Satakuntalaiset, olisiko nyt hyvä viettää lomaa Suomessa, ostaa vaikka kesämökki? – siellä ei tarvitse pelätä koronaa - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Satakuntalaiset, olisiko nyt hyvä viettää lomaa Suomessa, ostaa vaikka kesämökki? – siellä ei tarvitse pelätä koronaa

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

27.2.2020 21:45

Koirankakkapussin ulkoiluttajan olisi kannattanut harkita uudelleen koiran hankintansa, jos ei pysty vastuutaan ja koirankakkaansa kantamaan omaa roskikseensa.

Suomessa on asutuskeskuksissa kattava väestönsuojaverkosto. Olisiko syytä arvioida, voidaanko sitä käyttää hyödyksi, jos koronavirusepidemia vaatii runsaasti eristystiloja?

Arvoisat satakuntalaiset, olisiko nyt hyvä viettää lomaa Suomessa, ostaa vaikka kesämökki? Siellä ei tarvitse pelätä koronaa.

Miten ikinä Porin kouluilla ja muillakin voi olla opintoreissuja esimerkiksi Italiaan? Mihin ihmeessä on unohtunut jutut CO2-päästöistä? Missä on syyllisyydentunto ilmastosta? Ja rahaa tietysti menee.

Olkaa porilaiset onnellisia jouluaterioista, meillä Raumalla ollaan tyytyväisiä yhteen joulutorttuun. Tänä vuonna sekin taitaa lähteä, mutta jos vaihtuisi Laitilan munamarkkinoiden hengessä yhteen raakaan kananmunaan.

Sinä lihava uimari (SK 26.2.), saat sympatiani. Muutama vuosi sitten Meri-Porin uimahallin saunassa eräs pieni poika ihmetteli minun suurta peppua ja paksuja polvia. Hänen isoäitinsä vielä kehtasi kysellä, että on varmasti raskasta liikkua noilla jaloilla. Siihen loppui se uimaharrastus.

Kiitos rohkeasta kommentista uimari, jaan sen kanssasi. Kiloista saa kuulla ja pahimpia ovat usein niin kutsutut ammattilaiset. Heitä ei kiinnosta, onko kyse sairaudesta, kuten itselläni. En tiedä kumpi on pahempaa, avoin haukkuminen vai tiuskinta ruokavaliosta ja liikunnasta. Taustalla voi olla stressi, sairauksia, unettomuus, lääkkeet, elämäntilanne tai muuta. Oli syy mikä tahansa, se ei oikeuta haukkumaan. Jos koettaa liikkua, saa katseita ja huuteluakin. Mistä löytyisi terveydenhoidon edustaja, joka kohtelisi korrektisti? Sanat voivat satuttaa pahasti, oli tarkoitus mikä tahansa.

Maauimalan penkin "valvontakamerapapparaiset" siirtyvät talviaikana uimahallin porealtaaseen tuijottelemaan. Samat tyypit valtaavat terapia-altaan vesihierontapaikat. Jonoon vaan odottelemaan.

Varokaa! Jos lapset näkevät vanhempien harrastavan seksiä, voi siitä joutua oikeuteen.

Laura Huhtasaaren (SK 27.2.) mukaan Suomea uhkaa vanhojen puolueiden tunkkainen ja globalistinen agenda. Lauralle tiedoksi, että se agenda on tuonut meille suomalaisille nykyisen huikean elintason ja taannut rauhan ja turvallisuuden Suomessa ja Euroopassa. Olisiko fasismi Lauran mielestä parempi tie ylläpitää rauhaa?

Nyt kun fasistisanan käyttäjä lähipiireineen on saatu tuomittua, niin voitaisiin tuomita vielä kauhistuttavampi uhka Suomen tulevaisuudelle eli eduskunnassa päättäjänä toimivan kansanedustajan julistautumisen julkikommunistiksi. Hän kertoo tavoitteenaan olevan kaiken omaisuuden kansallistamisen ja Suomen muuttamisen kommunistiseksi valtioksi.

Tytöttely tai pojittelu (SK 26.2.) omassa porukassa eroaa ulkopuolelta tulevasta. Sen kokevat miehetkin alentavana, jos sitä käytetään vähättelevästi. Aikoinaan eräs nuori mies kyllästyttyään tällaiseen pojitteluun tiuskaisi: "En o sun poikas!" toiselle työmiehelle ja pojittelu loppui siihen. Nainen taas on usein nipottava huumorintajuton femakko, jos sanoo takaisin, eikä tilanne helpotu, muttei siitä pidä välittää. Pitää ymmärtää rajat ja kunnioitus.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: