Sandaalisukkapoliisit ovat vielä piilossa kiviensä alla - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Sandaalisukkapoliisit ovat vielä piilossa kiviensä alla, mutta eivätköhän hekin kohta esiin ryömi”

Tekstareissa ihmetellään Porin keskustassa liikkuvia rekkoja ja muistutetaan, että traktoreilla on oikeus ajaa maanteillä.

Tekstarin lähettäjää ärsyttävät kyttääjät, jotka puuttuvat toisten pukeutumiseen. Yksi kyttääjien alalahko on sandaalisukkapoliisit.

29.6. 20:00

Luvian kalankasvatusta vastustaville: merimetsot, hanhet ja hylkeet aiheuttavat myös fosfori- ja typpipäästöjä, vastustatteko myös niitä?

Kesälomavieraita Keski-Suomesta. Lähdettiin isolla porukalla jäätelölle Raatihuoneenpuistoon. Ei näkynyt robottiruohonleikkureita, mutta suuria rekkoja sitäkin enemmän. Kyllä riitti puhetta ja ihmettelyä, miksi ihmeessä nuo jättirekat täällä kauniin puiston laitamilla ajelevat.

Valittiin juhannuksena ystävien kesken Porin liikuntapuolen viime vuosien toppi ja floppi. Liisantorin tekojää on se ehdoton toppi ja Veteraanilenkin raiskaus suuri floppi.

Huuhkajilta "erittäin onnistunut esitys". Näinköhän oli, ennemminkin karsinnat ennen MM-kisoja menivät odotettua paremmin! MM-kisoista ei ollut kotiin tuomisina muuta kuin kokemus yhdestä tuurimaalista. Kotona kisaa seuranneiden kohtalona on suurella todennäköisyydellä kokea kisatuliaisina saatu loppukesän pilaava kiihtyvä korona-aalto!

Ei tulisi mieleenikään suihkuttaa Rounduppia omaan pihaani. Todella vaarallinen myrkky ja säilyy monta vuotta maaperässä.

Jos kuitenkin Porin vaalivoittajavihreät (sekä sitoutumattomat, että sitoutuneet) aloittaisivat vihreän maailmanpelastamisen omasta pesästä, vaikka Kokemäenjoesta, sekä merialueelta kaupungin edustalta.

Verstappenin renkaat oli vaihdettu parissa sekunnissa! Paljonkohan Paten pitäs investoida, että syyspuolella talvirenkaat vaihtuis minuutissa?

Minusta henkilöille, jotka eivät ota koronarokotetta pitää antaa porttikielto esimerkiksi kahviloihin. Edesvastuutonta sakkia.

Porin kaupungin palautesivuilla luvataan vastauksia palautteisiin. Porin puistotoimi ei ainakaan ole vastannut vuosiin.

Juhannustaikoja veneilijöille: "Souda selälle, nouse veneessä seisomaan, käänny rantaan päin ja avaa sepalus. Saatat rannalla nähdä tulevan leskesi." Soveltuu noudatettavaksi myös juhannuksen jälkeisellä avovesikaudella.

Mikäs tämänvuotisia mansikoita vaivaa, eivät maistu hyvältä.

Puistojen rääpiminen lopetettava, hirveää katseltavaa, antakaa ennemmin punkkifarmien rehottaa.

Traktorilla on oikeus ajaa maantietä pitkin siirtyessään kauempana oleville viljelyksilleen. Puukuormiakin joskus viedään niitä tarvitseville. Traktorikuskin pitää ymmärtää välillä pysähtyä mahdolliseen turvalliseen paikkaan ja päästää autojonoa ohittamaan. Yhteispelillä se sujuu.

Ei ole ilmasiltaa traktorin siirtämiseen pellolle. Pitää vaan sietää traktoreita liikenteessä. Kiire on vaarallista ja lisää verenpainetta.

Jos Kirjurinluotoon on pakko jotain rakentaa, rakentakaa kunnon uimalaituri tai uimalaitos, jollainen siellä joskus ennenkin oli.

Olisi oikein äänestäjiä kohtaan, kun puolueet etukäteen ennen vaaleja toisivat julki, kenen kanssa ryhtyvät kompukseen vaalien jälkeen. Monessakin kunnassa. Matti T

Koska pöljyyttä on ryhdytty sanomaa persoonaksi?

Eskimo saatiin jo pois jäätelön nimestä, mutta niinpä vain Matador Mix -karkkipussi löytyy yhä hyllystä. Röyhkeää kulttuurista omimista sekä loukkaavaa.

Kaikenlaisia ajatuksia toki herättää ihmisten olemus ja vaatteet, mutta iljettävimpiä ovat nuo kyttääjät, jotka kiiluvin silmin meitä muita vahtivat ja julistavat sitten omaa paremmuuttaan täällä tekstareissa. Sandaalisukkapoliisit ovat yllättäen vielä piilossa kiviensä alla, mutta eivätköhän hekin kohta esiin ryömi.

Porilaiset hoi. Pitää käydä kaukana, jotta näkee paremmin lähelle. Lomareissulla rannikkoa ylös tuli nähtyä pieniä ja isompia kaupunkeja, myös pohjoisesta Kemi, Tornio, Rovaniemi. Porilla ei ole mitään syytä moittia itseään. Meillä on keskustassa hoidetut puustoiset puistot istutuksineen, kävelykatu kahviloineen, jokirannan maisemat, sekä Kirjuri aktiviteetteineen. Ihan hyvä Pori.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: