Onko Porissa kuultu tyhjäkäyntirajoituksista? –Taajamassa tyhjäkäyntiaika on rajoitettu kahteen minuuttiin - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Onko Porissa kuultu tyhjäkäyntirajoituksista? –Taajamassa tyhjäkäyntiaika on rajoitettu kahteen minuuttiin

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla ihmetellään, eikö Porissa ole kuultu kahden minuutin tyhjäkäyntirajoitteesta.

9.11.2019 14:11

Porin perusturvassa on siirrytty kahden ajanvaraushenkilön malliin lääkäriajan antamisessa. Toinen kirjaa vaivasi ylös ja toinen harkitsee tarpeesi. Vähän niinkuin Kevassa. Mitähän se vaikuttaa kustannuslaskennallisesti lääkärikäynnin hinnassa? Tällaisena työttömyyden aikana työllistäminen on toki ansiokas asia.

Mikä on Vihreitten kanta kannabiksen kotikasvattamiseen ja pössyttelyyn parvekkeella? Jotenkin tuntuu, etten halua vihreitä naapuriin. Vastausta odotellen vaikka Ohisalolta.

Kerta toisensa jälkeen kaupungin työntekijät perustelevat yksityiseen verrattuna korkeampia sairauspoissaolojaan huomattavasti rasittavammalla työllä. Siispä toimintojen yksityistämistä vastustetaan henkeen ja vereen.

Kyllä huumeitten käyttäjät ovat itse vastuussa tuhostaan. Yhteiskuntaa turha haukkua. Huumeet vie muilta hoitomahdollisuuden. Käsittää ei voi,että iso osa puolueista tukee kannabiksen vapautusta. Katsokaa mitä oma puolueenne tekee.

Kiky-tunnit eivät ole palkattomia tunteja, sillä ne ovat osa sadasta pekkastunnista, joista työnantaja on maksanut vuosikymmeniä palkkaa kotona olemisesta. Työtunnit vain palautetaan entiselleen. Jos kiky-tunneista maksettaisiin palkkaa, niin todellisuudessa niistä tunneista työntekijä saisi siis tuplapalkkaa.

Te, jotka arvostelette kärkkäästi Veikkauksen päätöstä luopua tuhansista äärimmäisen koukkuttavista ja riippuvuutta aiheuttavista pelikoneista. Onko käynyt mielessänne, että vaikka se ei välittömästi ja ehkei lopultakaan auta moniakaan nykyisiä peliaddikteja niin, tulevien peliriippuvaisten määrää nämä rajoitukset vähentävät varmasti ajan myötä, koska aloittajalle ei ole tyrkyllä näitä tuhoon vieviä rahaimureita kaikkialla minne menetkin. T: Reiska

Sairastan ms-tautia ja olen eläkkeellä. Pärjään kotona, mutta olen riippuvainen mieheni hoidosta. Hän kuljettaa minua kaupassa, kantaa ostokset ja kaiken mitä meillä tarvitsee siirtää. Hän siivoaa, vaihtaa lakanat, ulkoiluttaa koiran, hoitaa pihatyöt ja tarjoilee minulle ruuan. Tämän kaiken hän tekee oman työpäivänsä lisäksi ja aivan ilmaiseksi. Sitten joku ihmettelee, miksi omaishoitajien määrä ei nouse. Moniko teistä olisi valmis tekemään saman määrän töitä oman työpäivänsä lisäksi ilman palkkaa?

Onko Porissa kuultu tyhjäkäyntirajoituksista? Kerron tässä nyt, että taajamassa tyhjäkäyntiaika on rajoitettu 2 minuuttiin.

Heijastimen käyttö on vähän huonoa suomalaisilla, vaikka sen käyttö olisi halpa henkivakuutus. Ehkä auttaisi, jos siitä tehtäisiin desing-tuote ja premium-mallisto sekä kova hinta päälle. Eiköhän käyttö lisääntyisi, kun se olisi näyttävä ja kaikki näkisivät, että tuo ei ole köyhä. Sopisi meille suomalaisille.

Peuroja on todella paljon Pietniemen ja Preiviikin alueella. Lenkkeilen näillä alueilla, niin niitä näkee aina ja ne päästävät vielä kuvaamaan itseään aivan lähietäisyydelle. Rohkeita ovat.

Mikä teitä nykyajan miehiä vaivaa? Eräässä asiakaspalvelutilanteessa yritin olla ystävällinen ja iloinen, mutta lähtiessä mies ei edes hei sanonut, vaikka olin juuri maksanut työstä. Kannattaa miettiä miten käyttäytyy, jos haluaa asiakkaan tulevan uudestaan.

Kuka enää ilkeää kulkea nahkakengillä?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos