Ihanaa kun saa viettää kesähäät - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Ihanaa kun saa viettää kesähäät – vieraana toivoin häiden järjestäjiltä kaksi asiaa

11.7.2020 20:00

Tehkää jotain ja pian. Mikkolan Prisman naisten vessat ovat todella epäsiistit. Onko siivouksesta säästetty? Terveysriski tuollaisena. Eikö osuuskauppa välitä asiakkaidensa turvallisuudesta korona-aikana? Hirvittää ja vihastuttaa.

Ihanaa kun saa viettää kesähäät. Vieraana toivoin häiden järjestäjiltä, että huomioitaisiin kaksi asiaa. Ensimmäiseksi wc-tilat, nehän ovat oikein koronalinkoja. Tilaisuudessa yksi wc naisille ja miehille ei missään nimessä riitä. Toinen asia, onnitellaan morsiusparia yhteisesti onnittelumaljan kera. Ei niin, että jonotetaan jokainen vuorollaan onnittelemaan ja kättelemään halausten kera. Toivotan kaikille hääpareille paljon onnea, nautitaan häistä kaikki turvallisesti yhdessä.

Paljon kiitoksia Siikaisten K-kaupalle hyvästä palvelusta, muun muassa kauppatavaroiden pakkaaminen ja autoon kuljetus, kun en itse pysty.

Voiko joku korona-asiantuntija vastata. Kuvitellaan, että puhallinsoittaja on saanut koronatartunnan. Kun hän sitten puhaltaa esimerkiksi trumpettia, toimiiko torvi siinä oikeana viruspöllyttäjänä?

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: