”Onpa pikkusieluista touhua lopettaa Yyterin nakuranta –Jos lapsi ei tiedä, miltä alaston ihminen näyttää, hänellä ei ole tulevaisuutta” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Onpa pikkusieluista touhua lopettaa Yyterin nakuranta –Jos lapsi ei tiedä, miltä alaston ihminen näyttää, hänellä ei ole tulevaisuutta”

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tällä kertaa tekstareissa muun muassa sekä kaivataan että hyvästellään Yyterin nakuranta, satakuntalaiseen tapaan vitsaillaan Rauman Lukon menestyksen salaisuudella ja ihmetellään avantosaunojen ja ravintoloiden erilaista kohtelua.­

7.4. 20:00

Todella hyvä että Yyteri sulkee nakurantansa. Ottakoon kotipihoissaan aurinkoa alasti, ei ole kivaa katsottavaa.

Onpa pikkusieluista touhua lopettaa Yyterin nakuranta. Sen alueen voi sitä paitsi kiertää. Jos lapsi ei tiedä, miltä alaston ihminen näyttää, hänellä ei ole tulevaisuutta. Pestäänkö hänet vaatteet yllä? Ihmisiä ovat naturistitkin. Ilman vaatteita ja titteleitä olemme kaikki samanlaisia.

Järkyttävää? Alaston miesihminen näyttää erilaiselta kuin alaston naisihminen. Tämä siitä kaalimatomainosten avoimuudesta seuraa: alastomuus on "sairasta" ja pelottavaa. Ei saunaan ilman uimapukuja!

Good bye, nakuranta! Ei tule ikävä.

Hyvästi rajaton rusketus.

Nyt olisi Kokemäellä paikka panostaa matkailuun. Yyterissä loppuu nakuranta, Sääksjärvellä on upeita saaria, jonne voisi perustaa nakurannan. Tulisi saari järkevään käyttöön. Tapsa

Olisihan se hieno maisema Konepajanrannan kylpylästä joelle. Seikun lautatapulit ja Corenson piippu. Vesa56

Mistä Porissa tietää, että seuraavat vaalit alkavat olla lähellä? No siitä, että keskustelut käännetään Kirjurin kylpylähotelliin, yliopistoon ja toriin. Sopivan abstrakteja asioita, jotta totuudet säilyvät piilossa.

Voisiko niille maskeille saada isomman roskiksen, isoimmissa kaupungeissa on roskiksia joiden "kita" aukeaa kun menee lähemmäksi, siis sellaisia automaattisia, ei tarvitse kanteen koskea.

Olipa hyvä että joku muukin kiinnitti huomion hautausmaan roskakasoihin (SK 7.4.). Tätä on ollut äitienpäivänäkin. On varmaan kivempi juosta roskien perässä kuin tuoda lisää laatikoita. Kyllä hävetti porilaisena. LMP

Rauman Lukon joukkueet eivät kestä yleisön tuomaa painetta. Tyhjille katsomoille pelattaessa niin äijät kuin junnutkin pärjäävät loistavasti. Toivottavasti korona saadaan taltutettua äkkiä.

Miten avantosaunat saavat pitää ovensa auki, mutta ruokaravintolat ei? Lounaalla on helppo pitää kahden metrin etäisyys muihin, mutta saunassa istutaan hikiset pyllyt vieri vieressä lauteilla, joita ei saunojien vaihtuessa edes puhdisteta. Eikö korona tartu pisaratartuntana saunassa?

Hanna Hilden esitti loistoidean Porin torin käyttämisestä jumppatuokioiden pitopaikkana. Nyt kaupungin päättäjät pistäkää ripeästi toimeksi, että päästään näin positiivisella toiminnalla otsikoihin. Tässä samalla pyydän Maikkalan huoltoihmisiä aloittamaan ajoissa kunnostustyöt kesää varten, että saataisiin meidän ihana kesäkeidas avattua heti, kun koronatilanne helpottaa. Kiitos! Leena Norgren

Uimahalli voitaisiin aivan hyvin pitää avoinna rokotuksen saaneille ikäihmisille esimerkiksi aamusta yhdellä työvuorolla. Vanhemmat ihmiset osaavat käyttäytyä vastuullisesti ja noudattaa turvavälejä ynnä muuta. Ja maauimala avattava ajoissa. Aikaa on tehdä tarpeelliset kunnostustyöt nyt eikä kesäkuussa kuten viime vuonna.

Kiitos Veteraanilenkin kunnostajille. Nyt on Veteraanien hyvä ja turvallinen liikkua, kompastelematta ja liukastelematta polulta törröttäviin puiden juuriin. Vanhat ja lahot puut on hyvä kaataa ennenkuin kaatuvat lenkkeilijöidenpäälle. Älkää ihmiset aina valittako. Ja Musan pelit Sampolan kentälle. Parkkitilaa on valmiina. Jos autolla pitää päästä lähelle niin samalla sitä kai voisi ajaa pidemmällekin.

Miksi siirtää opiskelijoiden kulut ulosottoon? Jos ei ole rahaa maksaa niin sitä ei ole.

Helly Hansen -vaatteiden tuotemerkki on HH mikä ei tarkoita Halpa-Hallia. (SK 7.4.)

Kunnallisvaaliehdokas Jyri Astokarin (ps) naamalla varustettuja karkkipusseja löydetty ainakin Kalaholman koulun leikkipuistosta. Onkohan ihan loppuun asti mietittyä?

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?