”Toivottavasti ne, jotka jättivät äänestämättä ymmärtäisivät, miten tärkeä kortti jäi käyttämättä” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Toivottavasti ne, jotka jättivät äänestämättä ymmärtäisivät, miten tärkeä kortti jäi käyttämättä”

Tällä kertaa tekstareissa puidaan vielä viime viikonlopun vaaleja monelta kantilta.

15.6.2021 19:51

Pitäkää vielä ihmiset kuuliaisesti maskia kaupoissa ja yleisissä tiloissa, ettei tauti pääse uudestaan jylläämään. Voisimme näin odottaa parempaa syksyä. Muutenkin vielä varovaisuutta, koska korona ei vielä ole hävinnyt keskuudestamme.

Sinä joka kysyit niistä robottiruohonleikkureista. Taitavat olla lainassa jollakin.

Nyt olisi Porissa tehdä oikeistokoalitio, jossa vihreät mukana. Sdp ja vasemmistoliitto ulos. Porin nousu ei moottorikelkkailulla onnistu.

Ohraisesti kävi demarijohdon Porissa, kun hunnunkannattajat takaa kaikkosivat.

Uudelleen valitun valtuutetun nyt saama äänimäärä kertoo osimoilleen sen, miten kyseinen henkilö on onnistunut päättyvällä kaudella luottamustehtävässään.

Hei uudet kuntapäättäjät. Tarttukaa rohkeasti kunnan johdon väärinkäytöksiin ja epäselviin päätöksiin. Lopullinen valta on valtuustolla, ei johtoryhmällä. Vaikka somessa tulisi kuraa, moni on myös teidän uskaltavien puolella. Asiat voivat muuttua parempaan suuntaan.

Nyt on vaalit käyty. Toivottavasti Porin päätöksenteko ja toiminta muuttuu. Tarvitaan avoimuutta, rehellisyyttä, yrityksien toimintaa tukevia sekä taloudessa oikaisevia päätöksiä. Tehokkuus taloudenhoidossa pitää asettaa etusijalle. Vanhoista malleista pitää pystyä luopumaan. Kaupunki ei voi olla suojatyöpaikka, vaan toiminta pitää olla tehokkaampaa ja edullisempaa kuin yksityissektorin tuottama, jos kunta sen itse tuottaa. Yksityisen on kyettävä tuottamaan voittoa – kunnalla ei tätä tarvetta ole.

Kunpa ne miltei puolet kuntalaisista, jotka jättivät äänestämättä ymmärtäisivät, miten tärkeä kortti jäi käyttämättä. Vaalien tulos olisi ihan eri Porissa, mitä se nyt oli. Surkeutta on enemmän kuin hyvinvointia, ja nyt ne hyvinvoivat saavat jyllätä edelleen. Tätäkö halusitte? Jos ei kiinnosta, niin kyllä olisi syytä alkaa kiinnostamaan.

Kokoomuksen menestys kuntavaaleissa on optinen harha. Kannattajat ovat vain äänestäjinä muita aktiivisempia. Olisi hyvä selvittää, kuinka suuri vääristymä on. Ja tietysti saada tavalla tai toisella äänestysinto kaiken kaikkiaan nousemaan.

Esa J. W., nyt olisi mahdollisuus aloittaa vaikka padel-harrastus. Paremmin pelissä pärjää, kun liikkuu kentällä laajasti. Oikealla, keskellä ja vasemmalla. Ei niin, että seisoo kokoajan vasemmalla.

Knuuttila (kok) esitti jo SK:ssa epäpyhää Allianssia äärivasemmalta oikealle, jättäen vaalivoittajat huomiotta. Vaaleissa voittivat Timo Aro ja PS. Demareille ja muille väärintekijöille annettiin epäluottamuslause, eikä Knuuttila itsekään tainnut kovin hyvin onnistua. Esityksessä halveksitaan taas demokratiaa ja äänestäjiä.

Ei voi Yle enää jatkaa tuolla linjallaan. Verovaroilla elävän organisaation on muututtava puolueettomaksi, analysoivaksi toimijaksi ja lopetettava tuo propaganda.

Osanotto tekstaripalstan pitäjille demarien surkeasta vaalituloksesta. Ennen vaaleja olette deletoineet kaikki Sanna Marinin ateriasotkuasiat. Tästäkin huolimatta Sdp:n kannatus romahti.

Koskahan Venäjä pyytää anteeksi isonvihan aikaista kansanmurhaa Suomessa?

Jäikö näkemättä Huvila ja huussi -ohjelma. Ei huolta, se tulee noin kahdeksan kertaa uusintana eri kanavilta.

Miksi tarvitsee parturoida ojanvarret kesäkuussa, kun niittykukkaset parhaassa loistossaan? Puhutaan, että pölyttäjät ja hyönteiset ovat maailmassa vähentyneet. Kukilla on tärkeä tehtävä luonnossa.

Onkohan USA:n Bidenille tullut mieleen, että jos USA ei olisi niin ahkerasti sotaretkeilly, ei 2001 terrori-iskuja olisi tullutkaan?

Joukkoliikennejaosto ja Ramboll ovat suunnitelleet uudet aikataulut/reitit. Muistakaa oikea osoite, kun huudellaan kylillä.

Porin Linjojen uudet aikataulut. Ketä palvelee, kun bussit kulkevat mennen tullen yhtenäiskoulun kautta? Hankalaa meriporilaisten kannalta katsottuna.

Hei, te kaikki Pietariin matkaavat futisfanit, toivottavasti olette saaneet kaksi koronarokotusta. Venäjällä koronatilanne on hirmuinen. Uefan päätös antaa kisat Venäjälle on kammottava. Kantakaa vastuunne ja olkaa kaksi viikkoa karanteenissa palattuanne.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut