”Eikö vuosi 2016 osoittanut teille mitään? Silloin Porin kaupunki lomautti henkilöstönsä, ja siinä kävi niin, ettei säästetty, päinvastoin” - Tekstarit - Satakunnan Kansa

”Eikö vuosi 2016 osoittanut teille mitään? Silloin Porin kaupunki lomautti henkilöstönsä, ja siinä kävi niin, ettei säästetty, päinvastoin”

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Lobataanko Poria tarpeeksi ja missä asioissa, kysytään tekstaripalstalla.­

2.4.2020 19:57

Sinä, joka kyselit (SK 2.4.2020) syitä sille, miksi Pori ei lomauta. Kerropa, mistä ammattiryhmästä olet sitä mieltä, ettei heillä ole töitä?

Lopettakaa se kitinä lomautuksista. Eikö vuosi 2016 osoittanut teille mitään? Silloin Porin kaupunki lomautti henkilöstönsä, ja siinä kävi niin, että siinä ei säästetty. Päinvastoin. Tuli kuluja lisää.

Kyselin töitä. Todettiin, että hiljaista on, koska korona. No sen ymmärrän. Hiljaista tuntuu kuitenkin olevan ja on ollut myös muuhun aikaan, ilman mitään koronaakaan. Pistää miettimään halutaanko ihmisiä oikeasti saada töihin?

Menet uutena työntekijänä työpaikalle ja yrität ystävällisesti auttaa työkaveriasi. Tämä otetaan heti varpaille astumisena. Ei puhuta mitään, ja kun yrität olla ystävällinen ja keskustella, päin ei katsota ja vastaukset ovat yhden sanan mittaisia. Tämä menee henkisen työpaikkakiusaamisen piikkiin. Hyvä esimerkki työkaverista jollaiseksi en aio tulla.

Mitä tehdään roskiksella mestareiden portailla? Jos viet sinne jotakin, niin lähtiessäsi otat roskasi mukaasi. Vai maksatko roskiksen tyhjennyksen?

On selvästi sanottu, etteivät tehdyt toimet estä tartuntoja sanottavasti, vaan jakaa ne pidemmälle ajalle. Reilusti yli puolet meistä kohtaa taudin henkilökohtaisesti, silloin on hyvä olla parhaassa mahdollisessa kunnossa. Se on paljolti itsestä kiinni.

Tuttavani tuli viime torstaina Espanjasta kotiutuslennolla Helsinkiin. Ainoa toimenpide kentällä oli se, että annettiin lappu käteen kotikaranteenista. 31.3. SK otsikoi "Kiuru lupaa lisää testejä". Puheita riittää, mutta teot puuttuvat.

Sotateollisuuteen tuhlattujen rahojen murto-osalla korvattaisiin koronan aiheuttamat taloudelliset menetykset, maailmanlaajuisesti.

Tampereen suunnasta tullessani poikkesin Ulvilan Hansassa kaupassa. Olin yllättynyt hyvästä käytöksestä, korona-turvavälien pitämisestä kaupassa ja kassalla. Porissa kotikaupassani turvavälejä ei noudateta, eikä varsinkaan kassalla. Rullmiäs

Henkilökohtaisena avustajana haluaisin kaupassa asioivien kanssaihmisten huomioivan, ettei pyörätuoliasiakas pääse niin näppärästi pitämään turvaväliä, jos ei sitä muut asiakkaat huomioi. Nina

Kaupan kassat: antakaa turvavälin pysyä vielä maksamisen jälkeen, että ehtii rauhassa pakata ostokset, ennenkuin toinen asiakas tulee perässä. Aivastus

Vielä kaupat mainostavat norjalaista lohta? Nyt jos koskaan kannattaa ostaa kotimaista kalaa. On parempaa ja terveellisempää. Tuo norjan lohi on aina kasvatettua, ehkä saanut antibiootteja ja fileoitukin Kiinassa.

Kyllä on pakko myöntää, että Lukolla oli mahdollisuus jopa mestaruuteen. Hallin kattoon voitte asentaa sen vuoden 1963 Mestaruusviirin viereen Liki 2020-viirin.

Taitaa tulla hipaton huhtikuu! Anu ja Maisa

Räpsöö. Poliisi partioi saarella sunnuntaiaamuna kello 9, jossa kukaan ei oikein vielä ole liikkeellä. Tulkaa iltayhdeksän jälkeen, joilloin alkaa tämä moporalli, kestäen aamuyön tunneille. Valottomilla, viritetyillä, rekisteröimättömillä, hirveän metelin pitävän ajopeleillä mennään, kortittomien ajamana. Tulkaa siviiliautolla, etteivät kerkeä piiloon mihinkään puskaan.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?