Tekstarit: Ensin kitistään koulujen kumiperunoista - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Ensin kitistään koulujen kumiperunoista, sitten on kauheaa, kun kotona oleville lapsille pitäisi joka päivä tehdä ruoka – Ja nyt naristaan keittoruuasta

26.5.2020 20:29

Miten Porin kaupungilla on varaa ja mitä järkeä on ostaa Yyteristä kulahtanut ravintola ja vieläpä ylihintaan? Samaan aikaan haetaan säästöjä kaikesta tarpeellisesta, lähinnä kouluista, tulevaisuudesta.

Nyt sitten Porin päättäjät katsokaa, ettei yhtään pikkukoulua lakkauteta Porista. Lapsenlapseni käyvät Kalaholman koulua ja kaksi on vielä menossa sinne viiden vuoden päästä. Kyllä Porista pitää löytyä muitakin säästökohteita kuin koulut. Katsotaan seuraavissa vaaleissa, mitkä puolueet ovat koulujen lakkautusten puolesta.

Pitäiskö taas nostaa kaupunginjohtajan palkkaa niin kuin edellisissäkin säästötalkoissa. Ettei vaan jää jälkeen vastaavan kokoisista. Voidaanhan sit vaikka lopettaa pari koulua.

Nyt kun baarit aukeavat, niin toivottavasti koronan varotoimenpiteistä vastuussa olevat ravintoloitsijat toimivat vastuullisesti ohjeistusten mukaan. Turvavälit, vessajonot ym. Muutenhan ovet suljetaan hyvin nopeasti, sana kyllä kulkee, mikäli ongelmia ilmenee. Ei tehdä koronalinkoja.

Te, jotka vastustatte rajoitusten purkamista vähitellen. Montako vuotta meinaatte, että koko Suomen voisi pitää suljettuna? Ei se tauti kokonaan häviä.

Pirjo Jokinen (SK 25.5.), hieno ja tärkeä kannanotto siilien hyväksi! Huomioidaan myös luonnoneläimet. Sari

Jollakin tuntuu olevan iso asenneongelma päiväkodeista työympäristönä (SK 22.5.). Harmi, ettemme voi pyytää sinua tutustumaan toimintaamme näin korona-aikana. Se on kyllä kaikkea muuta kuin hengailua.

Porissa päiväkodissa koronan etulinjassa ovat työskentelevät hoitajat. Meillä arki päiväkodissa on myös raskasta ja työntäyteistä. Hoitotyötä eivät kaikki arvosta, mutta näin korona-aikana ollaan kaikki samassa veneessä.

Ensin kitistään koulujen kumiperunoista. Sitten on kauheaa, kun kotona oleville lapsille pitäisi joka päivä tehdä ruoka. Ja nyt naristaan keittoruuasta. Laittakaa narisijat niille mukuloille sisäfileet ruokatermariin, ni loppuu valitus.

Jos Porissa palveluverkkoa karsitaan, niin ei kai puhelinverkkoa samalla laajenneta? Oma puhelin jokaiselle työntekijälle maksanee jatkossa miljoonia laite-, hallinta- ja verkkomaksuineen.

Veikö korona kielen hallitukselta? Nythän on muutakin tärkeää tapahtumassa. Kaikkia kansalaisia koskevat liikennelakimuutokset 1.6. lähtien olisivat informoinnin arvoisia, samoin eri liikennöintimuotojen pääsääntöjen lyhyt kertaus. Eikö pieni lehdykkä joka kotiin olisi paikallaan?

Suomen Postilta maailmanluokan huipputeknologiaa: 1.6. alkaen perjantain posti jaetaankin jo torstaisin. Kyllä nyt kelpaa. Turhaan on postia moitittu hitaudesta.

Miksi Posti on alkanut tuoda kotiin kuljetettavia paketteja soittamatta etukäteen? Eivätkö turhat reissut maksa enemmän kuin lyhyt puhelu?

Ikäihmisiä kehotetaan liikkumaan ulkona. Täällä Kuukkarissa kävely ei todellakaan ole mukavaa, kun irtosora pyörii jalkojen alla. Rollaattorikaan ei kulje kannattelematta, vaikka homman pitäisi toimia päinvastoin. Tuulenpuuskat lennättävät keuhkot täyteen pölyä. Pihatkin pölyssä takimmaista nurkkaa myöten. Päällystäkää nämä kadut vihdoin. 78 v

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: