Nyt ovat menneet Porin säästötoimet liian pitkälle – lukiossa loppui ruoka ja hautajaisissa virsikirjat - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Nyt ovat menneet Porin säästötoimet liian pitkälle – lukiossa loppui ruoka ja hautajaisissa virsikirjat

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla harmitellaan virsikirjojen vähyyttä ja ruuan puutetta.

12.11.2019 19:29

Kirjoitin taannoin, että miksi ihmiset eivät käytä Karhu Aeroa lähtiessään lomalennolle Helsingistä, koska se on paljon vaivattomampaa kuin ajaa väsyneenä Vantaalle ja maksaa vielä parkkimaksukin. Jostain syystä sen jälkeen matkustajamäärä alkoi kasvaa ja kasvaisi vielä enemmän, jos lennettäisiin myös viikonloppuisin. Itse kävin Portugalissa suoralla lennolla Porista ja se oli tosi vaivatonta, joten niitäkin voisi lisätä ja myös kahden viikon matkoja.

Edellinen työnantajani ei aina oikein ymmärtänyt, että työstä pitää maksaa sovittu korvaus. Silti ei milloinkaan tullut mieleeni alkaa kiusaamaan viattomia ihmisiä, niin kuin nämä lakkoilijat nyt tekevät. Ei heru myötätuntoa.

Nyt kun presidenttimme otti kantaa toimikautensa pituuteen, mikä on hyvä, voitaisiin samalla keskustella valtaoikeuksista, mikä häneltä puuttuu. Presidentti on johtaja ilman johtajan oikeuksia. Me tarvitsemme päällikön, jonka pitää puuttua arvovallallaan kotimaan epäkohtiin, kun on aihetta. Tämä on erittäin vakava asia, nyky-eduskunnan pitää tämän sisäistää ja toimia.

Satakunnan Kansan kuvatekstissä (11.11.) luki, että postinjakelu tökkii lakon vuoksi maanantaista alkaen. Kyllä se on tökkinyt jo pitemmän aikaa ilman lakkoakin.

Sampolaan on saatu Suomen hienoin koulu, mutta perille vievä tie on kuin perunapelto.

Keskustan uimahallilla on useammilla tapana tulla suihkun jälkeen kuivaamaan itsensä saunaan. Mitä jos kuivaisit itsesi muualla, niin ei tarvitsisi koko ajan kaksin käsin lyödä löylyä kiukaalle. Pistää kiehumaan.

PSYLin lukiossa loppui 11.11. lukiolaisilta ruoka kesken. Jauhelihakastike ja spagetti jäivät vähiin ja noin 20 oppilasta joutuivat turvautumaan jäävuorisalaattiin ja tomaatin viipaleisiin. Eikö jokaisella lukiolaisella olisi oikeus kouluruokaan?

Säästöleikkuri on tainnut iskeä Porin seurakuntaankin. Setäni hautajaisissa ei riittänyt kaikille virsikirjoja. T: Tuntuva säästö

Kuka toimittaa Kuukkarin kaduille liian karkeaa sepeliä? Isot kivet lentelevät ympäriinsä, eivätkä täytä kuoppia.

Lumitykkikouhouttajat, nyt malttia vouhotuksellenne. On luvattu vesisadetta ja +10 asteen lämpötiloja. Lumi muuttuu silloin vedeksi, jos vanhat merkit pitää paikkansa.

Eiköhän Porissa ole sentään jotain liikuntapaikkoja hoidettavana myös kesällä, ettei tarvitse vain talven tuloa odotella. Hiihtämään kyllä ehtii vielä. Voi myös kysyä kuinka ympäristötietoista hommaa on lumen tekeminen sähkökäyttöisellä tykillä. Näinkö taistellaan ilmastomuutosta vastaan?

Usein olen kuullut kysyttävän, että onko nyt liputuspäivä, kun on ollut paita housujen päällä. Nyt se on isillä virallisesti hyväksyttyä kerran vuodessa. T: Vuosimallia -51

Suomessa asiat ovat äärimmäisen hyvin, mutta vihapuhe, fake news, valtamedioiden mustamaalaaminen, muukalaisviha ja oman etnisyyden korottaminen eli täysin samat asiat mitä natsit harjoittivat ennen toista maailmansotaa, ovat meillä valloillaan. Olisitko ollut aikoinaan tukemassa natsien hirvittäviä tavoitteita vai uskaltanut vastustaa pahan pääsemistä valtaan? Oletko tukemassa nyt äärioikeiston vaarallisia tavoitteita vai vastustamassa kehitystä kohti autoritaarista järjestelmää?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos