Nyt sen todistettu: Ennen lumikin oli parempaa - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Nyt sen todistettu: Ennen lumikin oli parempaa

Nyt valitetaan, että nykyajan lumi tarttuu kolaan kiinni kuin liima. Kuten kuvassa näkyy, vuonna 2019 tilanne oli selkeästi parempi.

28.1. 20:00

Nyt viimeistään tiedän keitä en äänestä kunnallisvaaleissa. Keskustassa asuvana näen miten se kuihtuu ja pikkuliikkeet lopettavat toimintansa. Tämä pysäköintimaksujen korotus alkaa olemaan se viimeinen niitti. Järkeä päätöstentekoon kaipaisin.

Terkkui täält keskikaupungilt. Älkää unohtako meit yrittäjii! Kaupungi päättäjät ovat jo unohtaneet!

Hyvät äänestäjät, kotitalousvähennyksen poistamista ajaa vasemmisto ja parkkipaikkoja korotuksen ajoi läpi vasemmisto ja kaupunkimme salaa asioita, vasemmisto. Tulee kuntavaalit, muistakaa.

Torstaiaamu kello 5.00 28.tammikuu on tullut lunta noin 2 cm! Aurauskone kaahaa ympäri talon pihoja hirveää vauhtia alle 5 minuuttia piha-alue. Neuvoni on, ottakaa luuta käteen ja lakaisette oven edustan!

Kiitokset tiekarhua kuljettaneelle Vanhallakoivistolla, piha tiet puhtaana. Ei jäävuoria.

Nyt on jalkakäytävät Impolassa aurattu luistinradoiksi. Olisiko vielä varaa pieneen hiekoitukseen, että lenkkeilevä eläkeläinen pysyisi paremmin tolpillaan?

Mitä hemmetin liimaa tuo nykyajan lumi on, kun ei irtoa kolasta sitten väkisinkään. Ennen oli parempaa lunta!

Aivan uskomatonta, kuinka suuri joukko autoilijoita ajaa päivisin lumi-ja vesisateessa ilman takavaloja ! Suurta välinpitämättömyyttä vai osaamattomuutta!

Joku kyseli miksi Kiinalle pitäisi laittaa hanttiin, kun on niin ihana ja rauhanomainen maa. Sama joku varmaan miettii, että miksi Natsi-Saksalle piti laittaa hanttiin 1939-1945.

Olisiko ollut viisaampaa kouluttaa ja työllistää ne 300000 suomalaista työtöntä telakoille, Olkiluotoon ja muihin tarvittaviin kuin palkata tänne koronaa rahtaavaa halpatyövoimaa?

Hei haloo hallitus! Ette pääse koskaan koronan niskan päälle vaikka määräisitte koirillekin maskit. Myös "mutkalennot" on kiellettävä ja kaikille pakollinen testaus. Jos ei suostu, niin palautetaan lähtömaahan.

Tilastoja koronaan sairastuneista ja kuolleista tulee kyllästymiseen asti jatkuvasti ja joka tuutista.Tilastoa alle 50-v kuolinluvuista ei ole ollut missään.Kiinnostaisi monia.

Rokotustahti pitäis olla 160 000 viikossa (2 rokotuskertaa) että saadaan 1 vuodessa 70 prosenttia suomalaisista rokotettua.

Tiedotusvälineissä puhutaan ihan yleisesti muuntoviruksista, vaikka kyse on virusmuunnoksista, mikä on ihan eri asia. Jopa pääministeri käytti lyhyessä lausunnossa 2 kertaa virheellistä ilmaisua. Voisiko joku asiantuntija selittää näiden käsitteiden merkitykset ja opastaa niiden oikeaa käyttöä asiasta puhuttaessa. Luulisi olevan melko helposti ymmärrettävä asia.

Ne jotka nyt pelaavat aikaa vaaleja odotellen, häviävät eniten, kuten Lunden (SK 27.1.) osuvasti ennakoi.

Kaupunginjohtajan taktiikkaan on kauan jo kuulunut ajan pelaaminen, kuten Lundén epäili kaupunginhallituksen nyt tekevän salailujupakassa! Tähän kun vielä lisätään vastuunvälttely niin jälki on tuhoisaa.

Simo Korpela, sinussa yhdistyvät niin maalaisjärki, kokemus, tieteisiin pohjautuva tieto kuin sydämen viisaus. Ymmärtämys luo yhteispeliä

Ajan kadun oikeata puolta ja pysäköin vasemmalle puolelle, jossa on pysäköintikielto. Saanko pysäköintivirhemaksun, koska tulosuunnastani en voi nähdä merkkiä. Sähkäri

Silloin kun äänestimme EU-liittymisestä meille uskoteltiin, että pääsemme pöytiin, joissa päätetään meitä koskevista asioista. Nyt EU ottaa meiltä 6,6 mrd ja palauttaa siitä 2,7 mrd jos keksimme EU:n mielestä hyviä hankkeita. Tuntuuko nyt että teitä huijattiin EU liittymisäänestyksessä?

Jos kaikki Etelä- ja Keski-Suomen jäljellä olevat vanhat metsät suojeltaisiin tästä päivästä alkaen, se olisi vain hyvin pieni osa koko metsäalasta eikä sillä olisi metsäteollisuuden toimintaan mitään vaikutusta. Mittasuhteilla on tässä merkitystä vain suojelun kannalta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: