”Koirat ja niiden omistajat nauttivat käsittämätöntä lain suojaa” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Koirat ja niiden omistajat nauttivat käsittämätöntä lain suojaa”

Kansalta ei Tekstareissa löydy ymmärrystä tuomiolle, jonka hovioikeus langetti Kokemäen koirahyökkäyksestä.

5.2. 20:20

Minusta loistava ehdotus, Markku Gustafsson, tulisi tarpeeseen sairastupa päiväkodeissa. Sairastunut lapsi siirrettäisiin sairastupaan muita sairastuttamasta ja vanhemmat tekisivät vuoronsa loppuun.

Porin demarien valtuustoryhmä tuomitsee Lundenin mielipiteet ja kertovat niiden olevan hänen omiaan. Siinä paljastuu koko sosiaalidemokratian ydin, eli omia aivoja ei ole sallittua käyttää, vaan on aina esitettävä jonkun muun mielipiteitä!

Mitenkäs Lidlin pussit avataan kun niissä ei ole enää ollenkaan sankoja?

Eipä tullut lopulta yllätyksenä, etteivät kaupungin päättäjät vaivautuneet ilmoittamaan myöskään nuorille Porin Linjojen nuorisolipun peruuttamisesta (SK 4.2.). Olen huolissani kevään uusista kaupunginvaltuuston alokkaista puolueesta riippumatta. Rohkeneeko yksikään heistä uusine, raikkaine ideoineen vaatia myös porilaisen salailukulttuurin murtamista?

Kristiina Salonen (sd.) ja Heidi Viljanen (sd.) (SK 5.2.) rummuttivat kaikkien EU-jäsenmaiden yhteisen elvytyspaketin puolesta. Miksi paketin pitää olla yhteinen kun esimerkiksi verotus on joko ihan leväperäistä tai paljon pienempää monissa tukea saavissa maissa. Esim. Italiassa veroja maksetaan 12 000 euroa/v/henkilö kun taas Suomessa 20 000 euroa/v/henkilö.

Kokemäen koirahyökkäyksen hovioikeuden päätös osoittaa taas kerran, miten lakia sovelletaan koiriin ja niiden omistajiin. Kuvitelkaa mikä olisi tuomio jos aikuinen ihminen aiheuttaisi lapselle vastaavat vammat. Koirat ja niiden omistajat nauttivat käsittämätöntä lain suojaa. Vähän rotia

Ei tarvitse olla hovioikeudenneuvos tai pitkänlinjan koirankasvattaja ymmärtääkseen mitä tapahtuu kun pistää kaksi susikoiraa irtaimena pihalle ja jättää portin auki!

On vähän eri asia olla rintamalla kuin kotona pleikkaa pelaamassa. Ollaan lämpimässä kodissa vähän aikaa,ihan vaan perheen kesken niin jo iskee paniikki. Voi,voi kyllä on huonosti asiat. Jos ei ole joutunut kohtaamaan pienintäkään vaikeutta tai koskaan sanottu ei mihinkään asiaan niin kyllähän siinä pasmat menee sekaisin.Nyt pitää vaan yrittää kestää yhteisen turvallisuuden nimissä.Ollaan kuitenkin yhteisellä asialla.

Miesten lippiksen käyttö sisätiloissa on melko pieni ja harmiton ongelma verrattuna siihen, että meillä kulkee ympärillämme suuri joukko henkilöitä verhoutuneena mustaan kasvot hiukset sekä koko vartalon peittävään asuun, enemmän olisin huolissani heidän aiheuttamasta turvallisuusuhasta. Tane

Jos Suomessa joku "persu" kiihoittaisi kansaa mellakoimaan kaduilla tänä korona-aikana,hänet pistettäisiin rautoihin nopeasti, mutta Venäjällä se on Suomen eliitin mielestä täysin suotavaa?

Kai sitä tarvii lähteä kaupoille hakemaan ns. liukupohjasuksia, kun kaupungin liikuntatoimi ei saa näilläkään lumilla aikaiseksi Katinkuruun latua, joka sopisi vähän verkkaisemmin hiihtäville. Ihmettelen myös kun ei hoideta kunnolla Itä-Porin kuntoradan perinteisen/luisteluhiihdon baanaa ja kieltoa ladulla kävelylle. Vieressä on kaksi isoa koulua. Ei ole ihme, etteivät nykyajan lapset opi enää hiihtämään.

Nyt kun vihreät on hallituksessa, saamme kiittää heitä kunnon talvesta. Suomen ilmasto on palautunut entiselleen.

Kiitos 4.2 ruokasivuista! Mukaan voisi liittää jatkossa myös viinivinkkejä.

Iso kiitos sinulle, joka olit nostanut avainnauhani Nauhan ja Napin kaiteeseen. Pelastit päiväni.

Meillä on todella hyvä ja pidetty tasavallan presidentti, siksi ei pidä uusista vaaleista vielä puhua, kun ei ole sen aika eikä syytä ja olisi parempi jättää gallupit, sehän on pahinta aivopesua. Tämä koskee varsinkin Yleä.

Pori Energian sähköasentajalle suurkiitos Harmaalinnassa katuvalon saamisesta kuntoon monien vaiheiden jälkeen!

Älkää ny joka viikko rutisko rekoist. Hyvä et täält kelpaa vientii edes puuhake. Ja luulen et ne lintulaudan kokoset autot "hortoilee" paljon enemmä!

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: