Sinä Lattomeren töyssyä itkevä, muuta Siikaisiin - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Sinä Lattomeren töyssyä itkevä, muuta Siikaisiin

Siikaisten kunnanvaakunassa ei ole kuvattu töyssyä vaan hyppäävä, hopeinen, punavaruksinen siika.

12.11.2020 21:29 | Päivitetty 13.11.2020 8:58

Hyvä Laura, hienoa, että joku uskaltaa sanoa, mitä todella ajattelee eikä anna median ohjailla ajatuksiaan eikä sanojaan

Kysymys Laura Huhtasaarelle. Mistä Bidenin pitäisi kiittää Trumpia, siitäkö että Trump on huono häviäjä?

Huhtasaari pettyi, kun Biden hänen mielestään rikkoi protokollaa. Onneksi Trump tapansa mukaan käyttäytyy huonosti - lievittää vähän Lauran pettymyksen tunteita.

Porin yliopisto on ruusunpunainen päiväuni. Riittävästi kun sitä nostaa esiin sulkeutuu yliopistokeskuskin. Aalto lähti jo. Rakennetaan mieluummin yhteistyötä.

Kättä pystyyn, kuka haluaa maksaa enemmän veroja. Minä en ainakaan. Ja tuskin suurin osa kaltaisistani keskituloisista. Demareiden talouden pito on Porissa tullut tiensä päähän. Äänestetään kevään vaaleissa paremmat päättäjät valtaan.

Sinä Lattomeren töyssyä itkevä, muuta Siikaisiin. Siellä on Satakunnan suurimmat töyssyt rakennettu keskelle kylää liikennettä hiljentämään ja siinä on todella onnistuttu.

Taivaan Isä ei todellakaan voisi olla taivaan äiti, koska Hän on itse ilmoittanut itsensä Isänä. Älkää hyvät feministit sotkeko omaa ideologiaanne tosiasioihin.

On mukava lukea kiitoksia tältä palstalta. Ihmetytti kuitenkin kirjoitus Pihlavan hammashoitolasta, jossa "lääkäri Sami Toiviainen tyttöineen" on hoitanut potilasta. Onko kyse lääkärin omista lapsista, lapsityövoimasta vai peräti tytöttelystä?

Minua kiinnostaa henkilökohtaisesti se, että miksi rumpu tilattiin Länsiväylälle vasta syyskesästä tänä vuonna, vaikka tiedettiin, että tilausaika on useampi kuukausi? Olisihan sen voinut tilata jo vaikka viime vuonna kun tarve tiedettiin! Äly hoi, älä jätä meitä porilaisia!

Kalloon ja Reposaaren takarannalle hautakynttilöitä kuskaavat, siivotkaa myös kynttilänne pois luontoa roskaamasta.

Matti Tuomisen lisäksi miljoonien ihmisten mielestä Juha Sipilä oli Suomen historian paras pääministeri!

Olisko niin, että Liinaharjan vastaanottokeskuksen kuten kaikkien muidenkin vokkien menot katetaan valtion budjetista. Pori itse asiassa hyötyy ja hyötyy myös oleskeluluvan jälkeen kuntapaikan täällä saaneista. Tosin valtio olemme me, joten veronmaksajien taskustahan ja velkarahalla lopulta katetaan nämä menot.

Ei Porissa pidä sulkea kuin yksi leikkipaikka, se on kaupungintalo. Siellä leikitään vaarallista leikkiä vanhusten ja kaupunkilaisten kustannuksella.

Haluan kiittää niitä kahta naishenkilöä, jotka auttoivat ja huolehtivat minusta, kun olin sokissa auto-onnettomuuden jälkeen odotellessa ambulanssia. Kiitos myös ambulanssin osaaville henkilöille! Tarja Vuorela

Heippa Janne Nurmi ja muutkin S-ryhmän päälliköt. Oletteko ajamassa asiakkaita muihin liikkeisiin kuin Länsi-Porin Prismaan? Aina kun myyjältä kysyn jotakin tuotetta, jota teiltä ei löydy, niin vastaus on, että tuote on poistunut valikoimastamme. Tai, että meillä on niin vähän hyllytilaa. Miksi pienensitte sitäkin vähää uusiessanne hyllyjä? Esim. ruisleipähylly on naurettavan pieni. Ja yleensäkin leipäpuoli. Yks omistajajäsen Länsi-Porista vaan kysyy.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut