Paljonkohan Porin työttömyysprosentti pienenisi, jos kaikki pienten lasten vanhemmat olisivat kodin ulkopuolella työssä? - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Paljonkohan Porin työttömyysprosentti pienenisi, jos kaikki pienten lasten vanhemmat olisivat kodin ulkopuolella työssä?

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Mikäli yleinen työttömyystilanne heikkenee, heikommassa asemassa ovat kuitenkin matalan koulutustason ihmiset. Korkeakoulutettujen työllisyysaste on noin 85 prosenttia.

30.1.2020 20:04

Citybussi pitäisi saada kulkemaan Kirjurinluotoon Pormestariluodon Kaarisillan kautta kesäisin. Pääsevät huonompijalkaisetkin Kirvatsiin.

Keskiviikkona 29.1. Vantaan kaupungin parikymmentä henkilöä käsittävä toimikunta oli tutustumassa Porin upeaan uimahallin. Köyhä kaupunki ei kyennyt heille järjestämään edes kahvitarjoilua. Toivottavasti heidän seuraava tutustumiskohteensa Hämeenlinna hoiti suhdetoimintaa hienovaraisemmin

Joka ei nuorena ole radikaali, sillä ei ole sydäntä. Josta ei vanhempana tule konservatiivia, sillä ei ole järkeä. Nuorena minäkin kuuluin Luonnonsuojeluliittoon ja kannatin sen aatteita. T: Pinomäen saapas

Jos Suomen rajat avataan halpatyövoimalle, niin suomalaisten pienipalkkaisten lakot on lakkoiltu.

Se mitä Postin johto yritti työntekijöilleen tehdä, oli nyt sitä paljon puhuttua paikallista sopimista.

Avaisiko Sokoksen pomo, millainen on syväosaaja? Onko se sukua nuorison ilmaisulle, että jokin on syvältä.

Asiakas pannaan puoliväkisin kaupoissa kiertämään mahdollisimman monen tavaran ohi. Tämä opetettiin jo kauppakoulussa vuonna 1969. Hyvä puoli siinä on liikunta, kun yleensä otamme päivittäisiä askeleita liian vähän.

Kai Mykkänen peräsi (SK 29.1) hallitukselta koulutuksen kunnianpalautusta. Nykyinen hallitus on jo lisännyt koulutuksen rahoitusta, mutta ei ole pystynyt läheskään korjaamaan kokoomuksen viime vaalikaudella tekemiä leikkauksia. Timo

Pori on kuulema Satakunnan talousveturi yli 13 prosentin työttömyydellä. Paljonkohan tämä prosenttiluku pienenisi, jos kaikki pienten lasten vanhemmat, etenkin äidit, olisivat kodin ulkopuolella työssä? Enkä tarkoita lastenhoitoon tarvittavaa lisähenkilöstöä, enkä koulupsykologien ja muiden ongelman ratkojien lisätyötä.

Miksi Pori aikoo ulkoistaa ict-palvelut?

Kovin oli vähän ihmisiä lentokoneessa, terminaalissa ja kaupungillakin, kun vain 15 altistui koronavirukselle korkeimpien terveysviranomaisten mukaan.

Kiitos teille ihanille ihmisille, jotka autoitte minua (10.1.) kaatuessani Vähärauman liikennevaloissa. Porilaisiin voi aina luottaa! Viikonloppu meni sairaalassa ja muistona mustelma aivoissa. Kiitos myös ensihoitajille sekä Satasairaalan ensiavun henkilökunnalle

Kiitos Insinööri Katajisto yksityistämiskirjoituksestasi (SK 30.1.) Toivottavasti se luetaan ajatuksella päättäjienkin keskuudessa. Samoja ajatuksia olen kuullut paljon vähemmänkin koulutettujen suusta. Ne on yleensä torjuttu vetoamalla työn tehokkuuteen, mikä on uponnut kuntapäättäjiin helposti. Muunneltu totuus kukoistaa koti Suomessakin.

Porin opetustoimen johto nautti arvostusta paikallisella ja valtakunnallisellakin tasolla vielä 2010-luvun alkupuoliskolla. Miten on mahdollista, että tämä sektori vaikuttaa nyt ulospäin aikamoiselta umpisolmulta?

Herrat Jokinen (SK 22.1) ja Santala (SK 30.1.) ovat kirjoittaneet hienot ja totuudenmukaiset kirjoitukset Lähi-idän tilanteesta. Kiitokset heille. Jos Lähi-idän tilannetta yhtään tuntee, ei kirjoituksiin juuri lisättävää tai oikomista ole, paitsi yksi muotoseikka: Iran ei ole arabivaltio, muslimivaltio kylläkin.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut