Pohjoispuiston nurmikot on pilattu koiran virtsalla – nyt kun nurmikko ei siellä viherrä, viedään sitten koirat Raatihuoneen puistoon - Tekstarit - Satakunnan Kansa

Pohjoispuiston nurmikot on pilattu koiran virtsalla – nyt kun nurmikko ei siellä viherrä, viedään sitten koirat Raatihuoneen puistoon

Mitä nyt puidaan, mistä valitetaan, ehkä jotakin jopa kehutaan? Tässä päivän tekstarit.

Keskustan nurmialueita ei pitäisi pilata koiran virtsalla, tekstaripalstalla todetaan.­

1.5.2020 21:20

Milloin Pori aloittaa jatkuvasti lisääntyvien graffitien poiston kaupunkikuvasta? Eikö nyt olisi työvoimaa vapaana siihen hommaan?

Hei Tuulikylän asukas! Tiedätkö sinä, mitä lapsesi tekee mopon ja mönkijän kanssa iltaisin? Isoja kokoontumisia on Meijumäen päiväkodilla, musiikki soi ja kiihdytellään. Millaista mahtaa olla kesällä? Täytyy varmaan muuttaa jonnekin, missä saa nukkua.

Nyt grilliyrittäjät huomio! Roskaruoka sana on lähtöisin jenkeistä. Siellä pikaruoka pakattiin moneen paperiin, rasiaan ja pussiin eli roskaa tulee. Samaa se tarkoittaa myös Suomessa. Grilliruoka ei siis ole roskaa, vaan iso määrä pakkauksia on. Ei siis pidä vääristää asioita.

Yyteriin uudistetaan puinen kulkusilta rannalle. Miksi niin korkea? Tarvitaan kaiteet. Esteettömyyden suurin haaste on mäki rannalle.

Mökin mummu kirjoitti, että puunkuljetusautot ovat rikkoneet mökkitien. Mummu voi pyytää metsänomistajaa toimittamaan tarvittava määrä soraa tai kunnostustarpeita. Kunnostus hoituu varmasti, jos on vastuullinen yritys tai henkilö.

Jokakeväinen ilmiö: pihalla poltetaan risuja ja roskia, vaikka on tuulista ja ympäröivä maasto kuivaa. Hetken päästä tuli on karannut maastoon. Näille ihmisille pitäisi antaa tuntuvat sakot, jos tällainen järjettömyys ei muuten lopu.

Pohjoispuiston nurmikot on pilattu koiran virtsalla. Nyt kun nurmikko ei siellä viherrä, viedään koirat Raatihuoneen puistoon.

MTK:n edustajien puheista huokuu syvä halveksunta suomalaisia kaupunkilaisia kohtaan. Ja sitten ihmetellään, mikseivät nämä kaupunkilaiset halua innosta kiljuen lähteä maatiloille töihin pienellä palkalla, joka monien kohdalla ei riitä edes omien pakollisten menojen kattamiseen. Mahdoton yhtälö.

Uskallanko tehdä 12 hengen täytekakun vai tuleeko poliisipartio ja hajottaa sen?

Levittävätkö kohta kiusaksemme ilmestyvät hyttyset koronaa?

Niin kutsuttua normiarkea viettäneillä perusterveillä tuntuu olevan eniten ja suurimpia vaikeuksia sopeutua poikkeusoloissa. Surkuhupaisa, koska ihmisillä, joilla nyt on muka vaikeaa, on muutoin vara holhota heitä, kenellä menee itseä heikommin. Sitten pienet asiat, kuten kotikarenssi ulkoiluoptiolla tai lomien siirtyminen ilman mitään todellisia vaikeuksia kaatavat koko elämän. Kriisi näkyy ja näyttäytyy jokaiselle eri tavoin.

Hyvät isovanhemmat, kun karanteenin aikaan ette ole tavanneet lastenlapsianne, sitten kun elämä tästä muuttuu normaaliksi, ottakaa lastenlapsenne puolen vuoden joka viikonloppuna luoksenne. Saavat äidit ja isät viettää kunnon laatuaikaa.

Pesäkarhujen jäsenmaksut ihmetyttävät. Vaikka harjoituksia ei ole, jäsenmaksut peritään täysimittaisina. Luulisi näiden aikojen edes pienentävän summaa, jos ei kerran nollata maksuja. Uhkana on jos ei maksa, joutuu pois joukkueesta. T: Lomautettu äiti

Lehdessä vertailtiin Poria muun Suomen kaupunkeihin. Yksi asia on silmiinpistävä: missään muualla ei ajella talonkokoisilla ylipitkillä täysperävaunurekoilla pitkin keskustan pääväyliä, etenkin Valtakadulla ja Hallituskadulla. Vastuulliset toimijat käyttäisivät kiertäviä reittejä, kun niitä on. Ei tarvitse enempää pilata ilmanlaatua ja häiritä asukkaita.

Lähetä numeroon 13524 tekstiviesti: TEKSTARI (väli) viestisi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistusta tekstareista yksi palkitaan kuukausittain 50 eurolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?