Nakkilalainen lentää, porilainen maksaa? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Nakkilalainen lentää, porilainen maksaa?

Porin lennot - keskustelu käy kaikissa väreissä.

23.2. 19:59

Kamala kuunnella ylen radio- ja TV-kanavia, kun toimittajilta on kokonaan D kadonnut. "Saahaan ootella kaheksasta yheksään" ja "laulla hiihellään". Jopa lounaisen radion toimittajat ovat lipsahtaneet kaheksan-kerhoon. Ei se " ree" niin vaikea voi olla. T: Äiti Maadesta ja isä Ihodesta.

Käsittämätöntä ettei kotihoidon työntekijöitä ole vieläkään rokotettu! Riepotetaan töihin eri alueille ilman varotusaikaa, vieraillaan helposti kymmenissä eri talouksissa viikon aikana. Arvostus kohdillaan.

Liittyykö Eurajoen koronaan sairastuneet osittain Rauman telakkaan? Onko täällä paljonkin väkeä karantteenissa ja missä tartunnat on saatu? Törkeää, ettei mitään ilmoiteta , vaikka sairastuneita jo yli kakskymmentä! Ole siinä sitten varovainen! Tyhmää touhua!

Ei Pori tarvi nelikaistaisia teitä.Ei nytkään pystytä pitämänä edes kaksi kaistaisista huolta. KM

Nuoren korona väsymykseen voi olla syynä myös omat vanhemmat, jotka valittavat ja voivottelevat koko ajan väsymykseen saakka, lapsi kun monesti ottaa mallia kotoa. Suosittelen, selvittämään wilma-merkinnät suoraan opettajalta.

K. Mattilan kanssa samaa mieltä. Lumen säilöminen kesäksi, on tehtävien priorisoinnin pohjanoteeraus.

Hyvä kirjoitus Erno. Telakan noin tuhannesta työntekijästä 800 on muita kuin suomenkielisiä. Maksaako Suomi vielä näiden karanteeniajan palkan? Jos noin iso työnantaja työllistää vain alle 200 suomalaista on naurettavaa puhua suomalaisesta telakka teollisuudesta. Kannatan Ernon esittämää veronumerokäytäntöä. Rauman telakan käyttämän ulkomaisen työvoiman takia Suomi menettää noin 10 miljoonaa jopa enemmän verotuloja joka vuosi. Kepu

Omaishoitajia pudotetaan ennaltaehkäisevän tuen piiriin.Tilalle halutaan kiireisiä, maksullisia kotihoidon palveluja tekemään päivittäin samat työt kuin omaishoitajat aiemmin. Eikö omaishoitajana toimita juuri siksi, ettei tarvitsisi käyttää kotihoidon palveluja ja samalla mahdollistetaan läheisen toimiminen oman ikäihmisen apuna.

Kiitos Petri Hurulle vastauksesta. Kysyin teidän mielipidettänne. Kirjoituksessanne ei ollut mitään uutta, mutta syytitte minua siitä, että kannatan EU:n tulonsiirtounionia. Missä lauseessa sanoin näin? Odotan teiltä ehdotuksia miten aiotte kehittää Porin ja maakunnan yhteistyötä liittyen lentoliikenteeseen? Pasi Nieminen, kuntavaaliehdokas, ( vas. ), Pori.

Kun katselee puolueiden ehdokkaita niin silmään pistää yksi asia. Muutaman puolueen listoilla on henkilöitä, jotka kävivät liikelaitoksen ja Kainulaisen aikaan bilettämässä porilaisten verorahoja. Osa henkilöistä on ymmärtänyt siirtyä sivuun ja osaa haluaa edelleen olla mukana. Hävetkää? John

Joonas Ryynänen korostaa Suomen kuulumista Euroopan unioniin ja sitä, että nyt ei Suomikaan ole enää yksin niin kuin talvisodassa. Puolueesi SDP ei kuitenkaan kannata Suomen liittymistä Natoon vaikka lähestulkoon kaikki muut EU-maat siihen kuuluvat. Vai saiko Mariin(tod. Rinne) jonkun turvatakuun, kun sopimus kerran oli niin loistava. Entä kun liittovaltio tulee, pystyykö Suomi vielä silloinkin luikertelemaan pois Natosta.

Toivottavasti ei täällä Raumalla menetetä ihmishenkiä telakan holtittomuuden johdosta.

"Välimäki perustelee uutta puoluevalintaansa sillä, että hän on aikoinaan lähtenyt politiikkaan ay-toiminnan kautta." Viimeistään tämä osoittaa, että SDP=SAK. Toimitukselle. Miksi toimittajat kirjoittavat sosiaalidemokraatti, kun puolue on sosialidemokraatti yhdellä a-kirjaimella? Yucca

Nakkilan kuntavaaliehdokas Jari Myllykoski puoltaa Porin lentoliikennettä. Ymmärrän hyvin. Porilaiset veronmaksajat maksavat nakkilalaisten lennot. Ilmeisen kätevää heidän kannaltaan.

SK 23.2.: Hyvä 74-vuotias, pidä tuo asenne.

Mikä kaupunki se sellainen on, missä ei ole lentokenttää? Maalaiskylä. Kyllä kaupungissa tarvitsee olla kenttä, hinnalla millä hyvänsä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: