Tekstarit: Mies! Paita päälle ihmisten ilmoilla - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Mies! Omistatpa sitten sixpackin, kaljamahan tai muunlaisen vartalon: Paita päälle ihmisten ilmoilla, kiitos! Nainenkaan ei kulje ilman vaatteita!

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tällä kertaa tekstareissa mielipiteitä kirvoittavat muun muassa paidattomana kuljeksivat miehet, yrittäjien nettisivut, kurtturuusujen ihanuus ja kurjuus sekä kaupunkien omaleimaisuus.

26.6.2020 19:50

Eskimojäätelöiden syönnin lopettamista pohditaan. Koskas loppuu porilaisten syönti!

Toisin kuin Laura Pullisella (SK 24.6.), minulla on kaksi lasta. Niittymaan koulua oltiin lopettamassa 1990-luvun lopussa ja todellakin kannatin sitä. Ensimmäisenä vuotena lapsi oppi jo toisen luokan asiat ja toisena vuotena kolmannen luokan asiat. Kolmas vuosi olisikin ollut vain kertausta, mutta onneksi siirto Cygnaeukseen lisäsi opetuksen tasoa, kavereita, sosiaalisuutta, harrastuksia ja lapsi oppi tavoille. Reposaaresta voitaisiin tehdä lomaparatiisi. Jos perheet haluavat muuttaa lähemmäs lastensa kouluja, olen kiinnostunut lomanviettopaikan hankinnasta Reposaaresta. Koulumatkat eivät koskaan olleet ongelma, niin hyvin Pori ne hoiti ja lapset nauttivat uudesta ympäristöstä.

Niinpä. Mikä erottaa kaupunkimme muista? Yyteri, Kallo ja Reposaari. Vuosisata sitten Pori oli suuri laivanvarustus- ja merenkulkukaupunki. Reposaaresta lähdettiin maailman toiselle puolelle. Onko siellä mitään muistomerkkiä tai aktiviteettiä siitä? Kerrostaloja, toreja ja puistoja on joka kaupungissa, niillä ei paljon erotuta.

Älkää ruokkiko vieraita kissoja. Karannut ei palaa kotiin kun on kylläinen. Ja muuten vain naapurien pihoissa kuljeskeleva kissa seikkailee siellä täällä ja käy harvemmin kotonaan tai peräti vaihtaa huushollia kokonaan. Jos epäilet kissan hyvinvointia, niin soita rankkurille tai eläinsuojeluun, älä aloita ruokintaa.

Mies! Omistatpa sitten sixpackin, kaljamahan tai muunlaisen vartalon: Paita päälle ihmisten ilmoilla, kiitos! Nainenkaan ei kulje ilman vaatteita!

Las Palus uimaranta on yleinen kaupungin ranta, niin olettaisi, että Ulvilan kaupunki siitä myös huolehtisi. Paljon lapsiperheitä ja ranta täynnä hanhen ulostetta.

Onneksi pääsemme "rumista" kurtturuusuista ja lupiineista eroon, ja saamme tilalle kotimaista pujoa, nokkosta ynnä muuta "kauniimpaa" ja allergiaystävällistä. Voi pyhä sylvi

2-tietä Poriin päin ajettaessa, Friitalan kohdalla, valtavat kurtturuusupuskat ulottuvat jo melkein vasemman kaistan päälle. Ohitustilanteessa puskat tulevat eteen yllättäen ja aiheuttavat spontaanin väistöliikkeen. Satasen nopeusrajoitusalueella tämä voi olla kohtalokasta. Käykää nyt ihmeessä leikkaamassa ne.

Sinulle, joka lehdessä kaipasit kauppoihin varjoisia parkkipaikkoja, voin antaa sinulle vinkin: Puuvillasta löytyy parkkihallista jokunen varjopaikka.

Satakunnassa yli 15 000 työtöntä ja samaan aikaan tv, radio ja lehti ynnä muut tiedottaa, että marjat, mansikat ja muut jäisivät poimimatta. En ymmärrä. Työvelvollisuus.

Hyvä yrittäjä, minulla on toivomus: pitäkää netissä olevat tietonne ajan tasalla. Olen tarkistanut eri liikealan yritysten tietoja netistä ja törmännyt viikon aikana kolme kertaa virheelliseen tietoon, esimerkiksi aukioloajoista tai palveluiden saatavuudesta. Ymmärrän ja hyväksyn vallitsevissa oloissa palveluiden rajoitukset, mutta kertokaa niistä suoraan ja rehellisesti.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: