Kunnat miettivät nyt kuumeisesti mistä saadaan lisätuloja – Otetaan taas käyttöön koiravero, kun koiria näyttää olevan lähes joka taloudessa - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Kunnat miettivät nyt kuumeisesti mistä saadaan lisätuloja – Otetaan taas käyttöön koiravero, kun koiria näyttää olevan lähes joka taloudessa

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Koiravero käyttöön kuntien talouden kohentamiseksi, tekstaripalstalla ehdotetaan.­

13.5.2020 20:00

Lämmin kiitos teille koululaisten vanhemmat, kun olette mahdollistaneet lasten oppimisen kotona. Olette hoitaneet ruokahuollon, oman työnne ja kaikki erityisjärjestelyt kotioloissa. Olette tehneet todella arvokasta työtä! Työn iloa tulevaan lähiopetukseen. T: Läheltä etäoppimista seurannut eläkeläisopettaja

Älyvapaata avata koulut pariksi viikoksi, kun kohta on kesälomakin. Mitä varten näitä eristyksiä edes pidettiin, kun lapset eivät muka sairastukaan kovin herkästi, eivätkä edes levitäkään tautia helposti? Kohtahan se nähdään. Tauti halutaan nyt kulkemaan nopeasti väestön läpi ja lapsilla ja nuorillahan on paljon kontakteja. Mutta moniko menee kouluun pariksi viikoksi+ Silti jokainen koulu on nyt pakolla avattava, oli lähioppilaita tai ei.

Koronaviruksen tukahduttamismotto: Kuumeisena pysymme kotona.

Muistatko, miten hyvin asiat olivat ennen koronaa? No en minäkään muista. Samaa valitusta on edelleen.

Yli 90-vuotiaaksi eläminen ei tilastojen valossa ole olennaisesti kasvanut, joten ikuinen elämä on mahdollista vain siinä toisessa ulottuvuudessa ja se on uskon asia.

Hallituksen hyperstrategian yksi osa on jäljitys. Uudellamaalla jäljitystä tekee yli 100 lääkintäalan ammattilaista. Etelä-Koreassa Itaewonin yökerhossa viikonloppuna mahdollisia tartuntoja on 11000 ja niitä jäljittää 8 000 poliisia (SK 13.5.) Muualla jäljittämisen tekee alan ammattilaiset, mutta Suomessa lääkintähenkilökunta, koska yksityisyydensuoja on tärkeämpi kuin terveys.

Kunnat miettivät nyt kuumeisesti mistä saadaan lisätuloja. Tässä yksi ehdotus: Otetaan taas käyttöön koiravero. Näyttää koiria olevan lähes joka taloudessa.

Yyteristä on tullut Porin suosituin koirapuisto.

Sallittua tai ei, aina syyttävä sormi osoittaa hallituksen sekoiluun, koska tämäkin näkymätön kummitus politikoidaan.

Kiitos Kalevi A.E. Koski järjen äänestä (SK 13.5.) tässä vellovassa ikärasismi keskustelussa. ECDC eli Euroopan tautienehkäisy- ja valvontavirasto on määritellyt raportissaan riskiryhmiin yli 60-vuotiaat. Miksi ikä on yksi riskitekijä? Siksi, että iän myötä ACE2 reseptori lisääntyy keuhkoissamme ja koronavirus iskee juuri niihin. Siksi kannattaa ottaa suositukset tosissaan. Tuntuu, että nyt ollaankin saamassa uusi kapinallissukupolvi.

Viime aikojen palopuheet ikärasismista, yhdenvertaisuudesta ja milloin mistäkin, eritoten 70+ sortamisesta ihmetyttävät harrastuspaikkojenkin ollessa suljettuina. Kiitos Reijo Lehtinen ja Jukka Joutsenlahti asioiden oikomisesta (12.5.). Jo kauan sitten vanha, sodankäynyt isäni totesi Kansanradiota kuunnellessaan Suomen kansan olevan tosi valittajakansaa ihmisten soittaessa radioon purkaen mieliharmejaan.

Kiitos Satasairaalan seurantaan hoitajille ja lääkäreille hyvästä hoidosta. T: Sydänpotilas HT

Pelkäävätkö viranomaiset, että isä saisi tartunnan osallistuessaan synnytykseen (SK 12.5.)? Tuskin, vaan kuten esikoisensa sektiosynnytyksellä saanut isä ymmärtäen tilanteen jutussa totesikin: "Epidemian leviäminen synnytyssairaalaan voisi vaarantaa vastasyntyneet vauvat. Jos henkilökunta sairastuisi, kuka synnytyksissä silloin auttaisi?" Usein tuntuu, että ihmiset ottavat kantaa lukematta koko artikkelia.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?