Yleinen sauna puukiukaineen vie Karjarannasta veneenlaskupaikan ja saastuttaa ilman – meinaako kaupunki savustaa lähitalojen asukkaat? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Yleinen sauna puukiukaineen vie Karjarannasta veneenlaskupaikan ja saastuttaa ilman – meinaako kaupunki savustaa lähitalojen asukkaat?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla pohditaan yleisen saunan tuomia haittoja Poriin.

14.2.2020 21:00

Olutmuseo yläkertaan ja panimo-pub alakertaan on loistava idea vanhan panimorakennuksen tulevaisuudeksi. MVR, museovirasto ja joku rohkea panimoyrittäjä nyt ideoimaan yhdessä.

Olettaisin Karjanojankin tietävän, että kyse ei ole pelkästä rappauksesta, vaan koko julkisivusta. Kolmikerrosrappaus tarvitsisi huolellisesti tehtynä muurauksen taustalleen. TTY ei ole enää useaan vuoteen suositellut tiiliverhouksia näiden ongelmien takia.

Satakuntaan ja Poriin muuttava muuttaa tänne omalla vastuullaan, tämä tiedoksi harkitseville. Ja paikallisena totean tämän ylpeydellä. Ei meitä muunlaisiksi saa, eikä pidäkään. Meillä on oikeus olla tällaisia. Suomi on vapaa maa.

Merkillinen tapa julkaista kysely. Neljännes Satakuntaan muuttaneista kertoo asettuneensa seudulle huonosti. Hyvin asettuneita on kuitenkin 75 prosenttia. Miksi aina pitää olla negatiivisella viestinnällä liikkeellä? Ei Satakunta ole alueena sen huonompi kuin muutkaan. Terveisin tyytyväinen mies Porista.

Sauna Karjarantaan ja vielä puukiuas. Meinaako kaupunki savustaa meidät lähitalojen asukkaat ja eikö tuo puiden poltto ole ilmansuojelunkin kannalta luvatonta?

Nyt kun suunnitellaan saunaa Karjarantaan, kannattaa ottaa huomioon Shellin takana oleva yleinen veneenlaskupaikka. Se on kaupunkilaisten paljon käyttämä, siihen on hyvä ajaa trailerilla ja on lähellä. Miettikää myös, mihin sen sijoitatte. Sillä on kaupunkilaisten virkistysveneilyn kannalta varmaan suurempi merkitys kuin muodikkaalla yleisellä rantasaunalla.

Olipa hyvä kirjoitus päätoimittajalta ystävänpäivänä. Näin se on. T: Mauri

Onko varma, ettei niissä kiinalaisissa postilähetyksissä tule mukana niitä koronaviruksia? Onko syytä olla huolissaan?

Toukarin kartanosta pyydettiin muutama vuosi sitten alle puoli miljoonaa, nykyinen omistaja odottaa melkoista nousua.

Raskasta kuunneltavaa, kun parikymppisen nuorenmiehen joka toinen sana on v-alkuinen kirosana. Me muut olemme sairaalan osastolla sairaana. Anna edes korviemme levätä.

Olen käymässä Porissa ja kaaduin hiekoittamattomalla tiellä loukaten pääni vakavasti. Jouduin Satasairaalaan. Lääkäri oli siirtämässä minua kotipaikkakuntani sairaalaan Helsinkiin. Kysyessäni miksi, vastaus oli: emmehän me hoida täällä ulkopaikkakuntalaisia. Onko näin? En ole kuullut vastaavaa. T: Eläkkeellä oleva anestesiahoitaja

S-Pankki on toimittanut minulle tammikuun lopulla postitse tunnuslukutaulukon. Ei ole tullut vieläkään perille. Eilen kun yritin kirjautua verkkopankkiin, se epäonnistui, koska tunnusluvut olivat vanhentuneet. Näin on kuulemma käynyt muillekin. Onko postissa kaappareita, jotka vievät tunnuslukutaulukot ja sen jälkeen yrittävät kaapata vielä pankkitunnukset?

Miten museovirasto voi syyttää MVR:ää vanhan panimon hiivan ja pulujen jätepäästöistä ja kylmillään olosta edellisten omistajien jäljiltä? Rakennuksen tyhjänä seisottaminen aiheuttaa hygienia- ja terveysongelmia. Pulut rappaavat ja roiskivat hyvinkin kolmen kerroksen tekniikalla. Edellisen rappauksen kestävyydestä on tarjolla empiiristä tietoa ihan omin silmin nähtäväksi. Tarjotun uuden tekniikan osalta on varmasti tutkimusperäistä näyttöä.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: