Sinä, jonka hevonen kakkasi pihallemme, älä tule uudelleen! - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Sinä, jonka hevonen kakkasi pihallemme, älä tule uudelleen!

Sitä ittiään.

29.12.2020 21:25

Hyvä Katja Ihatsu (SK 29.12) tarinasi ilmastokriisin ääri-ilmiöistä. Voisitko fiksuna ja ilmeisen valistuneena henkilönä kertoa tällaiselle tavalliselle pelotetulle tallaajalle, mikä on maapallon mittakaavassa luonnollinen määrä kuvaamiasi ilmiöitä.

Tällä palstalla kirjoitetaan enimmäkseen Porin tie-, valaistus- ja politiikka-asioita. Eikö tämä ole maakuntalehti? Eikö Porin ulkopuolella ole kirjoitustaitoisia vai tämä lehtikö kaikki maakunnasta tulevat viestit hylkää?

Kyllä tulee sanomista SK 24.12 torstai tuli 28.12 maanantaina postilaatikkoon ja lauantain ja sunnuntain numerot aina vasta maanantaisin. Täällä Isojoella noin 80 km Porista niput makaa Kauhajoen postissa. Mistä tämä hölmöläisten touhu johtuu? Ennen jako pelasi. Nasse-setä on erittäin vihainen Isojoella.

Tosiaan Petteri Orpo munasi itsensä ja puolueensa hyökätessään törkeästi pääministeri Sanna Marinia vastaan varsinkin, kun Marin vaikeassa tilanteessa nuorena vaikuttajana on hallituksensa kanssa hoitanut koronatilanteen THL:n ohjeiden mukaan loistavasti!

Muista sitten, että koirasi paskoo omalle tontille.

Suomen asuttaminen ja toimeentulo on edellyttänyt metsien tuottaman puun hyödyntämistä. Näin on jo ollut vuosisadat ja on nyt. Joten Hurmeen ja Hinkkasen toteamus on oikea, Suomesta ei löydy hakkaamattomia metsiä. Agraariyhteiskunnassa elo saatiin kesällä pellosta ja talvella metsästä. Nyt monet metsästä vuoden ympäri. Moni meistä haluaisi nähdä jo vuosikymmenien ajan puhutut, Erkki Lähteen opeilla hoidetut huipputuottoisat(?) metsät. Missä ne ovat?

Kiitos Jouluaattona hyvästä palvelusta Porin eläinlääkärille sekä hoitajalle. Ei katso aikaa kun eläimen kunto romahtaa. Toivonkin Porin kaupungin päättäjiltä tahtoa että nämä palvelut kaupungissamme säilyvät. Kiitos!

Erityiset kiitokset henkilölle joka palautti muovikassissa olevan neuletakkiostokseni Puuvillassa 23.12 asiakaspalvelupisteeseen.

Juha Ståhlen on hyvä muistaa, että vain banaanivaltiossa herra presidentin jälkeen valtaan nousee presidentin rouva.

Törkeää Satasairaalalta jättää hoitohenkilökunnan koronalisät maksamatta!

Sinä, joka olit joulupyhinä ratsastamassa pihamme poikki ja jätit hevosen jätökset keskelle pihaamme. Älä enää tule pihaamme likaamaan. Järki käteen.

Haluan kiittää Itäkeskuksen Silmäaseman nuorta rouvaa joka palveli minua ennen joulua ystävällisesti ja asiantuntevasti, vaikka oli yksin ja liikkeessä muitakin asiakkaita. Kaikkia hän ystävällisesti tervehti ja neuvoi katselemaan kehyksiä. Kukaan ei hermostunut kun heidät huomattiin. Hyvää uutta vuotta, olet hyvä myyjä.

Perinteisten joululaulujen ystäville Alfa-tv on lähettänyt nautittavia konsertteja pyhinä.

Vai lähetti Porin kaupunki jouluterveiset henkilöstölleen? Minä en ainakaan saanut, mutta olenkin vaan hoitaja. Sain peräti yhden joulutortun ja kupin kahvia, että se siitä arvostuksesta!

Maanantaina oli Viattomien lasten päivä. Siitä saa kylmäävän yhtymäkohdan tähänkin aikaan, jota kutsutaan kylläkin nykyään "naisten oikeudeksi päättää omasta kehostaan."

Kyllä oli ehdottomasti hyvä kirjoitus 28.12 lehdessä, jossa tuotiin esille mihin lahjoitetut varat menevät. Paras lahjoitus on antaa henkilökohtaisesti apua sitä tosiaan tarvitseville. Ei kalliilla autolla ajeleva ole ensimmäinen avun tarvitsija. Ei apua kaikille

Ripsipidennykset ja tatuoinnit oltava kohillaan, vaikka tukia saadaan yhteiskunnalta.

Jos mielipidekirjoituksestani, koskien työpaikkasopimista, pääsee sellaiseen johtopäätökseen, mihin Rami Hietikko pääsi omassa kirjoituksessaan, niin mielestäni kyseessä täytyy olla lukihäiriö. Kristian Järvinen

Jokaisen työelämässä olevan pitäisi osata laskea, onko joka päivä tehnyt niin paljon työtä, että on ansainnut työnantajalleen aiheuttamansa kulut. Yucca

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: