Pitäisikö Raskasta Joulua-show perua, ettei tulisi oikeasti raskas joulu? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Pitäisikö Raskasta Joulua-show perua, ettei tulisi oikeasti raskas joulu?

21.11.2020 18:09

Mielipide 20.11 Koronan vähättelystä. Jutussa särähti oitis heti alussa sana "kuulemma". Jos et tiedä, niin kuulopuheet on aina huhuja. Joskus ja ehkä myös useimmiten negatiivisia ja leimaavia. Pysytään siis mieluummin totuudessa, aika on jo muutenkin negatiivisuuden leimaama. Kiitos!

Kiitos Elisa Aaltolasta kertovasta artikkelista. Itsetutkiskelun paikka lemmikkieläinten omistajille. Entinen koiranomistaja

Sihvosen tekstistä tuli mieleen oma kokemukseni Pori Energian kanssa. Talosta tunteja sähköt osittain pimeänä, eikä sulakkeita rikki, joten tottakai soitin sähkärin paikalle. Totesivat että 2 vaihetta sähköverkosta poikki eli vika ei omalla tontilla ja käskivät lähettää laskun Pori Energialle. Eivät maksaneet koska "heille ei oltu ilmoitettu viasta" jota ei ilman sähkäriä olisi edes löytynyt. Ensi kerralla istun pimeässä, säästyy rahat.

Miten on mahdollista, että töissä käyvät juhlivat pikkujouluja etänä, mutta eläkeläiset kokoontuvat puurojuhliinsa isolla porukalla ja vielä laulavat vierekkäin. Kaikki porukat suurta riskiryhmää.

Näin influenssarokotteita menee hukkaan kaupungin toimesta! Lapsemme alle 2v tarvitsee ensimmäisellä kerralla tehosteen eli toisen rokotteen kk kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Muutoin rokotteen teho jää 0% (thl:n sivuilta tutkimustieto). Luulisi, että näille asiakkaille varattaisiin automaattisesti toinen annos, vaan eipä varata, vaikka rokotteet ehtivät loppua lähes varmasti sitä ennen. Lopputuloksena siis hukkaan mennyt rokote (vuotena, jolloin kaikki halukkaat eivät muutenkaan saa rokotetta) ja lapselle turhaan kuumeilua ym oiretta ilman todellista tehoa.

Satakunnan Kansasta on tullut sylkykuppi, kohteena kunnan palveluksessa oleva henkilökunta.

Näköjään selvääkin suomen kieltä ymmärretään väärin. Ei THL:n Mika Salminen syyttänyt hallitusta koronan hoidosta. Hän puuttui WHO:n hitauteen. Hän myös totesi, että kellään ei ole voinut olla oikeaa tietoa asiasta ja että uutta tietoa tulee jatkuvasti. Kukaan ei ole yksin oikeassa eikä oikeassa olemisella ei koronaa poisteta. Suomi on hoitanut tautia lähes parhaiten maailmassa. Lyömäaseiden etsiminen ja esittäminen mielipidepalstoilla ei auta ketään.

Ruosniemessä urakoitsia jyrsi poikittaisuran tiehen väärään kohtaan, siksi se on odottanut paikkausta kohta puoli vuotta. Ei kuulu korjattaviin kohteisiin. Hienoa työnjohtoa?

Kausirokotteet loppu. Koskahan Sanna ja Krista päästävät sammakon suustaan? Rokotetta ei kannata ottaa. Näinhän he toimivat maskiasiassa kun niitä ei ollut.

Tietysti Trump ja jokainen demokraattinen maa tukee estoitta Israelia joka on Lähi-idän ainoa demokratia jonka Iran on vannonut tuhoavansa.

On se kumma jos ei Aino-Maijan, Wallun ja Kristan toimin saada Poria nousuun. Vai onko sittenkään?

Porissa asuntojen keskimääräinen myyntiaika on yli kaksisataa päivää esim Turussa alle viisikymmentä. Vuokra-asuntoja on satoja tyhjänä.Mihin Porilaisten veronmaksajien ylläpitämää YH-asunnot Oy:tä tarvitaan ?

Jazzin toimiston väki lomautettuna vaikka ensi kesänä on tarkoitus pitää festivaali? t. 19v. talkoolaisena ollut.

Vanhempi, kun lastasi hoitaa päiväkodissa varhaiskasvatuksen työntekijä, kuuntele ammattilaisen asia, kyse on omasta lapsestasi. Tehtävämme on kertoa lapsen ilot ja surut, mutta vanhempia emme hoida. Joillekin vanhemmille on vaikea kertoa mitään, koska voivat loukkaantua ja soittelevat johtoporrasta myöten. Asiallinen käytös olisi paikallaan.

Hienostipa Posti tukee yrittäjiä. Yrittäjä lähettänyt postitse yli kaksi viikkoa sitten laskun minulle, mutta Posti ei ole vieläkään sitä toimittanut.

Koulukiusaamisen välttämisen avuksi kouluihin psykiatrisia sairaanhoitajia. Matalan kynnyksen vastaanottoja. Kun ovessa lukee sairaanhoitaja, nuorelle tulee vastaan ammattilainen, joka tuntee ihmismielen lapsesta vaariin. Kaija Suhonen Harjavalta

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut