Kansa nousi tupestaan: Uusia kasvoja politiikkaan ja sassiin! - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kansa nousi tupestaan: Uusia kasvoja politiikkaan ja sassiin!

Esa J. Wahlman (sd.)on ollut vallan kahvassa pitkään, koska äänestäjät ovat niin halunneet.

11.11.2020 19:00

Esa J. Wahlmanni ollut Porin päättäjä 40 v. Ollut siis mukana toveriensa kanssa päättäjänä talouspolitiikassa, joten hänenkin työ on nähtävissä, Porin talos on kuralla. Tulossa vielä vaikeammat ajat. Joten nyt uusia kykyjä johtoon ja kaikki yli 10 vuotta politiikassa olleet hiiteen, koska juuri he ovat näyttönsä antaneet!

Wahlmanin mielestä suuri enemmistö hyväksyy kaupungin veroäyrin korotuksen 0.75. Kyllä olen eri mieltä. Hän hoitanut lähinnä asioita kaverit/toverit etusijalla mentaliteetilla. Minä ja varmaan moni muu ei ensi kunnallisvaaleissa kuulu enää tähän toveripiiriin. Ex-toveri

Esa J. Wahlmanin kommentti, että yritykset saavat lähteä Porista naapurikuntiin veronkorotuksien vuoksi, kuvastaa demarisiiven ajattelutapaa. Aika hyvin ovat onnistuneetkin siinä. Hyvää yötä Pori. J

Saakohan jokainen kunnallisjärjestön puheenjohtaja tässä lehdessä yhtä ison ja ilmaisen vaalimainoksen kevään kuntavaaleihin kuin sai Esa J. Wahlman?SK 11.11.

Pihlavan hammashoitola, jossa lääkäri Sami Toiviainen tyttöineen. Hienoa asiakkaan käsittelyä. Kävin kahdesti. Homma hoitui mallikkaasti. Hoito oli vaan niin hyvää. Kiitokset seniorilta.

Julmasti tapettu ranskalaisopettaja ei enää pääse nauttimaan kenenkään myötätunnosta. Mutta me muut, odotamme, että jokainen länsimaisen oikeusturvan piirissä asuva tuomitsee jyrkästi tällaisen raakalaisuuden. Sellainen, joka tämänkaltaiset teot hyväksyy, ei kuulu joukkoomme.

Nyt äkkiä kääntämään kaikki mahdolliset kivet, että Poriin saataisi lisää korkeakoulupaikkoja. Ehkä jollain ihmeellä jopa oma pieni yliopisto. Tämä on Porin kohtalonkysymys, ettemme päädy avovanhainkodiksi.

Kiitos Tuija Kruus kauniista ja silmiä avaavasta kirjoituksestasi!

Johanna Norgård sk 10.11 oli varmasti Porin päättäjille mieluista luettavaa. Hehkutit miten ihanasti asiat ovat vanhusten osalta. Minä vastaavasti näen kiireen ja taas kiireen. Kuntoutukseen ei ole aikaa. Asukkaat jotka vielä olisivat tässä päivässä sullotaan samalle osastolle saattohoidettavien kanssa. Siinä voi sitten miettiä ammattitaitoisena hoitajana kumpi on tärkeämpää. Kuntoutus vai saattohoidettavan viimeiset päivät? Näin me hoitajatkin näemme asiat toisin. Ei tarvitse odottaa parannuksia.

Ihan vaan tiedoksi, Mikko Elo on vuosia ottanut kantaa ja yrittänyt saada asioita johonkin rotiin, usein demaripomojen harmiksi. Mikko ansaitsee kiitoksen, Sakari Muurinen myös hyvistä kirjoituksista!

Kiitos! Porin Gigantin henkilökunnalle hyvästä,ja ystävällisestä palvelusta :-) läppäri :-)

Kenenkä idea oli mataloida Lattomerentien hidaste joka on vielä koulun lähellä? Vai onko vain tärkeää päästä laatuautoilla kaahaamaan ilman kiusallista hiljentelyä?

Nyt jäitä hattuun koronarokotteen hankinnassa. Pitäisi kysyä, kuinka moni haluaa ryhtyä lääketehtaiden koekaniiniksi ja vasta sitten tilata sopiva määrä rokotteita, koska ne eivät luultavasti ole ilmaisia? Bisnes on aina edellä muita.

Nyt kun päästöjä pitäisi vähentää ja rautateitä rakentaa,onko kellään tullut mieleen pyytää EU:tta rahaa Pori-Haapamäki radan avaamiseen? Rail Baltic -hanke saa miljardeja?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut