Mökeillä pidetään mölyt omalla tontilla - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Mökeillä pidetään mölyt omalla tontilla – naapureiden ei tarvitse kuunnella kovaäänistä keskustelua, kikatusta tai radion ääntä

Toinen veden varaan joutuneista pojista pääsi uimaan rantaan. Myös poikien käyttämä soutuvene löytyi rannasta. Kuva ei liity tapaukseen.

17.6.2020 20:15

Säästöjä tavoitteleva Pori karsii kulujaan investoimalla Pohjois-Porin jättikouluun, jota juuri kukaan ei tunnu kaipaavan? Kummallinen vimma muodostaa suuryksikköjä ja toisaalta säilyttää hyvin pieniä yksikköjä. Onko tämä modernia äärilaitojen kontrastikoulutuspolitiikkaa?

Miksi Porin kaupunki aikoo rakentaa tällaisessa taloustilanteessa ison avotoimiston Teljäntorille, kun henkilöstöä aiotaan vähentää rahapulan vuoksi? Vaikka valtio rahoittaisi siitä osan, jää Porille iso kakku maksettavaksi. Avotoimistossa ei ole asiakkailla yksityisyyttä, kaikki kuulevat asiat. Työntekijät kärsivät jatkuvasta hälinästä, eikä ole työrauhaa. Eikä edelleen ole olemassa paperitonta toimistoa.

Mökeillä pidetään mölyt omalla tontilla. Naapureiden ei tarvitse kuunnella kovaäänistä keskustelua, kikatusta tai radion ääntä.

Tämä on mahdollista vain Porissa: katuja ja parkkipaikkoja suljetaan muutaman terassin tähden. Hei onko tarpeellista? Olisivatkohan asiakkaat mahtuneet kuitenkin jo olemassa oleville terasseille.

Monelle vanhukselle kissa on ainoa ystävä, eikä heillä välttämättä ole rahaa maksaa ylimääräisiä veroja. Järki käteen itsekkäät ihmiset.

Maksaisin ilomielin kahden pienen karvaisen kaverini puolesta veroa, jos sillä verorahalla saataisiin kiva koirapuisto, jossa olisi aktiviteettejakin (esimerkiksi agilityesteitä), ja koirankakkaroskiksia syrjäisemmillekin seuduille. Nyt kuljetan kakkapusseja kilometrikaupalla mukanani. Eihän niitä voi jättää kivenkoloon, vaikka käytänkin maatuvia pusseja.

Olin Satasairaalassa 9.5.–22.5. ja sain tosi ystävällisen ja osaavan hoidon. Kiitos teille elämästä, kiitos myös sairasauton henkilöille avusta. Anita Järvensivu

Kiitos Satasairaalan päiväkirurgian osastolle, vatsaelinkirurgia- ja nukutuslääkäreille, hoitajille, sihteerille, laitoshuoltajille, ruokapalvelulle. Päättäjille pyyntönä, älkää lopettako päiväkirurgiaa omana yksikkönä. Toimii hyvin ja potilaalla turvallinen olo. Tuija Stenroos

Kaunis kiitos ystävälliselle rouvalle, joka vei unohtamani kassin kuljettajalle Koivistonluodon bussissa.

Kauanko joutuu odottamaan Rauhanpuiston viemärikannen korjausta sukituksen jälkeen? Talot tärisevät ja taulut putoavat seiniltä, kun kymmeniä isoja rekkoja ympäri vuorokauden ajaa kuoppaan. Ääni on kuin tykin laukaus ja herättää tienoon asukkaat.

On se nyt kumma, että noiden julkisten hankkeiden vastuulliset vetäjät selviävät aina kuin koira veräjästä. Kaikki, varsinkin Helsingissä toteutetut hankkeet, menevät rahallisesti ja aikataulullisesti aina pitkäksi. Teot ovat tahallisia, sillä hankkeiden sisältö olisi täysin erilainen, mikäli totuus kerrottaisiin rehellisesti. Viimeisin esimerkki on Olympiastadion ja seuraavat ovat Kansallisteatterin remontti ja Finlandiatalon korjaus. Veronmaksajat, siis sinä ja minä, maksamme viulut.

Voisko sitä Vähärauma kouluu ny pikkuhiljaa alkaa rakentaa.

Jos Kirjurinluotoon jotain rakennetaan, niin sen pitää olla tyylikästä puurakentamista, eikä mitään betonielementtikyhäelmää. Timpuri

Kirjurinluotoon pitäisi saada toripöytiä vuokrattavaksi. Kaupungille lisätuloja ja kuluttajille makunautintoja. Sopiva alue olisi Viksun nurmikkoalue.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: