Työnantaja, ota nuori kasvamaan työhön – eläkeikäiset voisivat antaa nuorille mahdollisuuden työelämään - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Työnantaja, ota nuori kasvamaan työhön – eläkeikäiset voisivat antaa nuorille mahdollisuuden työelämään

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Tekstaripalstalla toivotaan, että nuorille vastavalmistuneille tehtäisiin tilaa työmarkkinoille.

1.6.2020 20:00

Tuhannet kiitokset sinulle rehellinen löytäjä, joka veit ABC Tikkulan parkkipaikalle unohtamani laukun kahvioon. Tarjoaisin kahvit Tikkulassa, jos on mahdollista. T: Laukun omistaja

Nyt nuoria on taas paljon valmistunut ammattiin. Työnantaja, ota nuori kasvamaan työhön. Eläkeikäiset voisivat jäädä eläkkeelle ja antaa nuorille mahdollisuus työelämään. Näin tein minäkin vuonna 2015.

Muistaako kukaan, kuinka kova hinku oli 70-luvulla Ylä-Satakunnan kunnilla liittyä Hämeeseen? Miten menee Viljakkala, Suodenniemi, Kihniö ja ynnä muut? Ei sen paremmin hämäläiset teitä kohdelleet.

Mihin kriisikunta Pori pakkoliitetään? T: Jari

Voisiko Pori edes imagon vuoksi säilyttää pikkukoulut?

Reposaareen on viime kevään koulun säilyttämispäätöksen jälkeen muuttanut ainakin 11 uutta alakoulu- ja päiväkoti-ikäistä perheineen ja mitä tekee Porin virkamiehet? Ehdottaa saaristokoulun lopettamista ja vetää maton alta uusilta ja entisiltä räpsööläisiltä. Toivottavasti valtuutetut on viisaampia.

Lukioiden yhdistämisestä oli vallan unohdettu Björneborgs Svenska Samskolan. Eikö se kuulu myös siihen ryhmään, joka yhdistetään? Jutussa joku aika sitten puhuttiin vain kahden lukion yhdistämisestä, mutta niitähän on kolme lukiota.

Meidän nuoren lähes kaikki numerot laskivat kevään aikana. Mahtoiko opettajien vaatimustaso nousta huomaamatta etäopetuksesta johtuen?

Talojen edustalla olevat pihaparlamentit ovat ikävä ilmiö aika monessa taloyhtiössä (SK 31.5.). Vielä ikävämpää on, että nämä kyttääjät luulevat omistavansa koko kerrostalon ja käyttäytyvät häiritsevästi muita asukkaita kohtaan.

Me yksinäiset saamme istua ulkona ja nähdä toisemme. Kirjoitit meidän olevan puhumassa pahaa naapureista. Yleensä puhe on meidän kivuistamme ja huonosti nukutuista öistä. Mielestäsi emme saa istua ulkona. Kyllä saimme pahan mielen. Emme ymmärrä sinun kaunaasi meitä kohtaan.

Vanhukset ja sairaat taloyhtiön asukkaat tulevat ulos istumaan aurinkoon. Sinä haluat meidät takaisin sisälle pois sinun läheltäsi. Oletko tosiaan näin vihainen ikäihmisille?

Uudet hornetit ovat välttämättömät Suomen puolustuskyvyn kannalta. Onko sellaisia suomalaisia oikeasti, jotka eivät halua, että Suomen puolustuskyky säilyy tai paranee?

Joku oli vaivaantunut koirien ulkoiluttamisesta kirkkopuistossa. Tilannetta seuranneena voin todeta, ettei koirista ole haittaa kyseisessä puistossa. Jos jostain on haittaa, niin ihmisistä. Ihmiset suttaavat ulosteillaan ja roskaavat. Kirkkopuisto on myös läpikulkuna suosittu sekä Pokemon-harrastajat käyttävät sitä ja ajavat autoillaan puistoon, joka on kiellettyä. Koira ei ainakaan pyhyyttä millään tavalla loukkaa.

Kiitos Erkki Teikari kuvauksestasi nykypäivän elämänmenosta. Näinhän tämä pintaliito sujuu ja tyhmyys tiivistyy.

Erkki Teikari, valitettavan rasistinen oli kirjoituksesi. Itse olen aikoinaan peruskoulun päättänyt 9,8 keskiarvolla, mutta en silti arvostelisi ihmisiä sen perusteella, että eivät tiedä eri maiden väkilukuja. Se ei ole kovin oleellista tietoa nykyisessä Google-ajassa. Jokainen voi valita mitä lukee.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: