Uusi pysäköintisääntö sallii pysäköinnin kumpaan suuntaan vain – se ei ainakaan lisää liikenneturvallisuutta, vaan päinvastoin - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Uusi pysäköintisääntö sallii pysäköinnin kumpaan suuntaan vain – se ei ainakaan lisää liikenneturvallisuutta, vaan päinvastoin

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla kritisoidaan uutta pysäköintisääntöä, jossa auton voi parkkeerata kummin päin tahansa.

18.7.2020 20:00

Puhutaan, että kotihoidon kuuluu joka tilanteessa ihminen hoitaa. Toki pitäisi, mutta kummastelen, miksei asiakkaan pidä osallistua? Jos hänen asiallisen, turvallisen ja hoitajien työn mahdollistavan ja tapaturmariskin mukainen hoito edellyttää toisenlaista sänkyä, on kaikkien edun mukaista sellainen vastaanottaa. Uskon, että nykymaailmassa siihen sopiva patja löytyisi. Itsenäinen, turvattu elämä omassa kodissa voi jatkua. Elämä on yhteistyötä molempiin suuntiin.

Yhteiskunnalle maksettavat verot ovat lähes sataprosenttisesti tasaveroja, mutta miksi tulovero ei ole tasavero.

Uusi pysäköintisääntö, joka sallii kumpaan suuntaan vain pysäköinnin, ei ainakaan lisää liikenneturvallisuutta vaan päinvastoin.

Jos saa lahjakortin silmälasien ostoon, mutta löytyy alehyllystä kehykset, et saa alennusta, kun on lahjakortti. Miksi?

Laiturit pruukaa olla rannassa (SK 16.7.). Olemme siistineet rannan haittakasveista, mitä kaupunki ei koskaan tekisi. Mihin menisit reiden korkuisessa kaislassa tai pihamme ohi? Laiturilta me käymme uimassa ja veneilemässä.

Huikeaa takinkääntöä kokoomukselta ennen vaaleja. Ennen sanoma oli: Mitä siellä kortistossa loisitte, kyllä Suomessa töitä on. Nyt vaaditaan kaikille ansiosidonnaista. Miksi? Ne kaikki halpatyöorjapaikat ovat vieläkin vapaana. Eikö työ kelpaa?

Yleisesti pyritään vähentämään liikenteen päästöjä etenkin kaupunkien keskustoissa. Miksi Porissa armeijan täysperävaunuyhdistelmäajoneuvot ajavat vilkkaimpana kesäloma-aikana päivisin Pohjoispuistossa lomalaisten ihailemaa ja kuvaamaa Raatihuoneenpuistoa kohti useita kertoja lyhyessä ajassa? Eikö Porin päättäjien tulisi ohjeistaa puolustusvoimain ajokoulutus pois kaupungin keskustasta pilaamasta ilmaa ja ihmisten viihtyisyyttä?

Lueskelin lehdestä Destian asfaltoinneista. Hämmästyin suuresti, kun listalla ei ollut Eurajoki-Lappi -väliä. Tie on aivan romuna. Kova rekkaliikenne huonoille pohjille on tehnyt tehtävänsä. Laittakaa se myös listalle tai osoite mistä saa korvauksen vanne- ja rengasvaurioista.

Pelasta pörriäinen ja lopeta turhanpäiväinen piennarniitto.

Tiedän monta vanhusta Porissa, joilta on vähennetty elintärkeitä lääkkeitä tai otettu kokonaan pois. Miksi?

Suuri kiitos sinulle, jonka ansiosta sain silmälasini takaisin. Reposaaresta löytyi.

Kristian Järvinen, työpaikalle ei voi tunkeutua väkisin, jos ei työnantaja ole kiinnostunut. Pitäisikö kaikkien köyhien siis kuolla nälkään? Keitä ay-liikkeen mielestäsi pitäisi palvella?

Joku epäili, että leviääköhän korona trumpetista, jos puhaltaja on tämän ikävän viruksen saanut. Olen tullut siihen tulokseen, että tarkkakorvainen kuulee sen jo soundista, että äänen lisäksi tötteröstä tulee muutakin. Tähän auttaa maski ja korvatulpat.

Miten Suomen vihervasemmistohallitus voi hyväksyä pesäpallossa hutunkeiton? Hutut ovat tutsien ohella Ruandassa asuvaa väestöä. Pekka Haavisto voisi ottaa asian tutkittavaksi.

Suuri puhallus jatkuu vielä 10 vuotta. Tänä vuonna veronmaksajat maksavat tuulifirmoille 335 miljoonaa euroa. Kertokaapa se kymmenellä ja verratkaa summaa esimerkiksi Pori Haapamäki radan kunnostamisen kustannusarvioon.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: