"Kun äitiys- ja isyysneuvola tulee, niin kai siellä mitataan isien vatsaa joka suunnasta?” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

"Kun äitiys- ja isyysneuvola tulee, niin kai siellä mitataan isien vatsaa joka suunnasta?”

Äitiys- ja isyysneuvola huvittaa kirjoittajaa.­

2.5. 20:57

Sitten kun äitiys- ja isyysneuvola tulee, niin kai siellä mitataan isien vatsaa joka suunnasta, punnitaan ja keskustellaan synnytystavasta. Myös täytyy muistaa seurata raskausmyrkytyksen oireita. Pissanäytettä täytyy pyytää molemmilta.

Kiitos TPK:n kuskille, joka kasteli torilla liikkujat pesuriautolla. Olet oikea aarre.

Ketkä auttoivatkaan Suomen sotarikollisia pakenemaan hävityn sodan jälkeen Amerikkaan? Selityksen tietävät rikkaat suomenruotsalaiset.

Voi että, vai tuli kullanmurulle poski kipeäksi ja haava suuhun, kun ei seurannut opetusta ja opettaja "kävi käsiksi." Mihin tämä maailma oikein on menossa? Ennen oltiin koulussa kunnolla ja jos ei oltu, tuli karttakepistä tai nurkkaan seisomaan. Eikä tullut kenellekään traumoja, vaan viesti meni perille. Ottaa niin päähän nämä nykyiset mussukkareppanat. Onnea vaan elämällenne jatkossa.

Olen täydellisesti pettynyt keskusta- ja kokoomuspuolueisiin. Kummallakaan ei ole enää minkäänlaista ryhtiä. Aivan kummallista, että kokoomus vaatii edustajiaan äänestämään tyhjää. Ei voi olla tätä päivää. Ja hallitus on aivan sekaisin. Äänestä tässä sitten kuntavaaleissa.

EK ohjaa yrittäjiä. Yrittäjät työllistävät miehiä ja naisia. Yrittäjät myös antavat lopputilejä eli aiheuttavat työttömyyttä. Työttömäksi joutunutta aletaan heti kiusata. Pitää tehdä sitä ja tätä ja kaikenmaailman karenssit uhkaavat. Koko järjestelmä pitäisi uusia siten, että työnantajat eivät saisi irtisanoa ketään ennen kuin ovat järjestäneet uuden työpaikan työntekijälle. Työnantajien ylläpitämä työttömyyskortisto. Seurauksena olisi työntekijän 40-vuotinen yhtäjaksoinen työura. Valtio työllistäisi ongelmatapaukset.

Olen nyt viime aikoina kuunnellut ja katsonut uutisia. Niissä on mainittu monessa "oppositio arvostelee hallituksen ohjelmaa". Nyt kysyn: missä uutinen? Uutinen olisi ollut "oppositio kehuu hallituksen ohjelmaa."

HALLITUS teki kestävyystiekartan. Mistä niitä saa ja mitä maksaa? Vanha kartta on rikki, tarvitsen uuden.

ILMEISESTI Sanna Marin on älykäs ja hyvähermoinen hallituksensa johtaja. Lisäksi hän pystyy ilmaisemaan asiansa selkeästi ja sujuvasti.

Miksi pääjohtaja jätti pois matkasuunnitelmistaan matkakulut ja matkalaskuistaan matka-, majoitus- ynnä muut tositteet? Oliko matkassa myös salarakas?

Ihmiset haluaisivat vaihtaa annettua toista rokoteaikaa. Tämä ei onnistu. Kaikki rokotettavat eivät ole eläkeläisiä, jotka voivat tulla rokotettavaksi milloin vain. Viranomaisten hallintoalamaisten kyykytyksellä ei näköjään ole rajoja.

Merimetsot paskoo, aiheuttaa meluhaittaa ja vie kalastajien duunit.

Jättäkää Päivi Räsänen jo rauhaan, älkääkä aina vääristelkö hänen sanomisiaan (SK 30.4.). Rasisteja olette te, jotka ette siedä muita mielipiteitä kuin omanne. Hävetkää, syytteeseen syyttäjää myöten.

Oltiin Porissa ensimmäistä kertaa syömässä. Tultiin autolle ja ruokailun jälkeen oli lappu pyyhkijän alla, 50 euroa. Aika oli ylittynyt muutaman minuutin. Oli viimeinen Pori-ruokailu .

Kiertokadun leikkikentän poisto suorastaan traaginen veto kaupungilta. Alueen mummuloissa vierailee paljon lapsia ja lapsenlapsia, joille leikkikenttä on ollut tosi tärkeä. Ja kai näillä alueilla sentään lapsiperheitäkin asuu. Onko tosiaan tarkoitus, että lähdetään Liisantorin kivierämaahan leikkimään?

Miksi kansalaisopiston kudonta-asemalle ei pääse kutomaan kesken jääneitä töitään? Paikalla voisi olla alle kuusi ihmistä kerrallaan. Kyse ei ole enää kurssitoiminnasta.

Kävelen usein Sampolan uudella puistoalueella. On tosi hieno, kiitos siitä. Tänään huomasin, että siellä oli tehty pahoja tihutöitä. Hienoja puuistutuksia oli katkottu, tuntui tosi pahalta. Ja niin on varmaan paha olo silläkin, joka näin tekee. Olisiko kaupungin mahdollista työllistää alueelle pari henkilöä niin sanotuiksi puistovahdeiksi?

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?