Ottakaa hyvät ihmiset koronarajoitukset tosissanne! - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Ottakaa hyvät ihmiset koronarajoitukset tosissanne!

Tekstareissa ei riitä ymmärrystä ihmisille, jotka viis veisaavat koronarajoituksista ja -suosituksista.­

22.2. 18:00

Mitä erityistä niissä Ilmailuopiston työpaikoissa on, kun niiden säilyttämistä nyt käytetään lentomiljoonien perusteena? Porissakin on varmaan paljon muitakin uhanalaisia työpaikkoja, mutta ei niidenkään pelastamiseksi ole meitä porilaisia pakotettu jo etukäteen lapiomaan miljoonatukiaisia.

Hiihtelin Porin Isometsässä perj. 19.02 n. klo10.30 maauimalan kupeella . Siellä oli isompi ryhmä eskarilaisia hiihtämässä. Vieressäni hiihteli eskari-ikäinen tyttö . Sanoin tytölle "Kylläpä osaat hienosti hiihtää ja reipasta menoa!" Tyttö kääntyi minuun päin ja hymyili sanoen "Kiitos" Kylläpä oli fiksu tyttö !! Ei aina laturaivoo vaan hymyä . Hiihtäjä huru-ukko

Ministeri Kiuru totesi 19.2. Olemme vaikeassa tilanteessa, jossa suomalaisilta vaaditaan taas venymistä. Miksi suomalaisia pyydetään venymään, kun tartuntaryppäät ovat pitkälti työperäisten tai tiiviiden perheyhteisöjen aiheuttamia.

Telakalla kävi sitten näin, koronasuosituksia ei noudatettu. Ottakaa ihmiset rajoitukset tosissaan, pelkästään raha edellä kulkevat saavat luun käteen.

THL vihdoinkin teki ainoan järkevän aloitteen. Tavoitteena sulkea Helsingin kapakat kolmeksi viikoksi. Upea ehdotus. Siksi demari Marin varmasti kutsui THLn puhutteluun kiittääkseen aloitetta. Niinhän? Matti T

Terveysturvallisuuden nimissä kansalaisille kypäräsuositus ulkona liikkuessa putoilevien jääpuikkojen varalta. Otetaan tästä koppi, että päästään maaliin.

Oi Suomi ja sen kieli. Kuppilat kuntoon -ohjelmassa tarjoilija esittelee ruokalistaa: "Tautisen hyvää kesäkeittoa". Nuorison osalta toivo on menetetty, mutta ihmetyttää, että vanhemmatkin menevät tähän "sika siistiin" mukaan!

Nakkilassa ei postia jaeta tai postinjakaja ei hoida tehtäväänsä. Kirjeitä hukataan, tilattuja lehtiä ei tule laatikkoon ja Postinen mainoksineen ei tule laatikkoon.

Anne Nikka, hyvä kirjoitus 20.2. Myös itse ollen aina nauttinut laittautumisesta sekä tyylikkäistä asuista arkenakin. Siis vain itseäni varten. Se on ihanaa ja tulee palautetta, joka lämmittää. 74-vuotias

Sinä nimetön Timo Aroa populistiksi mollaava kirjoittaja. Henkilö, joka ajaa vaaleissa talous-, sosiaali-, sekä ympäristöasioita, on juuri sellainen, jollainen jokaisen ehdokkaan tulisi olla. Populisti on paremminkin yhden asianajaja. Kristian Järvinen

Kiitos sairaanhoitopiiri ja kaikki vapaaehtoiset, jotka mahdollistatte sujuvat rokotukset Porissa. Hienosti toimi. Kiitos!

Lämpimät kiitokset kirurgit Jyrki H, Juhani S ja anestesia sekä koko kirurgian osasto 3:n henkilökunta saamastani asiantuntevasta ja hyvästä syöpäni hoidosta. Potilas lokakuu 2020, huone 10:2 ja helmikuu 2021, huone 11:3. Jaksamista ja menestystä vaativaan työhönne.

Kiitos Justus Leppäselle, on hienoa että nuorisosta löytyy tällaista rohkeutta. Onko Ulvila lähdössä Porin tielle, kun eivät saa yhtä ihmistä ruotuun. Onhan tässä jo tuota touhua katseltu vuosikaudet, Kokoomuksen tukeen luottaen. Hyvä veli toiminta ei sovi Ulvilaan, tiedoksi vain. Jos ei toimenpiteisiin ryhdytä, niin taitaa olla adressi paikallaan.

Joukkoliikenteen konsultit eivät ole ilmaliikenteen asiantuntijoita. Ilmailuun erikoistuneita konsultaatioita löytyy maailmalta ja halvempaan hintaan mitä Porissa on maksettu.

Wilma-viestien tarkoitus on antaa tietoa huoltajille, että voivat rauhassa keskustella oppilaan kanssa kotona, mistä kenkä puristaa.

Uusperheistä sen verran, että jos aikuiset on mokanneet omat juttunsa niin miksi lapsen pitää joutua kiertolaiseksi kahden kodin välille. Mieluummin aikuiset kiertoon!

Pitäisikö Rauman Lukon antaa puolet pisteistä Ässille ihan yhdenvertaisuuden tähden. Tuleehan Raumalaiset koronatkin Porin piikkiin.

Kyl mää nii kauhiast petyi ko ostin kolme late lammas pääsiäismunaa. Kaikis oli samanlainen pieni tarra. Vitsi mikä itkupotkuraivari tuli. Voi vaan kuvitella pikku lasten reaktioita tommoselta roskasta. Mies vuosimallia 1966.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?