Jos koulun juhlia ei saa enää kirkossa viettää, niin pitää viedä muksut sinne itse – kirkko on jo arkkitehtuurisesti sivistävä paikka - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Jos koulun juhlia ei saa enää kirkossa viettää, niin pitää viedä muksut sinne itse – kirkko on jo arkkitehtuurisesti sivistävä paikka

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Kirkon arkkitehtuuria voi mennä katselemaan muutenkin kuin koulun joulujuhlissa, kehotetaan tekstaripalstalla.

27.11.2019 21:40 | Päivitetty 27.11.2019 21:44

Mikäli ministeriä johdetaan tietoisesti harhaan, on kyseessä arvovalta-asemaa vakavasti rapauttava kunnioituksen puute, jolla pahimmillaan on erittäin vakavia seurauksia koko yhteiskunnan tasolla. Ministerin on saatava oikeaa, ajantasaista, kattavaa, tarkkaa ja tulkintavapaata informaatiota ja tähän on ministeritasolla kyettävä myös luottamaan. Jos tätä vastaan tietoisesti toimitaan, on seurausten oltava sen mukaiset.

Sinä, joka pelkäät mennä mieskaverisi kanssa konsertteihin ja teatteriin leimautumisen pelosta. (SK 27.11) Olen käynyt mieskaverini kanssa yli 20 vuotta konserteissa ja teatterissa, emmekä ole koskaan huomanneet mitään halventavia katseita. Ota rohkeasti mieskaverisi mukaan ja menkää nauttimaan kauniista musiikista sekä taiteesta.

Ilmaiset latauspaikat ovat itse asiassa tulonsiirtoa varattomille. Esimerkiksi 50000 euron sähköautosta maksetaan arvonlisäveroa noin 10000 euroa ja siitä sadan tonnin Teslasta jo noin 20000 euroa. Noilla kymppitonneilla sitten maksetaan vähemmän varakkaiden asumis- ja muut tuet. Polttomoottoriautot katoavat kyllä aikanaan, mutta kateellisuus ei koskaan.

Ay-aktiivi Rami Hietikko, tule nyt tälle vuosituhannelle (SK 27.11.) Kyllä jokainen yrittäjä pitää kynsin ja hampain kiinni hyvästä työntekijästään. Siihen ei todellakaan vaikuta se, kuuluuko työntekijä ammattiliittoon tai Yleiseen työttömyyskassaan. Onneksi hänellä on vapaus itse valita.

Voi harmi, kun Postin lakko loppui. Ollut hienoa aikaa, kun ei ole laskut ja roskapostit kolahtaneet luukusta.

Kiitos Eeva-Liisa Koskinen (SK 26.11.), kirjoitit tärkeästä asiasta. Omaishoitajakin voi tarvita paljon tukea jaksaakseen vaativassa työssään. Omasta kokemuksesta voin todeta, että iäkäs omaishoitaja ponnistelee usein voimiensa äärirajoilla, jotta saisi asua puolisonsa kanssa mahdollisimman pitkään kotona.

Jos koulun juhlia ei saa enää kirkossa viettää, niin pitää varmaan viedä meidän muksut sinne itse. Kirkko on jo arkkitehtuurisesti sivistävä paikka.

Luokattomat koulut ovat jatkumoa näille niin sanotuille uudistuksille, kuten tekstauksen tulo kaunokirjoituksen tilalle. Pieni asia, mutta mielenkiintoista tietoa aivotutkijoilta. Siirrymme puumerkkien käyttöön sitten kun tämä kaikkivoipa digiaika kaatuu.

Ihan sama juttu kuin Matin ja Tepon konsertissa (SK 26.11.), koettiin jo noin parikymmentä vuotta sitten Eppujen konsertissa Karhuhallissa. Taksia joutui pakkasviimassa odottamaan yli tunnin jo valmiiksi jäässä, kun aulassa ei saanut odottaa. Kun jälkeenpäin olimme siellä yksityispikkujouluissa, lämpöä riitti ja anniskelualue ei esitysten seuraamista häirinnyt. Taksia sai odottaa sisällä. Ei siellä ainakaan lämmitys ole rikki ja tilaisuuskin saadaan halutessa toimivaksi.

Kiitos Tarja Pitkänen kirjoituksestasi. (SK 26.11) Kiitos myös muille, jotka olette ottaneet kantaa tähän ilmastovouhotukseen. Toivon voimia suomalaisille ruuantuottajille, että jaksatte tehdä arvokasta työtänne. Meitä on paljon, jotka arvostamme sitä, että saamme syödä Suomessa tuotettua ruokaa.

Sinulle, joka odotat tervetulopakkausta Porin kaupungilta. Älä hyvä ihminen rakastu Poriin liikaa. Sinusta tulee katkera, kateellinen ja ilmeetön porilainen vielä.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut