Kiitos sinulle pikkutyttö, kun sait äitisi korjaamaan koirankakan - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kiitos sinulle pikkutyttö, kun sait äitisi korjaamaan koirankakan

Kun koira kakkaa, tulos pussiin nakkaa. Näin et joudu kuuntelemaan naapurin vihaista akkaa! Kuva on kuvituskuva, runo taas suoraan palstasta vastaavan toimittajan omasta päästä. ­

21.2. 19:00

Pori tarvitsee parempaa tulevaisuutta ja yhteistä hyvää tavoittelevia viisaita - ei omaan asemaan ja menneisyyteen takertuvia omaa etuaan ajavia vanhoja jääriä.

Kiitos sinulle pikkutyttö. Olit äitisi kanssa Länsipuistossa, koiranne teki kakat ja äitisi olisi jatkanut matkaa korjaamatta kasaa. Tyttö palasi takaisin näyttäen mikä unohtui. Löytyihän se pussukka ja kakka pääsi roskiin pikkutytön ansiosta.

Sairaanhoitajia, lääkäreitä, psykologeja, erityisopettajia, sosiaalityöntekijöitä jne. tarvittaisiin lisää. Onko ainoa vaihtoehto lisätä työperäistä maahanmuuttoa? Miksi ei haluta kouluttaa suomalaisia nuoria ja lisätä koulutuspaikkoja? Liian moni nuori jää ilman koulutuspaikkaa ja siitä ei hyvää seuraa.

Ristikot, joita nyt on viime aikoina ollut lehdessä, ovat todella huonoja. Koko ajan pitää olla Google käsillä jotta edes jotain tolkkua saa niihin. Ei enää onnistumisen iloa. Jos ei muita ole tarjolla, niin ei kannata tuhlata sivua niihin.

Mää ole kyl tykänny näist uusist ristikoist. Ne o ollu vähä haasteellisempii.

Porissa saa kerää kaikkea romua esim. Karjalankadun ja raviradan välillä.

Täysi farssi tämä korona-ajanvaraus Porin perusturvassa. Puhelimella ei läpi 2 tunnin odotuksen jälkeenkään, ei edes takaisinsoittotoimintoon asti. Yli 90-v. vanhuksella ei verkkotunnuksia. Miksi kyykytätte vanhuksia?

Koronarokotuksen sähköinen ajanvaraus toimii, jos olet syntynyt 41- entäpä ne nuoret erityisryhmäläiset? Kaipaa parannuksia sovellus

Olet kai jo katsonut netistä Davosin kokouksen suunnitelmalistan, heidän Great Reset = kaiken velan nollaus ei taida olla ihan niin ihmisystävällinen kuin nimi antaa olettaa. Yhteisomistuksesta on jo siitä itänaapurissa esimerkki, ja harvat pääsevät määräävään asemaan.

Persut ovat unohtaneet yhden kuntavaali teeman: Trumpin fanitus

Taiteilija Folke Niemisen perheen tarina oli mielenkiintoinen (SK 14.2.) Se toki esitti Lapuan liikkeen tarpeettoman negatiivisessa valossa. Pitää nimittäin muistaa, että v. 1918 ollessa tuoreessa muistissa, maassamme elettiin veitsenterällä. Mikäli tuon aikainen vasemmisto olisi saanut päättää, niin koko Suomen kansalle olisi tullut Siperia-kohtalo.

Porissa on syväsatama, rautatie satamaan saakka, lentoyhteydet, hyvät koulutuspaikat, mutta kaupunginjohto on sössinyt kaikki isommat yritykset täältä pois. Ikäjakauma vaan vääristyy, kun nuoret perheet muuttavat muualle, olisiko kaupunginjohdon jo aika vaihtua. On ehkä viimeinen hetki ruveta korjaamaan asioita.

Kiitos Antti Roineelle hyvästä kirjoituksesta, koulukiusaamisesta (SK14.2.) Lapsen pitää saada käydä koulua turvallisessa ympäristössä, tarvitaan rajoja ja rakkautta. On ollut surullista huomata, että edes oppitunnilla lapsi ei ole kiusaamiselta turvassa.Tarvitaan siis tekoja kiusaamisen kitkemiseen, ei kauniita puheita, joilla hiljennetään heikoimmat ja lisätään aikuisiän taakkaa.

Iso kiitos Sinulle, joka olet ajanut kilometritolkulla latuja Pietniemessä, pelloille, metsään. Uskaltaa varovaisempikin hiihtäjä suksien päälle ja nauttimaan näistä upeista talvipäivistä. Sirpa Muurinen, joka pääsee pihastaan suoraan ladulle.

Kumma juttu mutta olenko erehtynyt vai onko tuon Furuholmin nimi vilahdellut vuosien saatossa tuossa porilaisessa politiikassa tuon tuostakin. Nytkö vasta oot tullut tietoiseksi tosta härskistä pelistä kun et oo aikaisemmin asiaan puuttunut. Onneksi et kuitenkaan sinä päätä, että samat demarit ja vihreät jatkavat suhmurointiaan kulisseissa. Vaalit ensin. Jos vanhat jatkavat, niin se on sitten ilmeisesti porilaisten outo ja uniikki tahto.

Eikö kaupungin traktoreilla tosiaan ole muuta tekemistä kuin lumen ajoa säilytettäväksi purujen kera tulevaa hiihtokautta varten. Jos hiihtokelejä ei tule ois varmaan syytä keksiä jotain muuta. Auraisivat vaikka ikäihmisten pihat, jos ei muuta hommaa ole. K. Mattila

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?