Tekstarit: Graffitit ovat siirtyneet sillankaiteista ja sähkökaapeista kerrostalojen seiniin - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Graffitit ovat siirtyneet sillankaiteista ja sähkökaapeista kerrostalojen seiniin jo ainakin Vapaudenkadulla – Onko asialle mitään tehtävissä?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tällä kertaa tekstareissa pohditaan muun muassa graffittien levittäytymistä, koronatilastoja, naapureiden tervehtimistä ja tervehtimättä jättämistä sekä Ulvilan muovinkierrätysmahdollisuuksia. Kuvituskuva.

5.7.2020 20:04 | Päivitetty 5.7.2020 20:05

Joku otti asiakseen suurennella Porin pian olevan Suomen koronatilastojen kärjessä Uudenmaan jälkeen. Ei ole. Kaikki todetut tartunnat 3.7. mennessä samankokoisista kaupungeista: Jyväskylä 108, Lahti 72, Kuopio 62, Vaasa 42, Mikkeli 35, Kouvola 24 ja Pori 22. Toki vastuullisemmin voisi käyttäytyä ja turvavälejä noudattaa. Yyterin ihmisryppäitä, kiihkeätä ostosten tekoa, noutopöytiä ja terassihalaushortoilua välttäkäämme.

Missään muualla tämä rekkaralli ei ole mahdollista. Varsinkin yöllä rekat ajavat törkeää vauhtia läpi kaupungin. Valtakadulla saa herätä rekan jyrinään joka yö. Meidän kaupunginhallitus on sitä mieltä, että rekkojen oikopolku kaupungin halki on ok. Oikopolku säästää rekoilta kuulemma muutaman minuutin ajoa. Erikoista touhuu meillä, kun muut kaupungit laittavat rekat kiertämään kaupungin keskustan.

Saataisiinkohan Vanha-Ulvilaan uuden hienon Salen yhteyteen kunnollinen jätteiden erittelypiste? Tiedän että ST:n pihassa on, mutta esimerkiksi muovit pitää viedä Hansan pisteelle asti.

Graffitit ovat siirtyneet sillankaiteista ja sähkökaapeista kerrostalojen seiniin, jo ainakin Vapaudenkadulla. Onko asialle mitään tehtävissä?

Jos itse tervehtii naapuria joka 5 kerta, on turha kiukutella vuosikausia, kun naapuri sitten lopettaa tervehtimisen kokonaan.

Jos koira on ihmisen paras ystävä, niin koiralla on ongelmia.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: