”Yleinen koronaväsymys rajoituksineen on vallannut nuoreni” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Yleinen koronaväsymys rajoituksineen on vallannut nuoreni”

Kun koulut viime keväänä päättyivät, elettiin toivon tunnelmissa. Nyt alkaa taisteluväsymys levitä. Kuvituskuva. ­

20.2. 18:21

Tunnolliset satakuntalaiset saavat kärsiä ulkomaalaisten piittaamattomuudesta koronarajoituksiin. Tällaista tilannetta ei varmasti olisi syntynyt penkkariajelun seurauksena.

Miksi ne, jotka lentävät, eivät itse maksa lentojaan? Miksi veronmaksajien pitää ne maksaa?

Petri Huru kirjoitti asiallisesti lentoliikenteen välttämättömyydestä Porille. Pelkästään ilmailuopiston lähteminen olisi iso taloudellinen ja myös imagomenetys. Täytyy myös muistaa, että matkustajamäärät olivat ennen koronaa kohtuulliset ja nousemaan päin. Korona tietenkin romahdutti nekin kuten lentoliikenteen yleisestikin.

Koronarokote auttaa ainoastaan sen ottajia. Rokotteen saanut voi tutkimusten mukaan edelleen levittää koronaa eli todistuksella maahan tullessa ei ole mitään merkitystä, mitä tulee koronan leviämiseen.

Rokotukset aloitettiin väärästä päästä. Ensin olisi pitänyt pakkorokottaa maahan tulevat.

Punaisille alueille ne rokotteet nyt heti, jos halutaan tämä virus selättää ja sitten työtä tekeville!

Nyt on aika laittaa tukijussit töihin. Näin estetään vierastyöläisten koronatuonti Suomeen.

Voisiko laittaa koulut taas hetkeksi etäopetukseen hiihtoloman jälkeen, koska koronatartuntoja jo useammassa koulussa ja niin moni myös karanteenissa. Saataisiin koronan leviämistä ehkäistyä niin kuin muutamassa kaupungissa onnistuneesti saatiin. Ja mitä hiihtoloma sitten vielä tuo tullessaan? Huolestunut vanhempi

Yleinen koronaväsymys rajoituksineen on vallannut nuoreni. Tämä näkyy myös erilaisina negatiivisina wilma-merkintöinä lähes päivittäin. En tiedä, auttavatko merkinnät oppilasta toimimaan paremmin rajoitusten mukaan, mielestäni vaikutus on päinvastainen. Olisiko tätäkin syytä pohtia?

Omasta yliopistosta on nyt väännetty kättä mielipidepalstalla viikosta toiseen. Yhtään uutta yliopistoa ei tarvitse perustaa, kun siirretään Helsingin yliopisto Poriin. Samalla ratkeaa kaiken Helsinkiin keskittämisen aiheuttamat jatkuvan rakentamisen, korkeiden asumiskustannusten, liikenteen, jne. ongelmat. Yliopiston nimi voidaan siirrosta huolimatta pitää entisellään.

Taisi "mökin mummolla" tulla vedettyä äänestyskopissa väärä numero viime kerralla, kun ei ole varaa lentää, sieltähän ne päätökset johtuvat.

Mökin mummollakin" olisi varaa lentää, jos olisi valittu oikea konetyyppi, jossa kustannukset ovat matalat ja lipun hinnat edulliset. Tähän perustuu halpalentoyhtiöidenkin toiminta.

Suurkiitos Noormarkun Asematien tiekarhun ajajalle. Hän tasoitti tien ja samalla veti liittymistä isot lumivallit pois. Liittymän kohdalle jäi tasainen luiska. Kiitollinen mummu

Haluaisin tietää, että mikä viranomainen valvoo esim. Porissa koronakaranteenien noudattamista ja varsinkin sen, että miksi karanteenin rikkomiseen ei puututa millään tavalla.

Ampumahiihdon MM-kisoista 18.2. ei edes tuloksia lehdessä, jääkiekkoa oli kaksi sivua.

Pakkasellako hoitajat ottaa drivessä ulkona koronatestejä lasit huurussa näpit jäässä. Outoa toimintaa.

Mitä se kellekään kuuluu, miten avaan kaupassa hedelmäpussini? En nuole sormiani enkä seiso tulppana tiellä, mutta avaan pussit omalla tyylilläni, vaikka siihen menisi koko päivä. Pitäkää huoli omista pusseistanne vaan. Aina on auennut

Kenen koiraa pidetään näillä pakkasilla yöt pihalla Kaanaassa? Ei ihme että haukkuu. Vilu kun on.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?