Tekstarit: ”Ovatko oppilaat etäopetuksessa vai sullotaanko ylisuuret ryhmät maskitettuina pieniin luokkiin? Tästä kaikesta on kiittäminen Pietariin matkanneita kisaturisteja” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Ovatko oppilaat etäopetuksessa vai sullotaanko ylisuuret ryhmät maskitettuina pieniin luokkiin? Tästä kaikesta on kiittäminen Pietariin matkanneita kisaturisteja”

Kirjoittajan mielestä Pietariin matkustaneilla Suomen jalkapallomaajoukkueen kannattajilla on merkittävä rooli siinä, että koronatilanne on uudestaan huonontunut Suomessa.

31.7. 19:56

Koulut alkavat pian. Ovatko oppilaat etäopetuksessa vai sullotaanko ylisuuret ryhmät maskitettuina pieniin luokkiin? Tästä kaikesta on kiittäminen Pietariin matkanneita kisaturisteja, jotka haistattelivat Krista Kiurulle kaupungin terasseilla. Pilasitte hienon lajin maineen ja toitte äkäisesti leviävän deltaviruksen Suomeen.

Hei Porin kaupunki, antakaa Matille selvää rahaa. Ei hän kaupungin avaimilla elä.

Toverit Petteri Lahti ja Aino-Maija Luukkonen. Teistä huolimatta Mattsson upeasti olympialaisten mitalimies. Uskomatonta, että juuri te olitte kisastudiossa. Siellä olisi pitänyt olla Harjavallan väkeä.

Moni ihminen voisi ottaa mallia Matti Mattssonista ja päämäärätietoisuudesta. Koskee varsinkin ikuisia laihduttajia. 8 vuotta kun treenaa, niin luulisi muutaman kilon tippuvan. Kiitos Matti Mattsson. Loit uskoa moneen asiaan.

Hyvä Matti! Uintisi oli 110-prosenttinen suoritus. Uit myös Porin kaupungin julkisuuteen, vaikka he eivät auttaneet sinua siinä, niin kuin kaikki tietävät. Kyllä nyt ovat kakkua jakamassa ja selittämässä. Tässä asiassa sanon kaupungin virkamiehille niin kuin entinen työkaveri sanoi: hävinneet selittävät. Onnittelut vielä kerran, Matti.

En vähättele, enkä pidä Ruotsin sotaista historiaa kunniallisena. Mutta onko Suomeen hyökätty itärajan takaa liian harvoin? Ainakin hyökkäysten kesto on ollut pitkä, vuosisatoja. Suomi ei luovuttanut alueitaan. Taisteluista huolimatta ne menetettiin, Stalinin harjoittaman valheen sekä sotaisen vääryyden turvin pakon edessä.

Venäjä on Venäjä vaikka voissa paistaisi, mutta nämä Suomen syöjät ovat vaarallisia.

Muistanko oikein, että SK on puolueeton lehti? Kirjoitukset on kuin ennen talvisotaa IKL:n lehdessä. Päivästä toiseen Teikari, Pekola ja juoni otettu Pekola kirjahyllystä.

”Venäjä, Venäjä, Venäjä" puhe vuonna 2007 puolustusministeri Jyri Häkämieheltä Washingtonissa tuli mieleen valtiopäiväneuvos Mikko Elon vastauksesta (SK 28.7.). Ilmaissanomalehdessä oli 14 vuotta sitten myös mielenkiintoinen ja vihainen vastine. Silloin Venäjää käsiteltiin haasteena ja myöhemmin kuultiin Moskovassa tykätyn, kun voimapolitiikkaa oikein huomioitu. Konkreettisia esimerkkejä ei tarvinne luetella. Eiköhän lopeteta jo suomettuminen ja turha mielistely.

Aki Nummelin kirjoitti (SK 29.7.) hyvän ja asiallisen kannanoton koronapassista ja Suomen lakipykälistä. Juridiikan lisäksi pyytäisin huomioimaan myös ne kansalaiset, jotka lääketieteellisistä syistä eivät voi ottaa koronarokotetta. He eivät saa koronapassia ja heidän tilanteensa on täysin unohdettu koronakeskustelussa.

Liberaaleilla naisilla ei ole mitään etuoikeutta kirkon virkoihin. Heidän tulee hyväksyä, että pätevin valitaan. Liika kirkon opetuksen vastainen ideologinen värittyneisyys ei koskaan ole seurakunnan etu.

Hienoa, että Sdp:llä on tarjolla sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi sivistynyt mies, Martti Lunden. Sdp on kykypuolue.

Kiitos Björn, Lianne, Risto ja Teemu. Rohkea, tärkeä ja hyvin perusteltu näkemys rokotepassista. Lisää näitä lääkäreiden ulostuloja asiasta.

Ihan vaan tiedoksi muutamalle lekurille, että tässä yhteiskunnassa on paljon erilaisia pakkoja.

Ehdotan kiellettyjen sanojen listaan: kotouttaa. Termi täsmäosoittaa henkilön statuksen – sitähän ei voi sallia, eihän?

Apteekki, miksi sinne asioimaan meno on tehty niin ikäväksi. Seisoin jonossa odottamassa reseptilääkkeitäni, niin joku henkilökunnasta tuli kysymään tarvitsenko apua. Osasin tulla apteekkiin ihan itse, ei apuvälineitä. Osaan kysyä. Antakaa ihmisten olla rauhassa. Vältän apteekissa käymistä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: