”Upea paikka kylpylähotellille olisi vanha talotehdas Konepajanrannassa – Jätetään Kirjurinluoto rauhaan” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Upea paikka kylpylähotellille olisi vanha talotehdas Konepajanrannassa – Jätetään Kirjurinluoto rauhaan”

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tällä kertaa tekstareissa haikaillaan muun muassa veteraanilenkin perään, ihmetellään liikennettä Ahlaistentiellä, jatketaan Musan kentän parkkialueen pohdiskelua ja ehdotetaan uutta kylpylän sijoituspaikkaa.­

5.4. 20:52

Porin Isometsän veteraanilenkki oli yksi upeimmista lenkkipoluista sekä maiseman että vaihtelevan pohjan vuoksi. Nyt sieltä on kaadettu kaikki upeat isot puut lenkkipolun reunoilta ja katettu hieno polku yli leveästi metrin korkuisella sorapeitteellä. Ketä tämä palvelee ja miksi näin on tehty? Märkien kohtien täyttö olisi tähän hyvin riittänyt. Uutta polkua etsien

Musan salaman ikimännikön avohakkuun suunnittelu pitää lopettaa! Pitääkö kaikki tappaa? Jos on ahdasta autoilijoille, niin pitää vaihtaa harrastusta tai seuraa.

Musan kenttä tarvitsee parkkipaikkoja lisää. Jos vanha Siwa purettaisiin ja siihen tehtäisiin siisti parkkipaikka? Ei tarvitsisi ainakaan niin paljon kaataa puita.

Musan kentän pysäköintiongelmaa ratkottaessa tulee myös huomioida alueen asukkaat. Rinteentie on erittäin kapea. Sitä ei ole mitoitettu kentän vaatimille liikennemäärille. Tiellä on myös pysäköintikielto kentän kohdalla. Hyvä asia on se, että ongelma on vihdoinkin otettu esiin. Se taas ihmetyttää, miksi tähän kentän käyttäjien törkeään pysäköintiin ei ole oikeasti puututtu aiemmin. Pysäköintialuetta tulisi laajentaa nykyisen pysäköintialueen yhteyteen, jolloin kulku olisi Tommilantieltä. Näin kapeaa Rinteentietä käyttävät asukkaat eivät kärsisi kentän toiminnasta.

Olisi korkea aika lopettaa jääkiekko, koripallo, lentopallo ynnä muut joukkuepelit ja harjoitukset. Ovat melkoisia koronalinkoja. Aikaa on pelata ja harrastaa sitten, kun korona on selätetty.

Upeaa, että ahlaslaisten aloite sai niin paljon kannattajia! Nyt vain tolkkua myös virkamiehiin ja päättäjiin. Go Ahlainen

Ahlaistentiellä todellakin rohkeita autoilijoita. Linjuri ajaa renkaat piennarviivan päällä, vastaantulija ei väistä yhtään vaan ajaa kylkeä hipoen noin 10cm linjurin kyljestä ohi. Miksei oma ajokaista riitä henkilöautoille? Linjurin takana ajellut.

Upea paikka kylpylähotellille olisi vanha talotehdas (laatikkotehdas) Konepajanrannassa. Jätetään Kirjurinluoto rauhaan.

Maskin käsittely on ongelma (SK 31.3.). Maski siivilöi pinnalleen taudinaiheuttajia ja siksi pintaan ei pitäisi koskea. Vain hyvin harvan liikkeen tai yleisen tilan oven lähellä on kunnollista maskien roskista, johon voisi maskinsa nauhoista pidellen pudottaa. Terveysviranomaisten olisi syytä sellaista vaatia.

Menkää hyvät ihmiset korona testiin pienestäkin oireesta. Keskuudessamme liikkuu näitä vähän ripulia ja pääsärkyä, sitten vaan kyläileen ja kauppoihin. Olen tässä läheltä seurannut.

Tässä hullussa maailmassa suosittelisin lääkeyhtiöitä alkaa kehittämään rokotetta itsekkyyttä ja väkivaltaa vastaan. Ja minähän haluan sen ensimmäisenä!

Opposition tyyli eduskunnassa: hanttiin pistetään, vaikka henkiä menisi, kunhan ei oma henki. Kiitos viisaalle hallitukselle, että on pärjätty näin hyvin! Mummo

Taas ei voi ymmärtää Porin logiikkaa. Torille rakennetaan uusi kahvilarakennus ja leikkikenttä puretaan, kun ei mahdu enää. Eikö suunnittelussa otettu huomioon käytössä olevia neliöitä ja muita rakennelmia rakennuksen sijoittelussa? Suunnitellaan/rakennetaan kioski esimerkiksi Isomäkeen – ai nii se o just jäähallin kohdalla! Puretaa/siirretää jäähalli. Sillai Poris.

Hain Porissa rakennuslupaa kalustesuojalle. Ei tahtonut löytyä sopivaa paikkaa, kun piti ottaa huomioon kaikki tiet, rakennukset ja rakennelmat, myös naapurien (ei taajama-alue), niin Porin rakennuslautakunta vaati. Miten torin uusi kioski voidaan rakentaa ottamatta huomioon leikkipuistoa, miten se sai rakennusluvan? Ei ole säännöt kaikille samat.

Taloyhtiöiden osakkaat, nyt on oiva aika vaikuttaa taloyhtiöiden hallitusten valintaan. Valitkaa yhtiönne johtoon sellaisia ihmisiä, jotka tuntevat lait ja määräykset ja huolehtivat osakkaiden/asukkaiden yhdenvertaisuudesta, muun muassa autopaikkojen jako yhtiöissä. Kannattaa etsiä tietoa eikä uskoa tietämättömiä. Ikuisesti jonossa

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?