Tekstarit 23.9 - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kansa käy kuumana: Paljonko Teljäntori-sekoiluun poltettiin rahaa?

Teljäntori puhuttaa nyt tekstareissa. Siitäkin ollaan huolissaan, että miten parkkipaikat riittävät, jos supervirasto tuleekin keskelle koulukeskittymää.

23.9.2020 20:36

Älkää hyvät valtuutetut luopuko diakonialaitoksen saattohoidosta. Milloinkaan ei voi tietää, kuka meistä on sen hoidon tarpeessa. Pitkäaikaisina veronmaksajina kaikilla meillä perusturvan asiakkailla pitäisi olla siihen oikeus. Ihan jokainen lähtee myös sille viimeiselle matkalle.

Erinomainen ehdotus Matti Hatanpäältä ja Timo Oravaiselta. Luottamushenkilöt taloustalkoisiin (23.9.) Jotain rotia tuohon kaupungin rahakirstun tyhjentämiseen päättäjillekin - hehän niitä huonoja päätöksiä ovat tehneetkin.

Lauri Kilkku on Porin ICT-palveluiden ulkoistamisasiassa selkeästi esteellinen neuvotellessaan asiasta 2M-IT:n kanssa. Millaisella rautalangalla se pitää hänelle vääntää, että asia tulisi ymmärretyksi?

Kaupungin virastot viereiseen kortteliin suurlukion kanssa? Kun on jo nyt parkkiongelma, niin mitä se on vuonna 2023! Miettikääpä nyt vielä.

Voisiko joku selvittää, paljonko tämä Teljäntori-sähläys tuli taas maksamaan Porin kaupungille?

Teljäntorin tornien osakkeenomistajille jää luu vetävän käteen, jos nyt missaavat kaupungin ja valtion tarjouksen. No, itsehän vastaavat omistuksistaan.

Kuinka monta koulua ja vanhainkotia pitää vielä Porissa lopettaa, että herrat ja narrit pystyvät rakentamaan itselleen upeammat toimitilat!? Ihmettelijä.

Lopetan äänestämisen välittömästi, jos työelämän alttarille elämänsä uhranneiden ja työttömyysvakuutusmaksuja (n. 25 000 euroa) palkastaan maksaneiden oikeus työttömyysturvan lisäpäiviin poistetaan!

Raisa Ranta. Tätähän sinä halusit, kun äänestit lomautuksia vastaan.

Pirkko Aalto! Joko tutkit vapaa-ajattelijoiden hautausmaa-asiat? Kirkko ei ole valintamyymälä. JAI

Maailman huonoin ohjekirja on raamattu.

Järkevääkö Porin perusturvan lakkauttaa Noormarkun osasto, varsinkin kun vanhusten hoitopaikkoja vähennetään? Siellä on ollut erinomainen kuntoutusosasto (ainoa laatuaan), jota ilman moni vanhus ei kotona enää pärjäisi. Siellä on hyvä hoito, ammattitaitoinen ja mukava henkilökunta!

Ihmetyttää ala-asteikäisten tyttöjen käytös uimahallin pukutiloissa. Tilanne toistunut, osoitellaan vähäpukeisia muita ihmisiä sormella, tirskutaan, hämmästellään äänekkäästi. Vanhemmat, kasvattakaa lapsenne käyttäytymään.

Tupakoitsijat ovat jo itsevaltaisesti lyhentäneet työaikaansa, kun työpäivästä pari tuntia kuluu ulkona turisemiseen ja tupakointiin. Valistuneista firmoissa kuten meillä, työntekijä leimaa itsensä ulos jos haluaa työaikana tupakoida. Maksellaan sitten palkkaa tehtyjen tuntien mukaan.

Lehden sanaristikot on ihan jees, mutta pienellä präntätyt pörssiuutiset on liikaa.

Otapa kuva ristikosta ja tulosta se suurennettuna.

Itä-Porin postinjakelu ei toimi. Tulee klo 7 tai 8 illalla ja naapurien kirjeitä ynnä muuta.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: