla, että tuotteet ja palvelut mitä hankitaan ovat kotimaisia?

Hesa kieltää lihantarjonnan tilaisuuksissaan, Porissa kauppa lisää irtokarkkitarjonnan 240 erilaiseen sokeripommiin. Mitä seuraavaksi?

Kylläpä on tuntuva hinnannousu tehty K-verkkokaupan ruokaostosten kotiinkuljetukseen. Vanhukset ja vaivaiset maksavat.

kunpa tänne Nakkilaan uskaltaisi tulla toinenkin ruokakauppa. Kilpailu piristäisi kummasti.

Pidin Juhana Vartiaista järkimiehenä, mutta olen erehtynyt. Helsingin lihakielto koskee vain rahvasta, ei kaupungin johtoa. Meno on kuin Afrikassa, jossa heimopäälliköt syövät hyvin, kansa purkoon ruohoa.

Antti Pekola

Milloin tekojääradan yleisövuorot alkavat?

Ei pidä kokoomuksenkaan nuolaista ennen kuin tipahtaa, sillä nukkuvissa on sellainen potentiaali perussuomalaisille, jos ne sieltä heräävät uurnille. Ja nukkuvat nukkuvat siksi, koska poliittiset puolueet eivät erotu toisistaan hajun, eikä värin puitteissa. Perussuomalaiset eroavat tästä joukosta ainoana Suomen ja suomalaisten "kattojärjestönä", joka asettaa isänmaan edun Brysselin helppoheikkien edelle

Kansalaiset voivat keskenään sopia kaikenlaisista asioista, kunhan noudattavat lakia. Miksi työnantajat ja työntekijät eivät voi sopia samalla periaatteella?

Kyllä minulla on kova ikävä Satakunnan Lennostoa. Olisi lentokenttä Porissa aktiivisessa käytössä. Mitäs tähän sanoo äijä Ahlaisista?

Jos esimerkiksi terveyskeskuksen hammashoito keskittyisi lasten ja nuorten ohjeistamiseen tehokkaasti ennaltaehkäisyn osalta sen sijaan, että pyrkisi hoitamaan riittävän hygienian laiminlyöneiden aikuisten rikkoutuneita hampaita, niin se suuri osa ihmisistä ei tarvitsisi korjaavaa hammashoitoa. Kela-korvauksen ollessa merkitsevällä tasolla, se nimenomaan toisi tasa-arvoa enemmän kuin se, että nyt vain osa voi käyttää kunnallista palvelua. Tuotantokustannukset yksityisellä ovat myös todennäköisesti alhaisemmat. Politiikka pois terveyden säilyttämisestä.

Heikki Haaslahti

Kokemäen kirkkoneuvoston toiminta on outoa ja ihmeellistä. Jokaista kirkkoherraa ollaan heti erottamassa. Onko seurakuntaremontissa toimittu epärehellisesti? Kirkkoneuvoston jäsenten olisi aika katsoa peiliin. Rehellinen ihminen ei salaa mitään, hänellä on hyvä ja puhdas omatunto.

Kysyin kerran, mitä hyötyä Horneteista on ollut Suomelle, mutta kukaan ei vastannut? Siis pelkkää menopuolta ja tuskin Venäjä on vavissut pelosta, kun Suomi-poika jyristelee pitkin itärajaa Hornetillaan polttaen paljon kerosiinia.

Ilmavoimia tarvitaan myös sodanajan joukkojen siirroissa suojaamaan jalkaväkeä. Lentopommituksilla lyödään vihollisen hyökkäysryhmityksiä. Lentokoneita tarvitaan siviiliväestön evakuoinneissa suojaamaan junia ja autokuljetuksia. Lukekaa sodan käyneiden ihmisten kertomuksia, niin saatte tietää tosiasioita elämästä, kun omia koneita toivottiin apuun ja mitään ei ollut lähettää.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut