”Masaliisan kutsumista mokkapalaksi tulisi rangaista vähintään sakoilla” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Masaliisan kutsumista mokkapalaksi tulisi rangaista vähintään sakoilla”

Koiraverokeskustelu jatkuu tekstaripalstalla, samaten puhe EU-tukipaketista.

Vakavilla asioilla ei saa leikkiä. Kuvassa on masaliisan pala, ei mikään mokkapala, korostaa tekstarin lähettäjä.

21.5. 21:08

Ajattelin vaarojen Karjalaa, jos se olisi meidän, niin mikään ei estäisi sitä joutumasta tuuliteollisuuden tuhoamaksi. Säälin Satakuntaa, sen sydäntä. H

Ampujat saisivat rakentaa majansa esimerkiksi Hangassuolle tai muualle kauas asutuksesta. Saisivat pinomäkeläiset, lenkkeilijät, marjastajat ja muut luonnossa liikkujat nauttia Porin metsästä ilman räiskintää.

Matkailurajoitukset. Suomalainen saa poistua Suomesta ja palata tänne. Keitä tämä koskee? Monikansalaisia! Aina oikea suunta, vilkutellen rajalla.

Surullista katsottavaa nämä EU:n tukipaketin äänestystulokset, että on pöljää porukkaa. Pissitään omaan pesään ja kurjistetaan omia, kunhan saadaan Italiaan ja Espanjaan mukavat olot, että päästään itse ihannelomalle.

Menee Perussuomalaisten vertaukset todella mauttomaksi, kun vertaillaan talvisotaa elvytyspakettiin, niin kuin Tavio teki. Voisin sanoa, että veteraanit silloin teki niin kovan työn, että sitä ei voi verrata puhujapöntöstä luritteluun. Että kehtaatte. Ilari K.

Kyllä on hidasta Porin kaupungilla liikenneopasteiden tuonti Väinölään! Vapusta lähtien on tehty liikenneympyrää, eikä vieläkään ole opasteita!

Masaliisan kutsumisesta mokkapalaksi tulisi rangaista vähintään sakoilla.

Yli kahden tonnin painoisen, 500-hevosvoimaisen ekoauton verovapautta esitetään entistä raskaammin meidän perinneautoilla kulkevien kustannettavaksi. Bernerin ihastus, satelliittiperusteinen kilometrilaskuri pikaisesti sähkövoimalla liikkuville. Eivätkö nämä kuluta, rasita ja vaadi lainkaan tiestöä ja sen hoitoa?

Puhelinmyyjät ja asiakaspalvelijat. Teenkö tilausta tai sopimusta, jos ette kerro kuin etunimenne. No, en.

Tiedoksi, 65–69-vuotiaat saavat valita rokotteensa, ei ole pakko ottaa Astraa. Muutos astui voimaan toukokuun alussa. Porikaan ei voi tehdä toisin.

Kiitos Porin kaupungille narsisseista, joita kukkii ryhminä siellä täällä. Ilahduttaa aamulla töihin mennessä ja töistä tullessa!

Koiraveroa varten tarvitaan perintää ohjaava ja käyttöä valvovat johtajat ja sihteerit. Kakkojen korjaaminen vaatii eri organisaation.

Ei koiravero poista kakkaa nurmikoilta. Luonnollisesti koirasta peritty vero menee koirien hyväksi, kuten koirapuistot ynnä muut.

Sähköpyörät verolle. Veron määrän voi luokitella renkaiden leveyden perusteella. Saastuttavat valmistusvaiheessa luontoa ja ovat vaarallisia nopeutensa takia. Turhia kapistuksia.

Näyttää taas olevan paljon eläkeläisiä pyrkimässä valtuustoihin. Eikä siinä mitään pahaa. Olisi kuitenkin reilua tuoda myös julki se, että työelämä on jo takanapäin. Maininta "eläk." koulutuksen tai entisen ammatin yhteydessä ei paljon tilaa vie.

Nyt sitten riittää autoilijoiden kurittaminen, vero vero ja vero, maksamme jo ihan riittävästi. Kun kaikki eivät asu Hesassa, niin me todellakin tarvitsemme autoja, että pääsemme töihin ja kauppaan ynnä muihin paikkoihin.

Nyt paljastuu puheenjohtajatenteissä näiden vaalien luonne. Ja se on keskusta vastaan muut. Jopa kristillisten puheenjohtaja hakee vastakkainasettelun vaikka mistä, kuten nyt koko Suomen elinkelpoisuudesta ja asuttuna pitämisestä. Matti Tuominen (kuntavaaliehdokas, kesk)

Kun polttoaineiden hintoja ei enää nosteta, tulee energiavero sähköautoille plus oma sähkönsiirtomaksu tai latausmaksu. Se on sata.

Markku Tanttiselta hyvä muistutus historiastamme. Meidän pitää todella käyttää ääntämme, kun siihen on mahdollisuus. Emme tiedä, tuleeko vielä sellainen aika, jolloin saatetaan joiltakin evätä äänestäminen vaaleissa. Tanttisen "vihreys" kyllä panee huolestuttamaan.

Koiravero? Kai tulee myös hevosvero, kissavero, hamsterivero ja niin edelleen?

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: